düşünmekten yoruldum artık..

aynen öyle düşünüyor....her seferinde söylüyor bunu bana.zaten mesafeliyim ama o kadarı yeterli olacak mı bilmiyorum

gideceğimiz yer zaten büyükşehir o çocuğun eğitim durumunu bahane ediyor bu noktada maalesef..eşim benim memleketimde doğu görevini yapıyor burası küçük bir il oraya göre...

Neden bu kadar sert çizgiler çizdiniz?

Denemediniz bile, oraya gidince eşinizin ailesiyle dipdibe ya da beraber mi oturacaksınız? Siz ailenize düşkünsünüz ama eşiniz değil mi? Belki biraz orda yaşar sonra da geri dönersiniz.

geçmez olaydı evet geçiyor maalesef(((((((((((((

Allahtan bizim memleket geçmiyor ama yakınbende istemiyorum ama ailemde orada yani en güzeli uzak olmak ne yapalım canım önemli olan aile huzurumun olması....kafana takma ayrıca eşin orayı tercih etti diyelim kesin çıkacak diye birşey yokkı canım 7 şehir tercih etmek zorunda belkide tercih dışı gönderirler sen sadece dua et hakkında hayırlı olan yer nereyse orayı iste eşinlede tartışma daha çok inat yapabilir canım....

hayır beraber oturmiycam ama haftada en az 3-4 kez görüşcez..bi daha buraya gelmemiz imkansız çünkü doğu görevi bitti ki dönmek de istemez zaten..(

teşekkürler cevap için hanımlar.

bence kaçarı yok. eşinizde haklı.. sonucta annesi babası. yıllardır dısarda okumus yanlarında olmak ister. ama buyuksehırın sıkıntılarından yakının. o sehre yakın daha az nufuslu bı yere gidebileceğinizi söyleseniz? hem senın ıcınde rahat olur iş yükün az olur deseniz. illa hayır derse de gitceksinz ama mesafelı olcaksınız. eşinizin ailesının dedıklerını duymamazlıktan gelceksınız. eğer eşinizi ve çocuğunuzu sevıyorsanız bulunulan ortamda alternatifler üretmeye çalışcaksınız.

üzülme cnm allah inş gönlüne göre verir arkadaşım osmaniye ye gitmeyi hiç istemiyordu eşi ilk tercih yazdı ikinci muğlaydı senin gibi üzülüyordu ama muğla çıktı..gitmek istemediğin şehir neresi.*

kesin çıkar diyor bilmiyorum güvendiği bi yerler var heralde...hal böyle olunca aile huzurum da olmuyor arkadaşım...

ben de nişanlıyım. nişanlım emnıyet mensubu. bızım düğünde seneye. nişanlımın doğu görevi seneye bıtıyor cunku.. bende devlet memuruyum memleketımde. ikimizde aynı memleketteniz. ailesinin de yanına gelmek için benım uzerımden eş mazaretinden buraya gelmeye çalışacağını söyledi. normalde gelemez 1mılyondan az nufusu ama elını kolunu bulmaya çalışcam dedi. ben de ailem burda olduğu halde istemedim. çunku aynen, nişanlımın ailesi bizden çıkmıcak yada çağırıp durcaklar. kaldı ki sakin bir aile değil. süreklı olay vs.. ben de nişanlıma geçen konusurken burası olmasa ama buraya yakın bir ili yazsak daha iyi olmaz mı.. hem memlekete yakın oluruz hem bırazda uzak oluruz, hani sen derdin ya uzak olmam bırazda lehime bu tartışmaların içinde değilim diye.. o yuzden diyorum dedim. haklısın dedi.... hep aynı korkular ya..:26:

Son düzenleme:
kesin çıkar diyor bilmiyorum güvendiği bi yerler var heralde...hal böyle olunca aile huzurum da olmuyor arkadaşım...

anlıyorum canım gerçekten zor bir durum ama kendini strese sokma ya boşuna iş olacağına varır...

hayır beraber oturmiycam ama haftada en az 3-4 kez görüşcez..bi daha buraya gelmemiz imkansız çünkü doğu görevi bitti ki dönmek de istemez zaten..(

Çok üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama bence bu duruma alışsan iyi olur. Mesafeni koruyabilirsen, eşini de mutlu edersin. O mutlu oldukça sen de mutlu olursun. Aileni de sık sık ziyaret edersin.

ben ANKARA istiyorum ama şart koşmadım arada bir yer de olur dedim ama inat işte sen nerdeysen ben ordayım de bence inatlaşma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…