düşünmekten yoruldum

Biz bu tipleri gazetelerde okuyoruz bacim dikkatli ol. Simdi her sey durulur 1 ay sonra yine ofkesini kontrol edemezse? O simdi seni gondermemek icin ugrasiyor. Bence sen ailenin yanina git, o da tedavi olsun, terapiye baslasin, ofkesini kontrol etmeyi ogrensin. Beb degistim dediginde tekrar denersiniz. Dikkatli ol canim

Hatasını kabul ediyorsa bence kestirip atmayın belki bir süre ayrı evlerde kalıp kafa dinler birbirinizi özler hataları gözden geçirirsiniz
Aileniz destek olsun ama sürekli boşan gel biz herşey yeteriz demesinler mesela bu destekten ziyade sizi o yola sürüklemektir
Çocuğu alıp babaevinde eşiniz tedavi sürecine başlayana veya yol alana kadar yaşayın sonrasını sonraya bırakın derim

Akşam konuşmaya gideceğim aramamı bekşiyor iş hayatımı bitirecegimi ve bebegim krese gidene kadar 1,5 yıl ara verecegimi kabul ediyor ve tedavi olur kendini düzeltir ise evde kalacagımı söyleyecegiö

Akşam konuşmaya gideceğim aramamı bekşiyor iş hayatımı bitirecegimi ve bebegim krese gidene kadar 1,5 yıl ara verecegimi kabul ediyor ve tedavi olur kendini düzeltir ise evde kalacagımı söyleyecegiö
Barışmaya gönüllüymüşsünüz gibi yapıp bu adamdan en kısa zamanda kaçın kurtulun!

Adam ben tehlikeyim diye bağırıyor resmen. Tedavi falan hikaye, kendinizi kandırmayın.

Is hayatinizi bitirirseniz omur boyu onun eline bakacaginizdan artik birsey yaptiginda o evden gitme gucunuz de olmayacak. Isi birakmak gayatinizda yapacaginiz en buyuk yanlislik olur. Krese verin. Kres babasindan daha iyi bakar. Ha duzelir mi derseniz duzelmez. Gazetelerin ucuncu sayfalarindaki oldurulmus kadinlar genelde bu tiplerle cocugu icin ikinci, ucuncu kez deneyenler.
Ben boyle bir evde yasamaya bile korkardim. Cocugumu onunla yalmiz birakamazdim. Degil ki evliligi surdurmek.Bir avukata danisin. Belki polisle cocugumu darp ediyor orada birakam dediginizde alabilirsiniz. Ben bu adamla konusmaya yalniz gitmezdim cunku hersey yapabilir.

Duzelecegim demesi sizi bir senaryonun icine cekmesinden. Tuzak. Duzelecek olsa simdiye duzelirdi, duzelecek olan cocuguna bunu yapmaz. Ayrica psikiyatristlerin elinde de sihirli degnek yok.
Sizi o eve cagirmasi bence bir tuzak. Ben olsam yalniz gitmezdim.

Bununda cocugumuz için verilen son bir şans oldugunu vurgulsyacagım

Hanımefendi çocuğu falan bahane edinmeyin rica ederim
Siz bu adam için geri dönüyorsunuz
Bebek umrunuzda değil, olsa bebeğinizi ordan kurtarma yolları arardınız barışma değil
Bu adam bir sosyopat el kadar bebeğin ağzına vurdu diyorsunuz?!
Çocuğa tekrar vurduğunda çocuğun sakat kalmayacağı ne malum? Bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Yazıklar olsun. Sizin gibi koca delisi tiplere katlanamıyorum. Evladınızın canına da mı acımazsınız?

Arkadaşım da yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadı. Aile terapistine gittiler bayağı toparladılar. İnsallah vereceğiniz olumlu veya olumsuz kararların hiçbirinden pişman olmazsınız.

Yok babasina duskun bahanesi yok cocuk icin bahanesi bitmez kimse kusura bakmasin boyle annelere mevlam cocuk nasip etmesin allahin emanetine boyle sahip cikiyolar daha iki yasinda bile olmayan cocuga siddet gosteren bi babave cocuk icin katlanan bi anne allah kahretsin boyle anneleri aksam aksam sinirim bozuldu geri donecekmismis cocugu icinmis batsin senin anneligin

Çocuğa içim parçalandı gerçekten. Siz çalışıyorsunuz, aileniz arkanızda daha niye o yavrucağı o ortamda tutuyorsunuz?

Ben anlamıyorum ya. Bazi kadinlar kavgadan gürültüden, tehditten rahatsız olmuyor bile bile o ortamda yaşamaya devam ediyorlar diye düşünmeye başladım artik.

Büyüyünce de eminim senin katlandım denir çocuğa. Çocuğu döven adamın yanina götürüyor bı de çocuğum için diyor.

Konuştu. Çalışmazsan borc ödeyemeyiz eve haciz gelir aç kalırız 1 sene daha sık dişini çocuga ailen yada ailem bakaın calış borc bitsin kendin bak siyor ben asla onun alesine cocuk twslim etmwm ailemde kör olma artık çalışmıyorsan git calışıyorsan bakmayız bitti bu olay diyo evlwmieken altınlarımı ailesi aldı iste siyorum çok borçları var kusura bakma onlar sana süğüm yaptı o borc değildi diyo kanım çekiliyor

Cok merak ediyorum esin bebegini doverken kanin cekilmiyodu simdi esle ailen arasinda ksldigin icinmi kanin cekiliyo sen ne kadar bencil bi insansin ya

Neden ille de aileler bakiyor anlamadim. Memlekette kres mi yok? Oglum kreslerde buyudu, gayette guzel bakildi.
Altinlar su asamada konusulacak en son sey. Kaldi ki bosanirken alirsiniz zaten. Cocugun psikolojisi ve sagligi icin o babadan uzak buyumeli o cocuk bence.

Cocuga ben ilsam darp raporu alirdim. Sonra da bosanma davasi acardim.elimdeki darp raporuyla baba ile gorusmemesini de talep ederdim.

Çborcvvar 50 bin ailem baksın diyor asla istemiyorum çok sorunlular bagrıs cagrıs cocuk deli olur.ailemede babamı seni buraya gömerim diye üstüne yurudu ailemde ayrış gel tüm borcunöder bebege bskarız diyo ailen düğündeki takıları versin onla bırc ödensin diyorum paraları yok veremiyoşar hem o borç değişdi düğün masrafıydı diyo kardesınız gibi kendiniz gibi yazın kurban olayom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…