Ben bir de babamı kaybettiğim için ayrıca hüzünlüyüm bu babalar günündeAnneler günü babalar günü hep bir buruk geçiyorAllah ım sen halimizi görüyorsun Ya Rabbim hayırlısıyla nasip et hayırlı sağlıklı evlatlar. Boynumuz bükük gezmeyelim artık☹
ben amh baktirmadim canim kromozom analizi mi ne yapildi ilk esimle xx xy seklinde normal cikti onun disinda protein c ve s bikac biseye daha bakildi sonrada pihtilasma testi istediler benden..pigtilasma testim cikinca bulundugum yerin en iyi doktoruna gidecegim rahim filmi sperm testi yada baska bi kan testi yaptir derse bu sefer onlara yonelecegim.Başınız sağolsun sizin de, Allah yardımcımız olsun
Hastaneden alabilirsem oğlumu babamın kabrine defnedeceğim, patoloji yapıcaz dediler, inş alabilirim... Ayrıca Katip Çelebide de genetik testi yapılıyor, benden de kan aldılar genetiğe gittiğimizde acaba pıhtılaşmaya mı bakıyorlar benden alınan kanda yoksa başka birşey için mi alındı acaba, bana birşey demediler çünkü şunun için kan alıyoruz diye. Ayrıca bakılması gereken testler neyse hepsine baktırıcam, hormon testlerine bakılabilmesi için adetli olmak gerekiyor, pıhtılaşma için öyle bir kural yok sanırım. Bir de amh diye diye bir değer var tumurta rezervini gösteren o da adetliyken mi bakıkıyor acaba?
Anladım canım, yarın hem Katip Çelebiye hem de Medikalparka gidicem kontrol için. Testleri ve süreci sorucam. Allahım kolaylıkla en kısa sürede sağlıklı hamilelikler versin bizeben amh baktirmadim canim kromozom analizi mi ne yapildi ilk esimle xx xy seklinde normal cikti onun disinda protein c ve s bikac biseye daha bakildi sonrada pihtilasma testi istediler benden..pigtilasma testim cikinca bulundugum yerin en iyi doktoruna gidecegim rahim filmi sperm testi yada baska bi kan testi yaptir derse bu sefer onlara yonelecegim.
Ben çalışıyorum canım hiç zamanım olmuyor ama kızlar okumak ister belki sağol.Kızlar herturlu dilek için kelimei tevhid okuyacağız listeli. Derdi sıkıntısı olan gelsin : )
70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua
Kızlar Merhaba, Dünya dua üzerine kurulu ve her birimizin ayrı ayrı duaları dilekleri var. Kelime-i Tevhid zikirlerin en makbullerinden bir tanesi gelin hep birlikte birbirimizin dilekleri hacetleri dertleri için okuyalım. Birlikten kuvvet doğar başkasına yapılan duanın da sevabı çok büyük...www.kadinlarkulubu.com
Ben de sonuç bekliyorum tedaviyi netlestirmeden denemeyeceğiz zaten tekrar...Insallah son kaybımız olur. Ben ilk kayıp sonrası da bazı testler yaptırmıştım şimdi tekrar hepsini yaptırdım eksikler dahil. Bir tek rahim filmi kaldı yaptırmadım onu istemedi gerek yok herhalde..ben amh baktirmadim canim kromozom analizi mi ne yapildi ilk esimle xx xy seklinde normal cikti onun disinda protein c ve s bikac biseye daha bakildi sonrada pihtilasma testi istediler benden..pigtilasma testim cikinca bulundugum yerin en iyi doktoruna gidecegim rahim filmi sperm testi yada baska bi kan testi yaptir derse bu sefer onlara yonelecegim.
Benim drum değilde başka bir dr gerek yok dedi rahim filmine erken doğumdan sonra.Ben de sonuç bekliyorum tedaviyi netlestirmeden denemeyeceğiz zaten tekrar...Insallah son kaybımız olur. Ben ilk kayıp sonrası da bazı testler yaptırmıştım şimdi tekrar hepsini yaptırdım eksikler dahil. Bir tek rahim filmi kaldı yaptırmadım onu istemedi gerek yok herhalde..
YaaaaaBenim drum değilde başka bir dr gerek yok dedi rahim filmine erken doğumdan sonra.
Başka bir dr da nasıl gerek yok yapışıklık vardır enfeksiyon vardır görürüz bari dedi. Çektirdim rahmimde yapışıklık varmış açıldı o an birazı kalanıda sonra histeroskopi yapılırken açılmış .
Çektir bence
Sor canım ihmal etme,ihtimal bile olsa biz elimizden geleni yapalımYaaaaaCuma gunu kontrolum var gidince sorayım..
sizde yapisiklik belirtileri varmiydi mesela adet azalmasi gibi?Sor canım ihmal etme,ihtimal bile olsa biz elimizden geleni yapalım
sizin ilk sonuclarinizfa pihtilasma cikmismiydi acaba?Ben de sonuç bekliyorum tedaviyi netlestirmeden denemeyeceğiz zaten tekrar...Insallah son kaybımız olur. Ben ilk kayıp sonrası da bazı testler yaptırmıştım şimdi tekrar hepsini yaptırdım eksikler dahil. Bir tek rahim filmi kaldı yaptırmadım onu istemedi gerek yok herhalde..
Hematolojideki testlerim normal çıktı hepsi. Genetikte de kromozom analizi normal çıktı. Trombofili panelinde mthfr c677t heterozigot çıktı, pai genine bakılmamıştı... mthfr için önemi yok dediler, pai baktirmana gerek yok düşükle ilgisi olmadigi kanıtlanmis dediler. Ama biz başka neden bulamadığımız için ben tekrar kan verdim pai de dahil baktıracağım. Ikinci gebelikte ecopirin kullandım yine aynı şeyi yaşadım. Sağlıksız gebeliktir seninle alakası yoktur diyorlar ama içim içimi yiyorsizin ilk sonuclarinizfa pihtilasma cikmismiydi acaba?
Ahhh. İçimi acıttı yazdıkların. Neden oldu sebebi belli mi? Benim de 24 haftalık kaybım var. 5 ay oldu.7 yılım üstüne gelen tüp bebekti. Nereden başlamalı ne yapmalı bilmiyorum. Ne kadar korunma süresi verdi doktorun? Senin onla hiç anın yok diyorlar mı sana da. Oysa canından can gitmiş anlamıyor kimse.Hastane kapılarında beklerken benim yanımda bir tek eşim vardı.
Her gece ağlardım bizim bebeğimiz olmayacak diye. Oldular kaybettik ve biz yine ikimizdik ayakta durmaya çalışan.
Oğlumun doğacağı gün hastanede biri eşimi aradı ve hüngür hüngür ağladı 'biz 4 yıldır bekliyorduk kaybedicez ' dedi.
Onu öyle gördükçe ben daha da kötü oldum.
Doğduğunda saniyelik gördüm yüzünü bebeğimin. Eşime bakmak istermisin demişler bakmamış. Sordum neden bakmadın diye ben senin kadar güçlü değilim ki dayanamaz yıkılırdım dedi. Ben ona dayanmışken meğer oda bana dayanmış.
Allah ım çok zorhastaneden eve geldiğimiz gün o kapıdan içeri giremedim. Sanki yürüp koşan çocuğum gitmiş gibiydi. Artık oğlum diye seveceğim bebeğim yoktu. Günlerce bir şey yiyemedim. Tek düşündüğüm neden ? Neden böyle oldu neden kaybettik.
Bomboştu içim çok ağladım çok üzüldüm. Teselliler boştu kulağım duymuyordu.
O zamanda yine yalnızdık.
Aradan bu kadar zaman geçti daha kimse demedi sen nasılsın,yüreğin nasıl diye. Tek söyledikleri çok takıyorsun çok üzülüyorsun, olur yine olur.
Hani olmadı, olsada aynı olacak mı ki?
Birde ben nasıl takmayayım yıllarca beklemişim tammyolun yarısı bitti derken ertesi gün kaybetmişim. Kaybettiğim günğn ertesi günü doğum günümdü mesela artık kutlayamıyorum.
Gitmese doğacağı gün anneler günüydü.
Birde herhangi bir eşya değil ki ciğerimin parçası.
Bu aralar 2 defa geldi rüyalarıma bir güzel emdi pamuk gibiydi yavrum. Rüyası bile böyle güzelken kendi kim bilir nasıl güzel olucaktı.
Sizde anlatın kızlar olmayanlar hayallerini yazsın mesela, kaybedenler içinden geleni...
Asla takma diyemiyorum çünkü kolay değil. Olmamasıda kaybetmeside çok zor. Allah sabır versin hepimize
Adetim az değilde çok ağrılı geçiyordu.sizde yapisiklik belirtileri varmiydi mesela adet azalmasi gibi?
Başın sağolsun seninde. Rahimağzı yetmezliği dedi dr.Ahhh. İçimi acıttı yazdıkların. Neden oldu sebebi belli mi? Benim de 24 haftalık kaybım var. 5 ay oldu.7 yılım üstüne gelen tüp bebekti. Nereden başlamalı ne yapmalı bilmiyorum. Ne kadar korunma süresi verdi doktorun? Senin onla hiç anın yok diyorlar mı sana da. Oysa canından can gitmiş anlamıyor kimse.
Konu linkini nasıl paylaştın canım anlatabilir misinKızlar herturlu dilek için kelimei tevhid okuyacağız listeli. Derdi sıkıntısı olan gelsin : )
70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua
Kızlar Merhaba, Dünya dua üzerine kurulu ve her birimizin ayrı ayrı duaları dilekleri var. Kelime-i Tevhid zikirlerin en makbullerinden bir tanesi gelin hep birlikte birbirimizin dilekleri hacetleri dertleri için okuyalım. Birlikten kuvvet doğar başkasına yapılan duanın da sevabı çok büyük...www.kadinlarkulubu.com
Canım konunun en sağında yukarıda paylaş işareti ordan da kopyala işaretine basıyorsun bu kadar ( :Konu linkini nasıl paylaştın canım anlatabilir misin
Sağol deneyeyim birCanım konunun en sağında yukarıda paylaş işareti ordan da kopyala işaretine basıyorsun bu kadar ( :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?