Hatasını kabul ediyorsa bence kestirip atmayın belki bir süre ayrı evlerde kalıp kafa dinler birbirinizi özler hataları gözden geçirirsinizSabah gittim 1,5 yıldır görüşmediğim ailesi evimdehakaretler havada ucustu tabi bende boş durmadım agzıma geleni saydım gidin tedavi olun art damarın catlamış dedim kayınvalide olacak o... eşim ayrı bir odaya gecelim dedi pişman aglıyor iiten çık çocugına bak ailenle görüş çocugu götür görsünler ama ben senınliuşe sen benimkiule görüşme evimize bakalım akşam çocugu annemde bırak gel sakin kafa ile konuşalıö aile terapistine doktor gideşim tedavi plmak istiuorm diyor
Barışmaya gönüllüymüşsünüz gibi yapıp bu adamdan en kısa zamanda kaçın kurtulun!Akşam konuşmaya gideceğim aramamı bekşiyor iş hayatımı bitirecegimi ve bebegim krese gidene kadar 1,5 yıl ara verecegimi kabul ediyor ve tedavi olur kendini düzeltir ise evde kalacagımı söyleyecegiö
Niyeki çocuğunuzun psikolojisi iyice bozulsun diyemi?Kollarını morartmis dahada fazla morartsin diyemi?Cocuk icin şans demeyin bari..Bununda cocugumuz için verilen son bir şans oldugunu vurgulsyacagım
3 gün rapor almış çıkmıyor evden
Bununda cocugumuz için verilen son bir şans oldugunu vurgulsyacagım
Yok babasina duskun bahanesi yok cocuk icin bahanesi bitmez kimse kusura bakmasin boyle annelere mevlam cocuk nasip etmesin allahin emanetine boyle sahip cikiyolar daha iki yasinda bile olmayan cocuga siddet gosteren bi babave cocuk icin katlanan bi anne allah kahretsin boyle anneleri aksam aksam sinirim bozuldu geri donecekmismis cocugu icinmis batsin senin anneliginHanımefendi çocuğu falan bahane edinmeyin rica ederim
Siz bu adam için geri dönüyorsunuz
Bebek umrunuzda değil, olsa bebeğinizi ordan kurtarma yolları arardınız barışma değil
Bu adam bir sosyopat el kadar bebeğin ağzına vurdu diyorsunuz?!
Çocuğa tekrar vurduğunda çocuğun sakat kalmayacağı ne malum? Bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Yazıklar olsun. Sizin gibi koca delisi tiplere katlanamıyorum. Evladınızın canına da mı acımazsınız?
Cok merak ediyorum esin bebegini doverken kanin cekilmiyodu simdi esle ailen arasinda ksldigin icinmi kanin cekiliyo sen ne kadar bencil bi insansin yaKonuştu. Çalışmazsan borc ödeyemeyiz eve haciz gelir aç kalırız 1 sene daha sık dişini çocuga ailen yada ailem bakaın calış borc bitsin kendin bak siyor ben asla onun alesine cocuk twslim etmwm ailemde kör olma artık çalışmıyorsan git calışıyorsan bakmayız bitti bu olay diyo evlwmieken altınlarımı ailesi aldı iste siyorum çok borçları var kusura bakma onlar sana süğüm yaptı o borc değildi diyo kanım çekiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?