düşünmekten yoruldum artık..

doğru olan ne?bi bilebilsem?

eşını sevıyorsan onunla mutluysan onun ısteklerınıde kabul etmelısın

eşınnın tayını cıktı gıttı sen aılenın yanında kaldın bu sefer mutlu olacak mısın..

aılen yanına gelır sen gıdersın ..yeterkı eşınle aranda sorun olmassın yeterkı eşın senı mutlu etmek cın ugraşşsın

erkeklerı ya aılen ya ben zorunda bırakmak kotu bır durum..

kusura bakmayın ama çok bencil düşünüyorsunuz...

insan 7sindede 70indede anne babasını arar tabi eşinizde dahil buna...

yıllardır ayrı demişsiniz özlemez mi insan ya ya da hiç istemem bişey olsun onlara kendini suçlu hissetmez mi?

siz evli çocukl bir kadınsınız ve bu eşinize olduğu kadar sizede sorumluluk getiriyor bunların farkına varmanızın zamanı gelmiş bence...

ailem olmadıktan sonra ne yapiyim o koca şehri...(((

sizin çocuğunuzun ailesi kim sizsiniz
garip bi bakış açınız var
aileler annelerimiz babalarımız çok önemli ama
kendi sorumlu olduğunuz eşiniz ve çocuğunuz önce gelmeli

Son düzenleme:

yıllardır dediysemde 4 yıldır falan..yanlış bi ifade kullanmışım sanırım...

tamam ama bakın bende anneyim sizde annesiniz....ki ben ailemin tek dalıyım diyebilirim.iki şehir birbirine çok uzak ha deyince gidip gelemem ki yada onlar gelemzki..((ya ailen ya ben demiyorum tabiki ama beni birazcık anlasın istiyorum.Zaten o zaman sorun kalmıycak..

ikinizinde ailesinin ortada oldugu bi sehri secmek en dogrusu..
ama ne yazikkki bunlari konusmak icin gec kalmissinizbu gibi durumlar tayinciler icin evlenirken ilk basta konusulmasi gereen seylerdir....
cunku dogru ola bu ama esiniz yan ciziyosa cok ayip..

Bursa...nefret ediyorum ya...

ayrica bizde su an sarktayiz bursaliyiz allah nasip ederse biran evvel memleketime geri donmek istiyorum ustelik sarktan kaldirilan dogu icin sartlari iyi olan bi yerde olmamaiza ragmen yok ben alisamadim
bursam gibi bi yer yok gibi geliyo bana..
hem bursa bir polis icin rahat calislacak biyer..
tum imkanlar var ve tum buyuksehirlere cok yakin egitimide iyidir
bol yesillik ve bol meyve yemeyi ozledim ben..

Eşinizle anlaşma yoluna gidin, seninle gelirim ama ikimiz de ailelerimize eşit mesafede olacağız, sizinkiler de bizimkiler de zırt pırt evimize gelmesin. Bayramlarda ilk gün sizinkilerle bayramlaşıp sonra benim ailemin yanına gidelim vs gibi.

Sizin anlayıştan kastınız eşinizin tayinden vazgeçmesi. Ama bu anlayış olmuyor ne yazık ki.

eşimde sizin gibi bursam diye diye nefret ettirdi beni o güzel şehirden...benim korkularımdan bi taneside büyük şehire ,yeni iş yerime alışamamak...Hem şu durumda beni daha iyi anlarsınız heralde bulunduğunuz yer ne kadar mükemmel olursa olsun orada mutlu olmadıktan hiç bi şey ifade etmiyor güzelliği ne yazıkki...

sonucta evlendıgınızden berı aılenızın yanındasınız.

tayın ıstemeyıp ıkı uc yıl daha mı kalsın dıyorsunuz

sonucta bır gun olılden gıdeceksınız

evliya celebi bile hayran olmus bursaya
velhasil bursa sudan ibaret demis
guzelim bursayi
neyse simdi sorun bu degil
isini bilmiyorum ama ben bi yerde 3 yildan fazla calisilmamasi taraftatiyim
o yuzden tedbili mekanda ferahlik vardir

evliya celebi bile hayran olmus bursaya
velhasil bursa sudan ibaret demis
guzelim bursayi
neyse simdi sorun bu degil
isini bilmiyorum ama ben bi yerde 3 yildan fazla calisilmamasi taraftatiyim
o yuzden tedbili mekanda ferahlik vardir

ilginç bi bakış açısı ne diyim bilemedim..demekki kolay adapte oluyosunuz siz ortamlara...sizde emniyet mensubusunuz galiba?

Son düzenleme:
ilginç bi bakış açısı ne diyim bilemedim..demekki kolay adapte oluyosunuz siz ortamlara...sizde emniyet mensubusunuz galiba?

yooo bununla ilgisi yok 9 yildir calisiyorum
ilk gorev yerim kendi memlektimin bi koyuydu yemin ederim doguda boyle bi yer yoktur sonra bursa merkezde calistim
oye oyle farkli yerleede calismayi ogrendim insan oglu heryere alisir hos dillerini bildigimiz insanlarin oldugu yere gidyoruz
hala ayni ulke icindeyiz yani bu kadar stres yapma..

canım öncelikle durumunu çok iyi anlıyorum bende ilk görev yerim doğuydu ve aileme çookkk uzak bir yerdi başta hiç alışamadım ama inan zaman her şeyin ilacı birde ben tek başımaydım ve sosyalliğin hiç olmadığı evden okula gidip gelebildiğim bir yerdi 3 yılım 4 duvar arasında geçti ama dediğim gibi alışılıyor üstelik bak her zaman olumlu yanlar bulmaya çalış
- eşinle mutluysan bulunduğun ilin önemi yok bence...

- ailesini dert etme inan hiç bir şey uzaktan göründüğü gibi olmaz sonuçta denemedin kii

- ben senin yerinde olsam bursa çok güzel ve sosyal imkanları olan bir şehir ya bir işe gir yada kendini geliştirecek zaman geçirebileceğin bişeyler bul böylece kayınvalidenlerle o kadar sık görüşmezsin yorulduğunu zamanının olmadığı falan söyleyerek az görüşürsünüz hemde evde oturup bişeyler kurup üzmezsin hem kendini hem eşini

-son olarak benim ablamda asla annemden ayrılamam derdi şimdi istanbula gitti evlenip bize annemlere çookk uzak biz alışamaz geri gelir diye korkuyorduk o kadar hızlı alışti ki biz bile inanamadık

sağlık çok önemli asla kendini üzme ve eşini de anlamaya çalış...allah yardımcın olsun

erzurumdayız şu an...bi kamu kurumunda çalışıyorum..

sızn eşınızın işini bıle bıle evlendınız...Bır gun bu sehırden de gıdecegını bılıyordunuz

eşınız aılenızın yanında mı emeklılıge ayrılacak dıye soz vermedı dımı

Ben lıse ogretmenıyım eşımden dolayı sureklı yer degıstırıyoruz

ben tam okula alışıyorum hayde tayın ama bunları sorun etmıyorum

ben sevdım ben evlendım sıkayet etmek sureklı dusunmem ay ne olacak kımlerle karşılaşacagım dıye dusunmek sadece benı yıpratıyor sabrımı bıtırıyor...

eşınızı sevıyorsanız o nerye sız oraya ..sıze sozler vemedıyse tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…