BizSağlıkla ilerlesin ve kucağınıza alın inşallahDarısı bizlerin başına...
AminBizNunuco onunla burda tanıştık ikimizde yakın zamanda kaybettik sıkıntılarımızda nerdeyse aynı. Konuştuk aylarca, uğraştık olmadı duyduğumda sanki kendim hamileymişim gibi çok sevindim. Zinciri kırdık artık sıra geliyor sabretmek ve umudu kaybetmemek lazım. Dua ediyoruz birbirimize Allah kabul etsin inşaallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
AminHepimizin ard arda güzel haberler verdiği günler gelecek umudumu asla kaybetmeyeceğim savaşmayı bırakmayacağım 🕊
Inşallah canımHoşgeldin canımAllah sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah .
Inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bende inşallah kucağıma aldığım günleri görürümSağlıkla ilerlesin ve kucağınıza alın inşallahDarısı bizlerin başına...
Hergün dua ettim kendim için ve ederken hep dedim nerde evlat isteyen varsa sen yüzünü güldür rabbim diye. Rabbim en doğru zamanı en hayırlı zamanı bilir . Inşallah isteyen herkesin kucaklarinin dolduğu günleri göreceğizAllah bu ay umarıö bana da nasip eder.
Düşünmekten artık yoruluyorum
Kızlar dua eder misiniz benim içinde
Hergün dua ettim kendim için ve ederken hep dedim nerde evlat isteyen varsa sen yüzünü güldür rabbim diye. Rabbim en doğru zamanı en hayırlı zamanı bilir . Inşallah isteyen herkesin kucaklarinin dolduğu günleri göreceğiz
Ne kadarlık evlisinAmin canın
Umarım senin de çok güzel bir gebelik sürecin olur güzel geçirirsin çok ana çokkk güzel :)
14 ay oldu canım.Ne kadarlık evlisin
Inşallah en kısa sürede güzel haberini alırız14 ay oldu canım.
Ama ilk 9 ay istemedik. Ocaktan beri deniyorum. İlk denemede oldu. Ama kimyasal dendi. 2 ay da düzelmek için bekledim. Çok kanalarım oldu çünkü.
Bu ayda başladım işte tekrar bakaşım.
Bu ay güzel takip yaptım yumurtlamamı falan tam güzrl gördüm. Sağlıklı beslendim de.
Allah razı olsun canımInşallah en kısa sürede güzel haberini alırız
Amin inşallah hayırlısını iste her zaman. Yeni evli sayılırsın sen bizim 6 yıl bitmek üzere. Bu işte en önemlisi sabır ve umut.Allah bu ay umarıö bana da nasip eder.
Düşünmekten artık yoruluyorum
Kızlar dua eder misiniz benim içinde
İnşallah bu sefer çok güzel olucak.Bende umudumu hiç kaybetmemeye çalıştım. Ama kendimi sürekli sorguluyodum acaba bilmeden bir günah işledim de rabbim bana evlat nasip etmeyecek mi diye
Hemen hamile kalman bile iyi birşey, benim 3.5 yıl sonra ne uğraşlar sonucı oldu.14 ay oldu canım.
Ama ilk 9 ay istemedik. Ocaktan beri deniyorum. İlk denemede oldu. Ama kimyasal dendi. 2 ay da düzelmek için bekledim. Çok kanalarım oldu çünkü.
Bu ayda başladım işte tekrar bakaşım.
Bu ay güzel takip yaptım yumurtlamamı falan tam güzrl gördüm. Sağlıklı beslendim de.
Evet kuzumAmin inşallah hayırlısını iste her zaman. Yeni evli sayılırsın sen bizim 6 yıl bitmek üzere. Bu işte en önemlisi sabır ve umut.
Amin kuzumHemen hamile kalman bile iyi birşey, benim 3.5 yıl sonra ne uğraşlar sonucı oldu.
Folik asit kullan ve dikkat et. Tekrarı olmaz inşallah kimyasalın olursada bir genetik test verin sebebini öğrenirsiniz. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?