☹ Allah sağlıklısından hayırlısından nasip etsin inşallah canım. Benimde 2018 aralıkta kaybettim bir yıl uğraştım olmadı.Ben de geldim. 3 yıl olacak Temmuz da evlendikten 2 ay sonra hamile kalıp kaybettim. Bu 3 yıl nasıl geçti anlamadım cok aglayip beklesem de ama dönüp bakınca ne kadar uzun zaman diyorum.
Ah güzel kalp. İyi geceler.Siz yazın dertleşin kızlar. Aklınızda içinizde ne varsa dökün. Sabah tek tek cevap yazarım inşallah. Sabah 5pte uyanıyorum iş için uyumam gerek. Allah a emanet olun. İyi geceler. (Bebeklerimize birgün daha yakınız bunu düşünerek uyuyun bu gece)
Açıkcası pek ümidim yok ama inş isteyen herkese nasip olur sağlıklaÇekil bakalım ondan sonra hamile kalanda var. Allah nasip eder inşallah
merhaba kizlar.bende 2 dusuk yasadim 1 sene icerisinde biri 5 haftalik biri 8 haftalik.arastirma hastanesinde test yaptirdik pihtilasma testi sonucum haftaya cikicak.pihtilasma sorunum oldugunu dusunuyorum ancak pihtilasma icin hamile kalinca igne kullandigi halde yine dusuk yapan cok okudum kk dacok korkuyorum yine kaybedecekmiyim diye
Amiiiin ıssızım aminGeçen face de bi gruba denk geldim tüp bebek grubu...
Ve orda paylaşım yapmış anneler.. tüp bebek annesi hepsi...
Biri 6. Denemede
Biri 8. Denemede
Biri 10. Biri 14.. kucağına almışlar yavrularını..
14. Denemede oğlunu kucağına alan ablanın yazdıkları hiç aklimdam çıkmayacak.. buda olmasaydı devam edecektim pes etmek yok..
Bu yol zorlu bir yol sabır gerektirir ama sonu güzel olsun inşallah.. ben asla pes etmeyeceğim ALLAH büyük o görüyor o biliyor Herşeyin hayırlısı olsun inşallah..
RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
☹ Allah sağlıklısından hayırlısından nasip etsin inşallah canım. Benimde 2018 aralıkta kaybettim bir yıl uğraştım olmadı.
☹ Allah sağlıklısından hayırlısından nasip etsin inşallah canım. Benimde 2018 aralıkta kaybettim bir yıl uğraştım olmadı.
Amin amin canım. Biz seninlede konuştuk senin topiğede yazmıştım ben. Anlamayan anlamıyor işte. Sen çok takıyorsun diyorlar. Gelde takma ☹
Ahh bacım aynı şeyleri yaşıyoruz o kadar iyi anlıyorum ki seni dilerim Rabbim en kısa zamanda hüzünlerimizi sevinçlere çevirsinİnşallah. Bakma size moral veriyorum ama bende aynıyım ki. Millet hamileyim dese gözümden yaş pıt akıyor. Hamile birini görmek istemiyorum. Evlendim evleneli ben uğraşıyorum, etrafımda kaç tane bebek doğdu büyüdüler bile. Ben daha yeni farkettim kendimi yıprattığımı.
Ben de geldim ağlamaya dertleşmeye, bütün mesajları tek tek okudum.Son bir yıla 2 kayıp sığdırdım ben de ve ikincisi daha çok yeni 5 gün oldu...Kaybetmek olmamasından daha çok yara açıyor bence de. Ilk kayıp sonrası testleri yaptırmıştık bunu açıklayacak bir neden yok sağlıksız gebeliktir vucut sonlandırmıştır ilk gebeliklerde zaten sık olur böyle dediler tamam dedik, ikincisinde de birebir aynı şeyleri yaşadım, yine aynı şeyleri söylediler, ben yine testleri yaptırdım hepsini baştan, ama beş gündür kendimde değilim bu acıyla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum, nedenini bilememek belirsizlik aynı şeyleri yaşayacak mıyım korkusu hatta bir daha gebe kalabilecek miyim onu bilememek....Bizim de bu hayattaki sınavımız buymuş.Artık herhalde yaşa bağlı kalitesizlikten olmadığını düşünmeye başladım, bu sefer en az 3-4 ay antioksidan tedavi vereceğini söyledi doktorum eşimle bana. Allah isteyen herkese nasip etsin hicbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah...önümüzde çok sabır isteyen çelik gibi sinir isteyen zorlu bir süreç var ve şu anda çok güçsüz hissediyorumSlm kızlar, umarım doğru yere açmışımdır.
Hamile kalmak isteyenlerin ve hamile olanların var topikleri. Birde bizim olsun
Yıllarca bebek için uğraşanlar,yeni başlayanlar,kaybedenler hepinizi bekliyorum.
Aman kafandan at olur dediler attık olmadı atmadık yine olmadı...
Aa canım ben korunurken hamile kaldım dediler korunduk,korunmadık yine olmadı.
Benim bu yolda 5.5 yılım bitti.
Haydi buyrun ağlamaya, teselli bulmaya, kafa dağıtmaya...
merve
@Mavibirumut
@Mirketcik
Etiketleyin birbirinizi gelin kızlar
Geçmiş olsun canım. Kaybedenlerin başka sıkıntılarıda vardır. İğnenin dozu ayarlanınca inşaallah Allah izniyle bir şey olmazmerhaba kizlar.bende 2 dusuk yasadim 1 sene icerisinde biri 5 haftalik biri 8 haftalik.arastirma hastanesinde test yaptirdik pihtilasma testi sonucum haftaya cikicak.pihtilasma sorunum oldugunu dusunuyorum ancak pihtilasma icin hamile kalinca igne kullandigi halde yine dusuk yapan cok okudum kk dacok korkuyorum yine kaybedecekmiyim diye
Azalmasın canım bu kadar ığraşmışken belkidr tünelin sonuna geldin. Son bir adımla ışığı göreceksin belki de6 yılım bitecek bu yolda
3 tül bebek
Sebebi bilinmeyen inferteliteymişiz
Artık umudum azalıyor
30 yaşındayım saçlarım beyazladı
Benim dediğimde bu işte canım. Bende tam vazgeçicektim biriyle konuştum ve daha çok sarıldım, Allah büyük vericek inşallah hepimize.Geçen face de bi gruba denk geldim tüp bebek grubu...
Ve orda paylaşım yapmış anneler.. tüp bebek annesi hepsi...
Biri 6. Denemede
Biri 8. Denemede
Biri 10. Biri 14.. kucağına almışlar yavrularını..
14. Denemede oğlunu kucağına alan ablanın yazdıkları hiç aklimdam çıkmayacak.. buda olmasaydı devam edecektim pes etmek yok..
Bu yol zorlu bir yol sabır gerektirir ama sonu güzel olsun inşallah.. ben asla pes etmeyeceğim ALLAH büyük o görüyor o biliyor Herşeyin hayırlısı olsun inşallah..
RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
Amin amin. İnşallah şifa olur canım.Amin insallah Allah hasretini çeken herkese icin de de sana hayirlisiyla Saglikla nasib etsin. Bat 22 haziran sıfır belirti. bir dahaki ay ilk defa ovulasyon ve keçiboynuzu kuru ile çakşır koku suyu deneyecegim, eşim de morfoloji 2 hic kür vs denemedim doğal yollara başvurayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?