canım öncelikle durumunu çok iyi anlıyorum bende ilk görev yerim doğuydu ve aileme çookkk uzak bir yerdi başta hiç alışamadım ama inan zaman her şeyin ilacı birde ben tek başımaydım ve sosyalliğin hiç olmadığı evden okula gidip gelebildiğim bir yerdi 3 yılım 4 duvar arasında geçti ama dediğim gibi alışılıyor üstelik bak her zaman olumlu yanlar bulmaya çalış
- eşinle mutluysan bulunduğun ilin önemi yok bence...
- ailesini dert etme inan hiç bir şey uzaktan göründüğü gibi olmaz sonuçta denemedin kii
- ben senin yerinde olsam bursa çok güzel ve sosyal imkanları olan bir şehir ya bir işe gir yada kendini geliştirecek zaman geçirebileceğin bişeyler bul böylece kayınvalidenlerle o kadar sık görüşmezsin yorulduğunu zamanının olmadığı falan söyleyerek az görüşürsünüz hemde evde oturup bişeyler kurup üzmezsin hem kendini hem eşini
-son olarak benim ablamda asla annemden ayrılamam derdi şimdi istanbula gitti evlenip bize annemlere çookk uzak biz alışamaz geri gelir diye korkuyorduk o kadar hızlı alışti ki biz bile inanamadık
sağlık çok önemli asla kendini üzme ve eşini de anlamaya çalış...allah yardımcın olsun
öncelikle bu güzel msjın için tşk ederim.En büyük kaygım sağlığımdan olmak..çok korkuyorum ya..
öncelikle bu güzel msjın için tşk ederim.En büyük kaygım sağlığımdan olmak..çok korkuyorum ya..
bizde şu anda benim memleketimde çalşıyoruz ve tayin gibi bir durumunuz yok.ama öyle olsaydı eşimin memleketini tercih ederdim çünkü onunda bir ailesi var.onların yanında yaşama hakkı var.eğer eşiniz önceden size buradan gitmeyeceğiz diye vaatler vermiş olsaydı kaygılarınızda haklısınız derdim ama zaten 3 yıl sonra gideceğiniz belliymiş,keşke kendinizi bu duruma hazırlasaydınız.kabullenmek daha kolay olurdu.ama dediğim gibi nasıl biz bayanların ailesi varsa ve onları çok seviyorsak eşlerimizinde aileleri olduğunu göz ardı etmeyelim.geçmiş sayfaları okumadım ama eşinizin ailesiyle sorunlarınız mı var,o yüzden mi gitmek istemiyorsunuz?birde daha ortada bir il seçseniz,bir tarafa yakın olmak zorunda değilsiniz..
Burada anneci olan erkeklere bin tane laf sayıyoruz.. siz de aynı durumdasınız.. madem çanta gibi annenizi yanınızda taşıyacaktınız , madem anneciğinizden ayrılamayacaktınız neden evlendiniz, ayrı bir aile kurdunuz, bir erkeğin soyadını aldınız? annenin ömrünüzün her anında yanınızda olmayacak. bunu kabullenmelisiniz... ayrıca gittiğinizde haftanın 3-4 günü görüşmek zorunda değilsiniz. haftada 1 görüşün. bu sizin elinizde. eşinizin de bir annesi var unutmayın.. siz ne kadar annenizin kuzusuysanız, eşiniz de annesinin bir tanecik kuzusu.. o sizin yaptığınızı yapsaydı buradaki yorumları tahmin edebiliyorum.......
keşke o çok kıymetli yorumunuzu benim anlattıklarımı okuduktan sonra yapsaydınız...ben annemi çanta gibi yanımda taşımıyorum tabiki ailemden ayrı bir şehirde yaşamak istemiyorum ama bunun asıl nedeni annemin ve babamın bana olan ihtiyacı...
merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ve bir kızım var. eşim devlet memuru ve benim memleketimde çalışıyor.Burda tanışıp evlendik herşey çok normal buraya kadar ta ki seneye artık eşimin tayininin çıkacağı gerçeği ile yüzleşene kadar..!son 4 aydır nerdeyse bunu düşünüyorum ve bu durum beni tansiyon hastası yaptı diyebilirim.Eşimin ailesi ile anlaşamıyorum çok farklı insanlarız kültür farkı,eğitim farkı yemeklerini bile yiyemiyorum inanın((eşim kendi memleketine tayinini isteyecek ve büyük ihtimallede oraya yerleşeceğiz.Bana gelince aşırı duygusalım anneme babama çok düşkünüm özellikle anneme..Annem her konuda en büyük yardımcım elim kolum diyebilirim.O da bana çok düşkün tek kızıyım rahatsızlandığında falan hep ben koşuyorum uzatmiyim durum bundan ibaret...!şimdi bana bi akıl verin napiyim eğer gidersem bu durum beni derinden etkileyecek hasta olucam ki zaten psikolojik problemlerim var.İyice kötü olucam.Gitmezsem de evliliğim biticek..!Rica ederim yargılamayın gurbette yaşamak istemiyorum annemden babamdan ayrılmak istemiyorum (((((bana bi akıl verin lütfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?