Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım. Serklaj atılamaz mıydı bi kerede mi kısaldı rahim ağzı?
Benim gebelik zehirlenmesi oldu ölümlerden döndüm. Şimdi bi yanım hemen yeniden istiyor. Bir yanımsa tekrar kaldıramazsın diyor. Senin mormal doğummuş çok ara vermene gerek yok aslında. Bana 6-8 ay dedi sezaryen olduğu için.

Bir anda oldu kese evde düştü diye yapılacak bir şey kalmamıştı
Bir daha olursa dikiş atılacak zaten. 6 ay dedi dr ben 3 ay sonra denedim ama olmadı. 7 ay uğraştım olmayınca işte ameliyat oldum. Şimdi de ameliyat oldum diye bekliyorum 1 yılın dolmasını.
Zaman geçiyor canım Allah nasip eder inşallah.
Sende kendini düşün önce hemen olursa dikiş yerlerin ağrır zorlanırsın. Bütün testlerini yaptır, biraz gez toz sonra.
Tek tesellimiz yeni sağlıklı bir bebek emin ol

Benim zaten normal yolla olacağını hiç düşünmüyorum. Tek tüpüm var yıllardır hiç hamile kalmadım kendiliğinden. Aslında benim durumum tam da başlığa münhasır. Düşünmekten vazgeçemiyorum. Hep aklımın köşesinde ne yaparsam yapayım. Bunu hiç başaramadım.

benimde cok agrili geciyor.cok soru soruyorum kusura bakmayin.rahim filminden sonra tekrar hamile kaldiniz mi rahim filmi yapisiklik acikmasi icin yeterlimi?
Sor canım estağfurullah.
Malesef kalmadım ama benim sıkıntım başkaydı hsg öyle ihtimaller dahilinde çekildi zaten. Şimdi şöyle ben daha önce 2 hsg çektirdim 2 sindede ağrım kanamam azdı. 3.de çok ağrım oldu kanamamda olunca ben dr a desim bir sıkıntı vardı galiba diye. Yok yok dedi histeroskopi olurken görmüş yapışıklılığı.
Tüplerinde çok az yapışıklık olanlar mesela hsg ile açılıyor ve hamile kalıyorlar. Başka sıkıntı yoksa yani. Ama ben yumurtlayamıyordum. Şimdi nasıl bilmem durumum.
Psikolojim bozuluyor hastaneye gidince. Kadın doğuma en son eylülde gitmiştim.

Canım benimde öyle ki. Valla bak mesela domates doğruyorum ya sonra diyorum ki hamileyken canım çok çekmişti. Sonra oğlum aklıma geliyor sonra hamile kalamamam.
Yani bir domates bile beni üzüyor.
Birde çevremde millet tavşan gibi maşallah peş peşe hamile kalıyor onlara sevinsemde benim içim içimi yiyor.
3 tane eltim ben evlendikten sonra toplamda 4 çocuk doğurdu.
Görümcemin biri benden sonra evlendi ikinciyi doğurdu.
Öteki 2.ye hamile doğumu yakın.
İstemeyen arkadaşım hamile,düğününe gittiğim kaç kişinin bebeği oldu yada hamileler.
Ameliyat grubumuz var tüp midelilerin prda bile 2 arkadaş korunurken hamile kaldı.
Yani ben ne yapayım bilmiyorum.
Bu arada o doğan çocukları görmeye giderken alınan hediyeleri hep ben seçtim ve içim parçalandı. Bebek mağazasına girdikçe canım yandı.
Her şeye rağmen diyorum yinede Allah dert verdiği insanı seviyor, bu bizim imtihanımız ve birgün bu olanları unutacak kadar mutlu olucaz.İNŞALLAH

Bu sabah sperö testı yaptrdk esıme akşam5 gıbı sonıc ckiyor 3 senenın sonunda sıfır gebelık umarım cok cok umarımm bır sorun ckmaz paylasm yapacağım

Bu sabah sperö testı yaptrdk esıme akşam5 gıbı sonıc ckiyor 3 senenın sonunda sıfır gebelık umarım cok cok umarımm bır sorun ckmaz paylasm yapacağım
İnşallah sıkıntı yoktur canım erkeklerdeki sıkıntı daha zor tedavi ediliyor bildiğim kadarıyla ve bu süreçte erkekler tedaviyi kabul etmiyor ilaç içmiyor. Zor oluyor yani Allah yardımcınız olsun

İnşallah sıkıntı yoktur canım erkeklerdeki sıkıntı daha zor tedavi ediliyor bildiğim kadarıyla ve bu süreçte erkekler tedaviyi kabul etmiyor ilaç içmiyor. Zor oluyor yani Allah yardımcınız olsun
Paylastm sonucumuzu bilginiz varsa destek rıca edyorm :)

Günaydın arkadaşlar inşallah güzel gelişmelerin olduğu bir gün olur hepimiz için...içinizde psikolojik yardım alan var mı ve fayda gördünüz mü...Çok kötü hissediyorum ama bu kayıpları yaşamayan kimse beni anlamaz gibi geliyor

Ben almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim. Konuşmak istersen ben dinlerim canım. Burdan yazmazsan özelden yazabilirsin. İnan insan anlattıkça iyileşiyor.

Bu zor duyguyu yaşamayan anlamaz. Hele ki ben 3 bucuk sene sonra hamile kalınca imtihanım bitti sanmıştım. Kuş gibi hafiflemiştim. Resmen bütün tedavi süreci hastanelere git gel çevreden gelen yorumlar herşeyi silmiştim kafamdan ama kaybetmek dahada büyük bir acıymış. Üzerinden 1 bucuk sene geçti. Rabbim yeni bir evlat müjdeledi en çaresiz zamanımda ama korkum bitmiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ne kadar kafandan at deselerde atamıyorsun işte sadece yaşayan anlar .

Hoşgeldin canım Allah sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah .

Slm arkadaşlar benim instegram da takip ettiğim bir sayfa var hamile kalamayan bayanlara ve eşlerine yardımcı oluyor ovulasyon testleri ve macun öneriyor kullanan Bi çok kişi takip sonra sı derdine derman buldu o sayfada ve şuan sayfanın 535. Gebesi var bende 1.5 yıldır evliyim şuan macun ve ovulasyon deniyorum beklemedeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfa önermek yasak mı bilmiyorum teşekkürler yinede. Allah nasip etsin inşaallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlıkla ilerlesin ve kucağınıza alın inşallah Darısı bizlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…