Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıkla ilerlesin ve kucağınıza alın inşallah Darısı bizlerin başına...
Biz Nunuco onunla burda tanıştık ikimizde yakın zamanda kaybettik sıkıntılarımızda nerdeyse aynı. Konuştuk aylarca, uğraştık olmadı duyduğumda sanki kendim hamileymişim gibi çok sevindim. Zinciri kırdık artık sıra geliyor sabretmek ve umudu kaybetmemek lazım. Dua ediyoruz birbirimize Allah kabul etsin inşaallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

Amin Hepimizin ard arda güzel haberler verdiği günler gelecek umudumu asla kaybetmeyeceğim savaşmayı bırakmayacağım 🕊

Allah bu ay umarıö bana da nasip eder.
Düşünmekten artık yoruluyorum
Kızlar dua eder misiniz benim içinde

Allah bu ay umarıö bana da nasip eder.
Düşünmekten artık yoruluyorum
Kızlar dua eder misiniz benim içinde
Hergün dua ettim kendim için ve ederken hep dedim nerde evlat isteyen varsa sen yüzünü güldür rabbim diye. Rabbim en doğru zamanı en hayırlı zamanı bilir . Inşallah isteyen herkesin kucaklarinin dolduğu günleri göreceğiz

Amin canın
Umarım senin de çok güzel bir gebelik sürecin olur güzel geçirirsin çok ana çokkk güzel :)

Ne kadarlık evlisin
14 ay oldu canım.
Ama ilk 9 ay istemedik. Ocaktan beri deniyorum. İlk denemede oldu. Ama kimyasal dendi. 2 ay da düzelmek için bekledim. Çok kanalarım oldu çünkü.
Bu ayda başladım işte tekrar bakaşım.
Bu ay güzel takip yaptım yumurtlamamı falan tam güzrl gördüm. Sağlıklı beslendim de.

Inşallah en kısa sürede güzel haberini alırız

Bende umudumu hiç kaybetmemeye çalıştım. Ama kendimi sürekli sorguluyodum acaba bilmeden bir günah işledim de rabbim bana evlat nasip etmeyecek mi diye
İnşallah bu sefer çok güzel olucak.
Başımıza gelenler Allah a yakınlaştırıyorsa imtihandır,uzaklaştırıyorsa bela.
Biz dahada yaklaştık daha çok dua ettik ve daha çok dua aldık.
Sabrımızı gösterdik.

Hemen hamile kalman bile iyi birşey, benim 3.5 yıl sonra ne uğraşlar sonucı oldu.
Folik asit kullan ve dikkat et. Tekrarı olmaz inşallah kimyasalın olursada bir genetik test verin sebebini öğrenirsiniz. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

Amin kuzum
Sağlıklı olsun da bakalım hayırlısı ils
Umarım güzel haberler veririm size
Lütfen dua edin

Günaydın kızlar
Bu ay korunmayı bıraktık ve denemeye başladık. 13 haziran son adetim ve beklenen adet 13 temmuz. Dün normal kaset test bugünde erken gebelik testi yaptım ama negatif.
Belirtilerim var diye kendimi çok kaptırdım ve şu anda çok üzgünüm
Millet korunurken hamile kalıyor ben adet bittiği günden beri deniyorum,hemen kalkmıyorum ama olmuyor.
Allah güç ve sabır versin artık dayanamıyorum ya.
Aynı gün ameliyat olduğum kızlar korunurken hamile kaldılar bende gaza geldim bizim de olur diye. Ama nerdeeeee
Çok dua ediyorum ama olmuyor. Zayıfla kendiliğinden hamile kalırsın demişti dr ama yine olmadı.
Bu ay memlekete gidecektim ne güzel hayal kurmuştum 3 kişi gidicez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…