durumun zor çünkü eşin muhatemelen şöyle düşünüyor ben onun ailesin yanında kaldım ben sıramı saldım şimdi sıra onda .yani buna kendine hak görüyor ve haklı bu konuda kendince .
benim kişisel fikrim aileler evliliğin dışında olması .eğer oraya taşınırsan araya mesafe koyarsın bir şekilde rahatsız olduğunu belirtisin o zaman sorun olmaz senin adına.
emnıyet mensubu kendı memleketıne nasıl gidebiliyor ki..? yasak değil mi.
emnıyet mensubu kendı memleketıne nasıl gidebiliyor ki..? yasak değil mi.
illa gitmek durumunda kalırsanız ince ince işleyin kafasına,kalıcı gitmediğinizi,bir süre de orda çalıştıktan sonra geri döneceğinizi ya da başka bir memelekete gideceğinizi...içinizi de ferah tutun,tartışma ortamı yaratmadan sürekli bunu tekrarlayın,en azından oraya yerleşemeyeceğini anlayarak gitsin...gideceğiniz yer neresi bilmiyorum ama çocuğun eğitimini bahane edip büyükşehir istiyorum falan deyin ne bileyim...
canım eğer memleketi büyük şehirse gidebilir 1 milyonu geçiyorsa nüfus gidebilir mesela....
cnm tercih yaptınız mı benim ki sormadı bile nereleri yazdı bilmiyorum(
geçmez olaydı evet geçiyor maalesef(((((((((((((
hayır beraber oturmiycam ama haftada en az 3-4 kez görüşcez..bi daha buraya gelmemiz imkansız çünkü doğu görevi bitti ki dönmek de istemez zaten..Neden bu kadar sert çizgiler çizdiniz?
Denemediniz bile, oraya gidince eşinizin ailesiyle dipdibe ya da beraber mi oturacaksınız? Siz ailenize düşkünsünüz ama eşiniz değil mi? Belki biraz orda yaşar sonra da geri dönersiniz.
Allahtan bizim memleket geçmiyor ama yakınbende istemiyorum ama ailemde orada yani en güzeli uzak olmak ne yapalım canım önemli olan aile huzurumun olması....kafana takma ayrıca eşin orayı tercih etti diyelim kesin çıkacak diye birşey yokkı canım 7 şehir tercih etmek zorunda belkide tercih dışı gönderirler sen sadece dua et hakkında hayırlı olan yer nereyse orayı iste eşinlede tartışma daha çok inat yapabilir canım....
üzülme cnm allah inş gönlüne göre verir arkadaşım osmaniye ye gitmeyi hiç istemiyordu eşi ilk tercih yazdı ikinci muğlaydı senin gibi üzülüyordu ama muğla çıktı..gitmek istemediğin şehir neresi.*
kesin çıkar diyor bilmiyorum güvendiği bi yerler var heralde...hal böyle olunca aile huzurum da olmuyor arkadaşım...
gitmedim ama güzel sanırım bizim de ANKARA ADANA kavgası bakalım ne olcak :)
hayır beraber oturmiycam ama haftada en az 3-4 kez görüşcez..bi daha buraya gelmemiz imkansız çünkü doğu görevi bitti ki dönmek de istemez zaten..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?