Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazıları bilerek can yakıyor maalesef

ahhhh canım.. geç evlendim.. en büyüğünüz belkide benim... 45 yaş... rabbim büyük.. bizede nasip olur inşallah
Bu iş yaşa bakmıyor ki be ablam. Ven 18 imde evlendim de ne oldu. Allah büyüktür daha fazla bekletmesin inşallah

Belirtim var ama adet yok henüz benim normal yolla olması biraz güç yinede bir umut işte canım.. Benim tek tüpüm var...
Hayırlısı olsun inşallah. Dış gebelik falan mı geçirdin

İki yıl oldu cuma rahim filmi çekineceğim çok üzülüyorum bende

Hayırlısı olsun inşallah. Dış gebelik falan mı geçirdin

Hayır küçükken açık ameliyat oldum ve sağ tüp e zarar vermiş... alındı sağ tüp sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse temmuzda..

Anladım canım. Olur inşallah umudunu kaybetme. Allah büyük

Prolaktin e ilaç kullanıyor musun.. ben kullanıyorum benimde yüksekti 64 'di 5 e düştü ilaçla.. oda infertilite sebebi...
evet canım kullanıyorum.. tüp bebek transferim oldu Ekim gibi tutmadı.. 3.gece transferimim adet sancısı gibi şiddetli bir sancı ile uyandım gece yarısı... vucüd kabul etmedi.. belkide sağlıklı değildi embriyo bilmiyorum... sonra bu sayfayı kapat dediler bana... aylarca yüksek hormon ilaçları yüklediler... düzenli olan adetimi de bozdular

Estağfirullah tavsiye bu. Ama diğer topiklerde belirti kovalanılıyo ya zaten. Bence en olmaması gereken. Tabi ki siz bilirsiniz.
Hayır hayır bir an acaba mı demiş ya ondan sordum yoksa konuşulmasa daha iyi. Çünkğ dertleşmeye geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…