maddi manevi her konuda ihtiyaçları...hastaneye bile gidemezler tek başlarına düşünün artık..eşim için aynı durum geçerli değil ki abileri çok ki onlar yanındalar onlar gayet tabi ilgilenebilirler bunun adı bencillik değil lütfen beni böyle değerlendirmeyin....
sizdemi polis eşisiniz?ailenizden uzaktaysanız beni daha iyi anlarsınız?
yok benim eşim polis degil,bende ailemden uzaktayım anlıyorum tabiki sizi...birde huzursuzluk var deyince sizi yargılayacak kelime bulamıyorum haklısınız ama eşinizde haklı bir yandan...aileniz size muhtaç anladığım kadarıyla,siz gitmek mecburiyetindesiniz nasıl bir çözüm bulunabilirki
ahhh bi bilsem o çözümü...
eşim emniyet mensubu..yani mecburen gitmesi gerekli...biraz bencil bu konuda ailesinden ayrı okumuş çalışmış yıllarca bende burda yaşayalım diyorum dedikçe çıldırıyor adeta ...ben onları ölünce mi görücem diyor ee aynı şey benim için de geçerli diyorum evlenmeseydin diyor..Bi türlü yola getiremedim ne yaptıysam fayda etmedi bilmiyorum Allah yardım etsin bana...((
eşiniz kesin kararlımı gitmekte,aileniz hakkında ne düşünüyor
evt kesin kararlı...maalesef
Bence kendinizi Bursa'da yaşama fikrine alıştırın. Daha fazla bencillik etmeyin. Öncelikli yükümlülüklerinizin anne babanız değil eşiniz ve çocuğunuz olduğunu unutmayın.
evt kesin kararlı...maalesef
yapılıcak birşey yok gibi görünüyor..nihayetinde eşinizde haklı,ailenizi sık sık ziyaret ederek oradada kendinizi üzmeden orta yolu bulmaya çalışın..ailenizin yanına bir yardımcıda bulabilirsiniz yada haftada 2 3 kez işlerini halledecek birini...sizinde bir aileniz var sonuçta,düşünmekle kendinizi yıpratmaktan başka bir şey geçmez elinize
herkes bi bencilliktir almış gidiyor.lütfen biraz beni kendi yerinize koyun ve düşünün eleştirilerinize değil fikirlerinize ihtiyacım var...
Size fikir veriyorum işte, evliliğiniz geleceği için Bursa'da yaşama fikrine alışın diyorum.
boşansam bile çare değil ki bu çok daha zorlu bir yola giricem o zman((çözüm o değil ki...
hayat her zman istedğimiz gibi olsa demi?ama olmuyor işte(((((
Boşanmak istemiyorsanız (ki zaten bence bu sebepten boşanılmaz) anne babanızı da Bursa'ya götürün, yakınınızda bir ev tutarsınız. Güzel, merkezi, yeşil alanlara yakın. İki tarafın da gönlü olur böylece.
Aslında en mantklısı kızın annesinin olduğu memlekette yaşamasıdır.Aklı olan erkek bunu uygular.Gelin-kaynana rahat geçinemez,geline bir katkısı da olmaz.Kızın annesi yemek de yapar,çocuğa da bakar...
canım ben öyle yaptım..evlenip küçük bi şehre geldim,ki ben deli dolu gezip eğlenmeyi seven,havai bi tipim ,işimi bile bırakıp geldim buralara..kader mi diyelim aşk mı bilemem...
yeni bir iş buldum,çocuk da yaptım..zaman zaman sıkılıyorum kendi çevremi arıyorum elbette ama alışıyor insan bi şekilde...
bu arada annemle babamı da buraya aldık. ordaki evi sattılar,burdan bir ev aldık,bana da yakın,yoksa oğlumla başa çıkmam zordu benim..
bence siz de aynısını yapabilrsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?