Günaydın canım ❤ Yumurtlama gününü biliyor musun? Adet gelmedikçe umut vardırGünaydın kızlar
Bu ay korunmayı bıraktık ve denemeye başladık. 13 haziran son adetim ve beklenen adet 13 temmuz. Dün normal kaset test bugünde erken gebelik testi yaptım ama negatif.
Belirtilerim var diye kendimi çok kaptırdım ve şu anda çok üzgünüm
Millet korunurken hamile kalıyor ben adet bittiği günden beri deniyorum,hemen kalkmıyorum ama olmuyor.
Allah güç ve sabır versin artık dayanamıyorum ya.
Aynı gün ameliyat olduğum kızlar korunurken hamile kaldılar bende gaza geldim bizim de olur diye. Ama nerdeeeee
Çok dua ediyorum ama olmuyor. Zayıfla kendiliğinden hamile kalırsın demişti dr ama yine olmadı.
Bu ay memlekete gidecektim ne güzel hayal kurmuştum 3 kişi gidicez diye
Günaydın canım stres olmamak için takip etmedim. Kim bilir belki yumurtlamamışımdırGünaydın canım ❤ Yumurtlama gününü biliyor musun? Adet gelmedikçe umut vardır
Günaydın kızlar
Bu ay korunmayı bıraktık ve denemeye başladık. 13 haziran son adetim ve beklenen adet 13 temmuz. Dün normal kaset test bugünde erken gebelik testi yaptım ama negatif.
Belirtilerim var diye kendimi çok kaptırdım ve şu anda çok üzgünüm
Millet korunurken hamile kalıyor ben adet bittiği günden beri deniyorum,hemen kalkmıyorum ama olmuyor.
Allah güç ve sabır versin artık dayanamıyorum ya.
Aynı gün ameliyat olduğum kızlar korunurken hamile kaldılar bende gaza geldim bizim de olur diye. Ama nerdeeeee
Çok dua ediyorum ama olmuyor. Zayıfla kendiliğinden hamile kalırsın demişti dr ama yine olmadı.
Bu ay memlekete gidecektim ne güzel hayal kurmuştum 3 kişi gidicez diye
Evet biliyorum ama benim durum karışık. Eşim başka bir ilde yaşıyor. Düzenli ilişki anca belirli aylarda oluyor.hepimizin çevresinde var kolay hamile kalanlar ama bak burada hamile kalamayan da çok...onlara odaklanma stres de yapma canım bence olumlu düşün hep...tamam bu ay olmadı sonrakinde olacak gibi
Evet biliyorum ama benim durum karışık. Eşim başka bir ilde yaşıyor. Düzenli ilişki anca belirli aylarda oluyor.
5.5 yıl içinde aklına ne gelirse yaptık,denedik sadece tüp bebeği denemedik.olsun canım moralini bozma Allah isterse o aylarda denk gelir ovulasyon takibi yaptın mı hiç onu dene... eşin hiç spermiyagram verdi mi??
5.5 yıl içinde aklına ne gelirse yaptık,denedik sadece tüp bebeği denemedik.
İki defa hamile kalıp kaybettim. İkincisi 21 haftalıktı ve beni çok yıprattı.
Her iki hamileliğimde ilaçla oldu ve o aylarda eşimin yanındaydım bende.
Zaten kiloluydum ve pko vardı. Oğlumdan sonra daha da aldım ve en son mide küçültme ameliyatı oldum sırf anne olabilmek için.
Allah nasip eder inşallah birgün bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar.
Uzun yazdım ama üzülmemin normal olduğunu anlatmak için
İlk hamileliğim dış gebelikti alındıktan sonra genetik testleri yaptırdım pıhtılaşma çıktı. İkincide iğne kullanıyordum ama rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim.anladım canım baya yıpratıcı süreçler geçirmişsin Allah bir daha böylesini yaşatmadan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...2 kayıp olunca araştırılması gerekiyor canım belki pıhtılaşma vardır belki genetiktir sen bir araştırma hastanesine gidip tıbbı genetikte bu testleri yaptır ve tüp bebek için de tüp bebek bölümüne müracaat et orda da testlerini yaptırıp rapor çıkarttır bence belki bunları yaparken rahatlarsın ve kendiliğinden hamile kalırsın ...kalamazsan da belki sorun neyse ortaya çıkar...
İlk hamileliğim dış gebelikti alındıktan sonra genetik testleri yaptırdım pıhtılaşma çıktı. İkincide iğne kullanıyordum ama rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim.
Tüp bebekte devlette olması için daha önce hamile kalmamış olmak gerekiyormuş onuda araştırdım. Dedim ya ne var ne yok yaptırdım. Histeroskopi oldum rahmimde ince bir perde vardı. 3 defa hsg çekildim.
Özel devlet bir sürü doktora gittim. Tek söyledikleri kilo ver olur dediler. Bakalım nasip artık Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah
Hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerekiyor. Şimdilik kullanmıyorum bir şey. Perde alındı zaten çok inceydi 2 defa hamile kaldıktan sonra geçen sene aşılama deneyecektik başka bir dr alalım işimiz garanti olsun demişti.şu an coraspirin falan kullanıyor musun peki???
nasıl tüp bebek yapmazlar ya ne saçma
bol bol dua et canım tefriciye çekenler de hamile kalıyıor burda çok okudum ...Bir de perde varsa ameliyat yapılmıyor mu?? o da engel oluyor demişlerdi gerçi engel olsa hamile kalamazdın..
O zaman sen de diyete başla bak aralıklı oruçla zayıflayanlar topiğine git az ve öz yiyiyp kilo veriyorlar belli saatlar aç kalıp vücudun ihtiyacı olan şeyleri yiyorlar... biraz kilo verip denemeye devam et... olmadı özelde tüp dene bu arada para biriktirirsin ...
Hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerekiyor. Şimdilik kullanmıyorum bir şey. Perde alındı zaten çok inceydi 2 defa hamile kaldıktan sonra geçen sene aşılama deneyecektik başka bir dr alalım işimiz garanti olsun demişti.
Diyet değil zaten mide küçültme ameliyatı oldum 2019 kasımda 31 kilo vermiştim en son 4 haziranda tartıldım. Şu anda dahada vermişimdir.
Sağol düşüncelerin önerilerin için. Zayıflarsan bütün sorunlar ortadan kalkacak demişti bütün drlar bakalım. Allah büyüktür
Hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerekiyor. Şimdilik kullanmıyorum bir şey. Perde alındı zaten çok inceydi 2 defa hamile kaldıktan sonra geçen sene aşılama deneyecektik başka bir dr alalım işimiz garanti olsun demişti.
Diyet değil zaten mide küçültme ameliyatı oldum 2019 kasımda 31 kilo vermiştim en son 4 haziranda tartıldım. Şu anda dahada vermişimdir.
Sağol düşüncelerin önerilerin için. Zayıflarsan bütün sorunlar ortadan kalkacak demişti bütün drlar bakalım. Allah büyüktür
MerhabaKızlar nasılsınız epeydir gelemedim.
Aynıyız canım her ay Bi umut işte sen nasılsınKızlar nasılsınız epeydir gelemedim.
Beklemeye devamKızlar nasılsınız epeydir gelemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?