doğru olan ne?bi bilebilsem?
ailem olmadıktan sonra ne yapiyim o koca şehri...(((
kusura bakmayın ama çok bencil düşünüyorsunuz...
insan 7sindede 70indede anne babasını arar tabi eşinizde dahil buna...
yıllardır ayrı demişsiniz özlemez mi insan ya ya da hiç istemem bişey olsun onlara kendini suçlu hissetmez mi?
siz evli çocukl bir kadınsınız ve bu eşinize olduğu kadar sizede sorumluluk getiriyor bunların farkına varmanızın zamanı gelmiş bence...
eşını sevıyorsan onunla mutluysan onun ısteklerınıde kabul etmelısın
eşınnın tayını cıktı gıttı sen aılenın yanında kaldın bu sefer mutlu olacak mısın..
aılen yanına gelır sen gıdersın ..yeterkı eşınle aranda sorun olmassın yeterkı eşın senı mutlu etmek cın ugraşşsın
erkeklerı ya aılen ya ben zorunda bırakmak kotu bır durum..
eşim emniyet mensubu..yani mecburen gitmesi gerekli...biraz bencil bu konuda ailesinden ayrı okumuş çalışmış yıllarca bende burda yaşayalım diyorum dedikçe çıldırıyor adeta ...ben onları ölünce mi görücem diyor ee aynı şey benim için de geçerli diyorum evlenmeseydin diyor..Bi türlü yola getiremedim ne yaptıysam fayda etmedi bilmiyorum Allah yardım etsin bana...((
Bursa...nefret ediyorum ya...
sizin çocuğunuzun ailesi kim sizsiniz
garip bi bakış açınız var
aileler annelerimiz babalarımız çok önemli ama
kendi sorumlu olduğunuz eşiniz ve çocuğunuz önce gelmeli
tamam ama bakın bende anneyim sizde annesiniz....ki ben ailemin tek dalıyım diyebilirim.iki şehir birbirine çok uzak ha deyince gidip gelemem ki yada onlar gelemzki..((ya ailen ya ben demiyorum tabiki ama beni birazcık anlasın istiyorum.Zaten o zaman sorun kalmıycak..
ikinizinde ailesinin ortada oldugu bi sehri secmek en dogrusu..
ama ne yazikkki bunlari konusmak icin gec kalmissinizbu gibi durumlar tayinciler icin evlenirken ilk basta konusulmasi gereen seylerdir....
cunku dogru ola bu ama esiniz yan ciziyosa cok ayip..
ayrica bizde su an sarktayiz bursaliyiz allah nasip ederse biran evvel memleketime geri donmek istiyorum ustelik sarktan kaldirilan dogu icin sartlari iyi olan bi yerde olmamaiza ragmen yok ben alisamadim
bursam gibi bi yer yok gibi geliyo bana..
hem bursa bir polis icin rahat calislacak biyer..
tum imkanlar var ve tum buyuksehirlere cok yakin egitimide iyidir
bol yesillik ve bol meyve yemeyi ozledim ben..
tamam ama bakın bende anneyim sizde annesiniz....ki ben ailemin tek dalıyım diyebilirim.iki şehir birbirine çok uzak ha deyince gidip gelemem ki yada onlar gelemzki..((ya ailen ya ben demiyorum tabiki ama beni birazcık anlasın istiyorum.Zaten o zaman sorun kalmıycak..
eşimde sizin gibi bursam diye diye nefret ettirdi beni o güzel şehirden...benim korkularımdan bi taneside büyük şehire ,yeni iş yerime alışamamak...Hem şu durumda beni daha iyi anlarsınız heralde bulunduğunuz yer ne kadar mükemmel olursa olsun orada mutlu olmadıktan hiç bi şey ifade etmiyor güzelliği ne yazıkki...
evliya celebi bile hayran olmus bursaya
velhasil bursa sudan ibaret demis
guzelim bursayi
neyse simdi sorun bu degil
isini bilmiyorum ama ben bi yerde 3 yildan fazla calisilmamasi taraftatiyim
o yuzden tedbili mekanda ferahlik vardir
sonucta evlendıgınızden berı aılenızın yanındasınız.
tayın ıstemeyıp ıkı uc yıl daha mı kalsın dıyorsunuz
sonucta bır gun olılden gıdeceksınız
ilginç bi bakış açısı ne diyim bilemedim..demekki kolay adapte oluyosunuz siz ortamlara...sizde emniyet mensubusunuz galiba?
ilginç bi bakış açısı ne diyim bilemedim..demekki kolay adapte oluyosunuz siz ortamlara...sizde emniyet mensubusunuz galiba?
evet esim polis
ama siz hangi ilde oldugunuzu yazmadiniz ayrica mesleginiz ne....
erzurumdayız şu an...bi kamu kurumunda çalışıyorum..
erzurumdayız şu an...bi kamu kurumunda çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?