düşünmekten yoruldum artık..

eş durumundan gelebilir memleketinize...inan artık yoruldum her gün aynı şeyi düşünmekten...((Bence aynı memlekette yaşayın cnm bana sorarsan ben şimdiden nasıl dayanacağımı bilmiyorum...

ben ANKARA istiyorum ama şart koşmadım arada bir yer de olur dedim ama inat işte sen nerdeysen ben ordayım de bence inatlaşma ..

ama bu haksızlık değilmi vuslat?o alışkın ailesinden ayrı yaşamaya ama ya ben...ailemin bana ihtiyacı var gidemem ben buralardan... (((((((((((

ama bu haksızlık değilmi vuslat?o alışkın ailesinden ayrı yaşamaya ama ya ben...ailemin bana ihtiyacı var gidemem ben buralardan... (((((((((((

sizin de eşiniz ve çocuğunuzdan oluşan bi aileniz var
önceliğiniz onlar olmalı
gitmekten başka çareniz yok gibi gözüküyo
malesef insanın doğduğu değil doyduğu yer önemli
o kadar ön yargılı olmayın
büyük şehir de yaşamak çocuğunuz içinde şartlar açısından daha makul

ailem olmadıktan sonra ne yapiyim o koca şehri...(((

Eşinizin de bir ailesi var. Ailesinin yakınında yaşamayı sizin gibi o da isteyebilir. Ya ikiniz de aile olduğunuzun bilincine varıp iki tarafa da eşit mesafede bir başka yere tayin isteyeceksiniz ya da sırayla bir sizin ailenizin yanında bir eşinizin ailesinin yanında kalacaksınız.

ama o alışkın ailesinden ayrı yaşamaya...ama ben öylemiyim?hep yaşadığım şehirdeydim burda büyüdüm burda okudum..İkna edemiyorum işte ..

bi erkek kardeşim var ama benden yaşça bayağı küçük...

eşinin memleketi şu anki yaşadığınız yere kaç saat uzaklıkta?çok uzak değilse sık sık aileni ziyaret edebilirsin.
tanıdığım birçok aile bu sorunu yaşıyor.bi arkadaşım ciddi ciddi boşanma arefesinde şu anda.anlaşmazlıklarının çıkış noktası memleket kavgası.senin moralini bozmak için anlatmadım yanlış anlama.sadece inatlaşmanın zarar vereceğini anlatmaya çalışıyorum.
sen kendince haklısın.ailenden hiç ayrılmamışsın.onlarsız yapamayacağını düşünüyorsun.ama bir de eşinin tarafından bakarsan olaya;yıllarca aileden ayrı kalmış zaten ömrünün kalan yıllarını ailesiyle geçirmek istemesi en doğal hakkı değil mi?

Son düzenleme:
ama o alışkın ailesinden ayrı yaşamaya...ama ben öylemiyim?hep yaşadığım şehirdeydim burda büyüdüm burda okudum..İkna edemiyorum işte ..
Belki o da yıllarca ailesinin yanına döneceği günü bekledi. Hem 12 yıldır ailesinden ayrı birisi olarak söyleyebilirim ki aileden ayrı kalmaya bir ömür boyu alışamaz insan. Eşine hak veriyorum yani.

Kusura bakmayın ama bu çok bencilce ve çocukça bir düşünce tarzı... Eşinize böyle düşündüğünüzü söylemediniz umarım, çok üzülür.

Bu kadar aılenıze duskunsenız gurbetlık cok zor sa kendı memleketlınızle evlenecektınız..

Bende dogu gorevı yaptım eşımle evlendım tekrar doguya geldım bu benım tercıhım ..Geldım dıyede sıkeyet etmedım..

eşınız alışık dıye sureklı aılesınden ayrı kalamaz..

Eşınızle bır ortak nokta buluo aılesııne yakın yer olabılır tabı..

Ama ben aılemden ayrılamam dıyorsanız ısrar edersenız evlılıgınız tehlıkeye gırer..

Belkı taşınınca hıc sorun olmayacak ama sızın ben gıtmek ıstemıyrum tavrınız sımdıden sızı ve evlıgınızı yıpratıyor..

bır sekılde orta yolu bulmalısınız

tabiki en doğal hakkı...bencil olmamaya çalışıyorum ama aileme 22 saatlik uzaklıkta yaşamamayı istemek de benim en doğal hakkım heralde..?orta yolu bulamıcaz heralde...pişman olmaktan çok korkuyorum...

siz alışabildiniz mi peki?Gerçi kim alışabilirki gurbete(evliliğim çok yıprandı bu konu yüzünden...

siz alışabildiniz mi peki?Gerçi kim alışabilirki gurbete(evliliğim çok yıprandı bu konu yüzünden...

alışılmıyor tabıykı ama sonucta ben evlendım bu kararı kendım verdım artık bır aıleyım..

yazdan yaza aılemı goruyorum ama eşımle cocugumla mutluluk cok daha ıyı.

tatılde cok uzun kalınca da evımı ozluyorum bırde..

sizin aileniz artık eşiniz ve çocuğunuz olmalı....ve anladığım kadarıyla siz henüz aile olamamışsınız...ve eminim anneniz siz olmadan da yaşayabilir ve sanırım herhangi ciddi bir rahatsızlığı vsvs yok...

bugün buna benzer bir yorum yaptım yine anne babalar o kadar gereksiz sahipleniyorlar ki evlatlarını böyle bağımlılıklar çıkıyor ortaya (bağlılık demiyorum BAĞIMLILIK) ben bunun çok yanlış olduğunu düşünüyorum....annem babam benim başımın tacı ama benim ailem eşim ve ( umarım bizi çok bekletmeden gelir) çocuğumuz....

ha eşinizin ailesi ile aynı yerde yaşamak istememenizi anlarım ama bu yaşta çoluk çocuk sahibi olduktan sonra "annemden uzakta yaşayamam" düşüncesini kusura bakmayın ama anlayamıyorum...sanırım alışkanlık

sizin geçmişte aldığınız kararları sorgulamak,yargılamak asla hhadim değil.ama madem ki orta yolu bulamıyorsunuz bu durumda size ancak şunu diyebilirim:
ailesi size 22 saat uzaklıkta bulunan ve tayinci biriyle evlenmeyi kabul ederken bir gün eşinizin ailesinin yanına dönmeyi isteyebileceğini tahmin etmeniz ve bu durumu göze alarak evlenmeniz gerekirdi.

eğer daha önce bunu hesap etmediyseniz ya şimdi istemeye istemeye bursaya gidersiniz.ya da eşinizle yollarınız ayrılır.çünkü yazdıklarınıza bakılırsa eşiniz çok kararlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…