Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anneler günü babalar günü hep bir buruk geçiyor Allah ım sen halimizi görüyorsun Ya Rabbim hayırlısıyla nasip et hayırlı sağlıklı evlatlar. Boynumuz bükük gezmeyelim artık☹
Ben bir de babamı kaybettiğim için ayrıca hüzünlüyüm bu babalar gününde

Kızlar bende rahim filmi çekineceğim açıktır ama yine de çekineceğim demiştim ikisi de kapalıymış tüplerin açılmış çok şükür belki hamile kalırım

Kızlar bende rahim filmi çekineceğim açıktır ama yine de çekineceğim demiştim ikisi de kapalıymış tüplerin açılmış çok şükür belki hamile kalırım

ben amh baktirmadim canim kromozom analizi mi ne yapildi ilk esimle xx xy seklinde normal cikti onun disinda protein c ve s bikac biseye daha bakildi sonrada pihtilasma testi istediler benden..pigtilasma testim cikinca bulundugum yerin en iyi doktoruna gidecegim rahim filmi sperm testi yada baska bi kan testi yaptir derse bu sefer onlara yonelecegim.

Anladım canım, yarın hem Katip Çelebiye hem de Medikalparka gidicem kontrol için. Testleri ve süreci sorucam. Allahım kolaylıkla en kısa sürede sağlıklı hamilelikler versin bize

Kızlar herturlu dilek için kelimei tevhid okuyacağız listeli. Derdi sıkıntısı olan gelsin : )

Ben çalışıyorum canım hiç zamanım olmuyor ama kızlar okumak ister belki sağol.

Ben de sonuç bekliyorum tedaviyi netlestirmeden denemeyeceğiz zaten tekrar...Insallah son kaybımız olur. Ben ilk kayıp sonrası da bazı testler yaptırmıştım şimdi tekrar hepsini yaptırdım eksikler dahil. Bir tek rahim filmi kaldı yaptırmadım onu istemedi gerek yok herhalde..

Benim drum değilde başka bir dr gerek yok dedi rahim filmine erken doğumdan sonra.
Başka bir dr da nasıl gerek yok yapışıklık vardır enfeksiyon vardır görürüz bari dedi. Çektirdim rahmimde yapışıklık varmış açıldı o an birazı kalanıda sonra histeroskopi yapılırken açılmış .
Çektir bence

YaaaaaCuma gunu kontrolum var gidince sorayım..

sizin ilk sonuclarinizfa pihtilasma cikmismiydi acaba?

sizin ilk sonuclarinizfa pihtilasma cikmismiydi acaba?
Hematolojideki testlerim normal çıktı hepsi. Genetikte de kromozom analizi normal çıktı. Trombofili panelinde mthfr c677t heterozigot çıktı, pai genine bakılmamıştı... mthfr için önemi yok dediler, pai baktirmana gerek yok düşükle ilgisi olmadigi kanıtlanmis dediler. Ama biz başka neden bulamadığımız için ben tekrar kan verdim pai de dahil baktıracağım. Ikinci gebelikte ecopirin kullandım yine aynı şeyi yaşadım. Sağlıksız gebeliktir seninle alakası yoktur diyorlar ama içim içimi yiyor

Ahhh. İçimi acıttı yazdıkların. Neden oldu sebebi belli mi? Benim de 24 haftalık kaybım var. 5 ay oldu.7 yılım üstüne gelen tüp bebekti. Nereden başlamalı ne yapmalı bilmiyorum. Ne kadar korunma süresi verdi doktorun? Senin onla hiç anın yok diyorlar mı sana da. Oysa canından can gitmiş anlamıyor kimse.

Başın sağolsun seninde. Rahimağzı yetmezliği dedi dr.
Benimde uzun bekleyişten sonra gelmişti. Allah düşmana vermesin evlat acısını.
6 ay korun dedi dr.
Senin nadıl oldu? Benim evde suyum geldi kesesiyle birlikte. Hastaneye gittik dr açıklık var dedi. Zaten su kalmamış dedi. Suni sancıyla ertesi gün doğdu

Konu linkini nasıl paylaştın canım anlatabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…