- 6 Aralık 2016
- 618
- 478
- 103
Ah canım. Serklaj atılamaz mıydı bi kerede mi kısaldı rahim ağzı?Başın sağolsun seninde. Rahimağzı yetmezliği dedi dr.
Benimde uzun bekleyişten sonra gelmişti. Allah düşmana vermesin evlat acısını.
6 ay korun dedi dr.
Senin nadıl oldu? Benim evde suyum geldi kesesiyle birlikte. Hastaneye gittik dr açıklık var dedi. Zaten su kalmamış dedi. Suni sancıyla ertesi gün doğdu
Bir anda oldu kese evde düştü diye yapılacak bir şey kalmamıştıAh canım. Serklaj atılamaz mıydı bi kerede mi kısaldı rahim ağzı?
Benim gebelik zehirlenmesi oldu ölümlerden döndüm. Şimdi bi yanım hemen yeniden istiyor. Bir yanımsa tekrar kaldıramazsın diyor. Senin mormal doğummuş çok ara vermene gerek yok aslında. Bana 6-8 ay dedi sezaryen olduğu için.
benimde cok agrili geciyor.cok soru soruyorum kusura bakmayin.rahim filminden sonra tekrar hamile kaldiniz mi rahim filmi yapisiklik acikmasi icin yeterlimi?Adetim az değilde çok ağrılı geçiyordu.
Benim zaten normal yolla olacağını hiç düşünmüyorum. Tek tüpüm var yıllardır hiç hamile kalmadım kendiliğinden. Aslında benim durumum tam da başlığa münhasır. Düşünmekten vazgeçemiyorum. Hep aklımın köşesinde ne yaparsam yapayım. Bunu hiç başaramadım.Bir anda oldu kese evde düştü diye yapılacak bir şey kalmamıştı
Bir daha olursa dikiş atılacak zaten. 6 ay dedi dr ben 3 ay sonra denedim ama olmadı. 7 ay uğraştım olmayınca işte ameliyat oldum. Şimdi de ameliyat oldum diye bekliyorum 1 yılın dolmasını.
Zaman geçiyor canım Allah nasip eder inşallah.
Sende kendini düşün önce hemen olursa dikiş yerlerin ağrır zorlanırsın. Bütün testlerini yaptır, biraz gez toz sonra.
Tek tesellimiz yeni sağlıklı bir bebek emin ol
Sor canım estağfurullah.benimde cok agrili geciyor.cok soru soruyorum kusura bakmayin.rahim filminden sonra tekrar hamile kaldiniz mi rahim filmi yapisiklik acikmasi icin yeterlimi?
Canım benimde öyle ki. Valla bak mesela domates doğruyorum ya sonra diyorum ki hamileyken canım çok çekmişti. Sonra oğlum aklıma geliyor sonra hamile kalamamam.Benim zaten normal yolla olacağını hiç düşünmüyorum. Tek tüpüm var yıllardır hiç hamile kalmadım kendiliğinden. Aslında benim durumum tam da başlığa münhasır. Düşünmekten vazgeçemiyorum. Hep aklımın köşesinde ne yaparsam yapayım. Bunu hiç başaramadım.
Bu sabah sperö testı yaptrdk esıme akşam5 gıbı sonıc ckiyor 3 senenın sonunda sıfır gebelık umarım cok cok umarımm bır sorun ckmaz paylasm yapacağımSlm kızlar, umarım doğru yere açmışımdır.
Hamile kalmak isteyenlerin ve hamile olanların var topikleri. Birde bizim olsun
Yıllarca bebek için uğraşanlar,yeni başlayanlar,kaybedenler hepinizi bekliyorum.
Aman kafandan at olur dediler attık olmadı atmadık yine olmadı...
Aa canım ben korunurken hamile kaldım dediler korunduk,korunmadık yine olmadı.
Benim bu yolda 5.5 yılım bitti.
Haydi buyrun ağlamaya, teselli bulmaya, kafa dağıtmaya...
@Merve
@Mavibirumut
Etiketleyin birbirinizi gelin kızlar
İnşallah sıkıntı yoktur canım erkeklerdeki sıkıntı daha zor tedavi ediliyor bildiğim kadarıyla ve bu süreçte erkekler tedaviyi kabul etmiyor ilaç içmiyor. Zor oluyor yani Allah yardımcınız olsunBu sabah sperö testı yaptrdk esıme akşam5 gıbı sonıc ckiyor 3 senenın sonunda sıfır gebelık umarım cok cok umarımm bır sorun ckmaz paylasm yapacağım
Paylastm sonucumuzu bilginiz varsa destek rıca edyorm :)İnşallah sıkıntı yoktur canım erkeklerdeki sıkıntı daha zor tedavi ediliyor bildiğim kadarıyla ve bu süreçte erkekler tedaviyi kabul etmiyor ilaç içmiyor. Zor oluyor yani Allah yardımcınız olsun
Nerde bakayım bi canım az çok anlarımPaylastm sonucumuzu bilginiz varsa destek rıca edyorm :)
sonuç gözükmüyor ki ortadaPaylastm sonucumuzu bilginiz varsa destek rıca edyorm :)
Kendi konu açmış canım. Orda paylaşmışsonuç gözükmüyor ki ortada
Ben almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim. Konuşmak istersen ben dinlerim canım. Burdan yazmazsan özelden yazabilirsin. İnan insan anlattıkça iyileşiyor.Günaydın arkadaşlar inşallah güzel gelişmelerin olduğu bir gün olur hepimiz için...içinizde psikolojik yardım alan var mı ve fayda gördünüz mü...Çok kötü hissediyorum ama bu kayıpları yaşamayan kimse beni anlamaz gibi geliyor
Hoşgeldin canımBu zor duyguyu yaşamayan anlamaz. Hele ki ben 3 bucuk sene sonra hamile kalınca imtihanım bitti sanmıştım. Kuş gibi hafiflemiştim. Resmen bütün tedavi süreci hastanelere git gel çevreden gelen yorumlar herşeyi silmiştim kafamdan ama kaybetmek dahada büyük bir acıymış. Üzerinden 1 bucuk sene geçti. Rabbim yeni bir evlat müjdeledi en çaresiz zamanımda ama korkum bitmiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ne kadar kafandan at deselerde atamıyorsun işte sadece yaşayan anlar .
Sağlıkla ilerlesin ve kucağınıza alın inşallahBu zor duyguyu yaşamayan anlamaz. Hele ki ben 3 bucuk sene sonra hamile kalınca imtihanım bitti sanmıştım. Kuş gibi hafiflemiştim. Resmen bütün tedavi süreci hastanelere git gel çevreden gelen yorumlar herşeyi silmiştim kafamdan ama kaybetmek dahada büyük bir acıymış. Üzerinden 1 bucuk sene geçti. Rabbim yeni bir evlat müjdeledi en çaresiz zamanımda ama korkum bitmiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ne kadar kafandan at deselerde atamıyorsun işte sadece yaşayan anlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?