düşünmekten yoruldum artık..

Neden hastaneye bile gidemezler? Bir sakatlık durumları mı var? Çok geçmiş olsun o zaman. Ama unutmayın ki yıllar sonra da olsa eşinizin anne babası da yaşlanacak, elden ayaktan düşecek ve eşinizin abileri eşinize "sıra sende" diyecek.

sizdemi polis eşisiniz?ailenizden uzaktaysanız beni daha iyi anlarsınız?

yok benim eşim polis degil,bende ailemden uzaktayım anlıyorum tabiki sizi...birde huzursuzluk var deyince sizi yargılayacak kelime bulamıyorum haklısınız ama eşinizde haklı bir yandan...aileniz size muhtaç anladığım kadarıyla,siz gitmek mecburiyetindesiniz nasıl bir çözüm bulunabilirki

ahhh bi bilsem o çözümü...

BANA BU KONUDA TEK BENCİL OLAN KİŞİ EŞİNİZ DEĞİLMİŞ GİBİ GELDİ????haksızmıyım

Bence kendinizi Bursa'da yaşama fikrine alıştırın. Daha fazla bencillik etmeyin. Öncelikli yükümlülüklerinizin anne babanız değil eşiniz ve çocuğunuz olduğunu unutmayın.

herkes bi bencilliktir almış gidiyor.lütfen biraz beni kendi yerinize koyun ve düşünün eleştirilerinize değil fikirlerinize ihtiyacım var...

evt kesin kararlı...maalesef

yapılıcak birşey yok gibi görünüyor..nihayetinde eşinizde haklı,ailenizi sık sık ziyaret ederek oradada kendinizi üzmeden orta yolu bulmaya çalışın..ailenizin yanına bir yardımcıda bulabilirsiniz yada haftada 2 3 kez işlerini halledecek birini...sizinde bir aileniz var sonuçta,düşünmekle kendinizi yıpratmaktan başka bir şey geçmez elinize

hayat her zman istedğimiz gibi olsa demi?ama olmuyor işte(((((

yorumların tamamını okumadım, bunu öneren oldu mu bilmiyorum ama:
anneniz ve babanızı da Bursa ya getirin.onlar için farke den bi durum yok sanırım??

boşansam bile çare değil ki bu çok daha zorlu bir yola giricem o zman((çözüm o değil ki...

Boşanmak istemiyorsanız (ki zaten bence bu sebepten boşanılmaz) anne babanızı da Bursa'ya götürün, yakınınızda bir ev tutarsınız. Güzel, merkezi, yeşil alanlara yakın. İki tarafın da gönlü olur böylece.

canım ben öyle yaptım..evlenip küçük bi şehre geldim,ki ben deli dolu gezip eğlenmeyi seven,havai bi tipim ,işimi bile bırakıp geldim buralara..kader mi diyelim aşk mı bilemem...
yeni bir iş buldum,çocuk da yaptım..zaman zaman sıkılıyorum kendi çevremi arıyorum elbette ama alışıyor insan bi şekilde...
bu arada annemle babamı da buraya aldık. ordaki evi sattılar,burdan bir ev aldık,bana da yakın,yoksa oğlumla başa çıkmam zordu benim..
bence siz de aynısını yapabilrsiniz..

Aslında en mantklısı kızın annesinin olduğu memlekette yaşamasıdır.Aklı olan erkek bunu uygular.Gelin-kaynana rahat geçinemez,geline bir katkısı da olmaz.Kızın annesi yemek de yapar,çocuğa da bakar...

fikriniz için tşk ederim öncelikle...düşündük bizde bunu babam hayatta gelmem diyor beni bu yaştan sonra kimse götüremez diyor...(siz nasıl başardınız peki?lütfen bişeyler söleyin...anneniz babanız nasıl geldi nasıl ikna ettiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…