düşünmekten yoruldum artık..

bursada okudum erzurumlu oda arkadaşım vardı bursayı çok sevdik biz iş bulsak kalcaktık.yeniden gitmeyi çok isterim çok hoş bir şehir bence aileniz bile gelebilir imkan varsa değişiklik olur...

bizde şu anda benim memleketimde çalşıyoruz ve tayin gibi bir durumunuz yok.ama öyle olsaydı eşimin memleketini tercih ederdim çünkü onunda bir ailesi var.onların yanında yaşama hakkı var.eğer eşiniz önceden size buradan gitmeyeceğiz diye vaatler vermiş olsaydı kaygılarınızda haklısınız derdim ama zaten 3 yıl sonra gideceğiniz belliymiş,keşke kendinizi bu duruma hazırlasaydınız.kabullenmek daha kolay olurdu.ama dediğim gibi nasıl biz bayanların ailesi varsa ve onları çok seviyorsak eşlerimizinde aileleri olduğunu göz ardı etmeyelim.geçmiş sayfaları okumadım ama eşinizin ailesiyle sorunlarınız mı var,o yüzden mi gitmek istemiyorsunuz?birde daha ortada bir il seçseniz,bir tarafa yakın olmak zorunda değilsiniz..

öncelikle bu güzel msjın için tşk ederim.En büyük kaygım sağlığımdan olmak..çok korkuyorum ya..

canım konunun tamamını okuyamadım ama sonuçta eşin polisse oraya ya da buraya illa ki tayin olmayacak mı? o zaman sen ailenden mecburen ayrılmayacak mısın? o zaman ne farkeder ki onun memleketi veya başka bi şehir? biraz da o ailesine yakın yaşasın, çok görme. yalnız sen ilk dakikadan ailesiyle arana mesafeni koy, fazla yüz göz olma. yoksa çok mutsuz olursun.

ailemsiz yapamam demişsiniz, bunu anlayamadım. sonuçta artık siz bir ailesiniz

ben aileme sizin kadar düşkün olmadığım için garip geldi bana

artık yetişkin bir kadınsınız, annesiniz. ayaklarınızın üzerinde durun

öncelikle bu güzel msjın için tşk ederim.En büyük kaygım sağlığımdan olmak..çok korkuyorum ya..

aileden ayrılamama meselesinde gayet iyi anlıyorum canım seni...ama dedikleri gibi eşinin de ailesi var.artık uzak diye bişey yok hem de. uçağa atladınmı türkiyenin birucundan öbürucuna en fazla 1.5 saat. keşke bende hep annemlerle kalabilseydim ama olmuyor işte...

senin gibi,eşinin de kendi memleketini, ailesini istemesi normal değil mi?
sen nasıl ailemsiz yapamam diyorsan ,o da ailesini ister..
biraz da benim memleketim diyor sanırsam ..haklı da..

evt eşimin ailesiyle pek anlaşamıyorum.ne güzel keşke bende sizin yerinizde olsaydım....

Burada anneci olan erkeklere bin tane laf sayıyoruz.. siz de aynı durumdasınız.. madem çanta gibi annenizi yanınızda taşıyacaktınız , madem anneciğinizden ayrılamayacaktınız neden evlendiniz, ayrı bir aile kurdunuz, bir erkeğin soyadını aldınız? annenin ömrünüzün her anında yanınızda olmayacak. bunu kabullenmelisiniz... ayrıca gittiğinizde haftanın 3-4 günü görüşmek zorunda değilsiniz. haftada 1 görüşün. bu sizin elinizde. eşinizin de bir annesi var unutmayın.. siz ne kadar annenizin kuzusuysanız, eşiniz de annesinin bir tanecik kuzusu.. o sizin yaptığınızı yapsaydı buradaki yorumları tahmin edebiliyorum.......

keşke o çok kıymetli yorumunuzu benim anlattıklarımı okuduktan sonra yapsaydınız...ben annemi çanta gibi yanımda taşımıyorum tabiki ailemden ayrı bir şehirde yaşamak istemiyorum ama bunun asıl nedeni annemin ve babamın bana olan ihtiyacı...

okudum zaten. ama hala bir yanlışlık görmedim yorumumda. her anne babanın evladına ihtiyacı vardır. fakat eşinizin size olan ihtiyacı? siz kendi kendinize çekirdek bir ailesiniz zaten. birşeyleri yaparken önceliğiniz siz olmalısınız diye düşünüyorum. kabul etmediğiniz taktirde hoş şeyler olmayacağını yazmışsınız. seçeneğiniz de aileniz.. ne diyim yani boşan mı diyim?

Benim eşimde emniyet mensubu ve ikimizde aynı memleketten olduğumuz içinn doğu görevinden sonra kendii memleketimize geldikk

Ama 2 arkadaşı da başka ilden kız almışlarr onlarda eninde sonunda eşlerininn memleketine gelmişş aynıı sizinn durumundalar onlarda burayıı hiç istemiyorlarr burdan ev aldıklarıı halde halenn gideceklerinii düşünüyorlar burdann

ailenizden ayrılamayacaksanız neden tayinci biriyle evlendiniz

sahsi fikrime gore 'kadinin yeri esinin yanidir'. esinizin devlet memuru oldugunu ve tayin olma olasiligini bilerek evlendiginizi bunu goze aldiginizi sanmaktayim. insanlar her zaman annelerinin kizi kalir ancak cekirdek ailesi degisir. sizin cekirdek aileniz artik esiniz. nasil sizin anneniz babaniz kendilerine ait bir yuva kurup aile oldularsa sizin de ayni seyi yapabilmeniz gerekir. yasinizi bilmiyorum ancak ciddiyetle dusundugunuzde bu sonuca varmis olacaginizi saniyorum.

İki aileye de eşit uzaklıkta başka bir yere taşınsanız? Ben şimdi doğu görevimi yapıyorum ama bitip batıya geçeceğimizde öyle anlaştık eşimle.

ya birşey demeyecektim ama dayanamadım. baştan o kadar önyargılısınız ki. şu an anlattğınız bir sorun değil, gayet doğal bir durum ama siz bunun yüzünden tansiyon hastası olmuşsunuz!!!!
bu düşünceyle zaten ailesi melek de olsa asla huzurlu olamazsınız çünkü kafanızda herşeyi kurmuşsunuz. uzlaşmak varken, bir de böyle denemek varken yaptığınız şeye bakın lütfen. biraz objektif bakın lütfen. eğer gerçekten bu bir sorun olursa GERÇEKTEN diyorum, o zaman eşinize denedik olmadı. orta yere gidelim, ya da ailenle mesafe koyalım araya dersiniz.
erkek bunu deseydi vay anlayışsız, vay kalpsiz derdiniz.

valla seninki aile onunkide aile uzlaşmaktan başka çare kalmıyo işte...
bende orta yolu bulmanızı öneririm...

Sonuçta tayin olacağı eşinin mesleğinden belliymiş canım kendinize bu yönde bi yol çizmiş olmanız gerekir.
Sürpriz olmamış bu sizin için.
Eşinle güzelce konuş,ama sana itiraz edebilir.
Şimdiye kadar sen ailene yakındın,şimdi o ailesine yakın olmak isteyebilir.
Kendini hastayım yapamam gidemem diye şartlama.
Psikolojini yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…