- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
bende öyle sanıyordum... prolaktin tiroid varmış meğerse..İlk ilişkimde hamile kalacağımı sanıyordum oysaki
Bazıları bilerek can yakıyor maalesefBen daha yeni yaşadım profilede yazmıştım hatta. Kız grlmiş bana hamileliğini söylüyor iyi güzel dedim. Midem çok bulanıyor bir şey yiyemiyorum diyor.
Ben şekerimden dolayı bebeğime bir şey olmasın diye ayşarca ekmek yemedim tatlı canım çekti yemedim. İlk denemede hamile kalmış gelmiş bana dertleniyor. Tamam ben üzülüyorum diye millet çocuk yapmasın demiyorum am az saygı canım.
Belirti konuşulmasın canım ya çok heyecan yaptırıyo.Hadi bakalım topiğin ilk hamilesi geldi bile. Ne zamn günün canım. Geçtiyse test yap yarın. Belirtin var mı
Bu iş yaşa bakmıyor ki be ablam. Ven 18 imde evlendim de ne oldu. Allah büyüktür daha fazla bekletmesin inşallahahhhh canım.. geç evlendim.. en büyüğünüz belkide benim... 45 yaş... rabbim büyük.. bizede nasip olur inşallah
Bence olacak dilhunum inanıyorumahhhh canım.. geç evlendim.. en büyüğünüz belkide benim... 45 yaş... rabbim büyük.. bizede nasip olur inşallah
Hayırlısı olsun inşallah. Dış gebelik falan mı geçirdinBelirtim var ama adet yok henüz benim normal yolla olması biraz güç yinede bir umut işte canım.. Benim tek tüpüm var...
Prolaktin e ilaç kullanıyor musun.. ben kullanıyorum benimde yüksekti 64 'di 5 e düştü ilaçla.. oda infertilite sebebi...bende öyle sanıyordum... prolaktin tiroid varmış meğerse..
Tamam canım nasıl isterseniz.Belirti konuşulmasın canım ya çok heyecan yaptırıyo.
Abla ben gencim ama zamanım daralıyor benim de.ahhhh canım.. geç evlendim.. en büyüğünüz belkide benim... 45 yaş... rabbim büyük.. bizede nasip olur inşallah
İki yıl oldu cuma rahim filmi çekineceğim çok üzülüyorum bendeSlm kızlar, umarım doğru yere açmışımdır.
Hamile kalmak isteyenlerin ve hamile olanların var topikleri. Birde bizim olsun
Yıllarca bebek için uğraşanlar,yeni başlayanlar,kaybedenler hepinizi bekliyorum.
Aman kafandan at olur dediler attık olmadı atmadık yine olmadı...
Aa canım ben korunurken hamile kaldım dediler korunduk,korunmadık yine olmadı.
Benim bu yolda 5.5 yılım bitti.
Haydi buyrun ağlamaya, teselli bulmaya, kafa dağıtmaya...
merve
Mavibirumut
@Mirketcik
Etiketleyin birbirinizi gelin kızlar
Hayırlısı olsun inşallah. Dış gebelik falan mı geçirdin
Estağfirullah tavsiye bu. Ama diğer topiklerde belirti kovalanılıyo ya zaten. Bence en olmaması gereken. Tabi ki siz bilirsiniz.Tamam canım nasıl isterseniz.
Çekil bakalım ondan sonra hamile kalanda var. Allah nasip eder inşallahİki yıl oldu cuma rahim filmi çekineceğim çok üzülüyorum bende
Anladım canım. Olur inşallah umudunu kaybetme. Allah büyükHayır küçükken açık ameliyat oldum ve sağ tüp e zarar vermiş... alındı sağ tüp sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse temmuzda..
evet canım kullanıyorum.. tüp bebek transferim oldu Ekim gibi tutmadı.. 3.gece transferimim adet sancısı gibi şiddetli bir sancı ile uyandım gece yarısı... vucüd kabul etmedi.. belkide sağlıklı değildi embriyo bilmiyorum... sonra bu sayfayı kapat dediler bana... aylarca yüksek hormon ilaçları yüklediler... düzenli olan adetimi de bozdularProlaktin e ilaç kullanıyor musun.. ben kullanıyorum benimde yüksekti 64 'di 5 e düştü ilaçla.. oda infertilite sebebi...
Hayır hayır bir an acaba mı demiş ya ondan sordum yoksa konuşulmasa daha iyi. Çünkğ dertleşmeye geldik.Estağfirullah tavsiye bu. Ama diğer topiklerde belirti kovalanılıyo ya zaten. Bence en olmaması gereken. Tabi ki siz bilirsiniz.
0 larda canımAbla ben gencim ama zamanım daralıyor benim de.senin amh kaç?
Benim de 0.82 çıktı yeni öğrendim.0 larda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?