- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Burda sair tecrubeyle sabit demek istemisDelilleri topladım. Adamı evden kovdum. Dava açtım. Nafaka miktarını ben belirleyip altına imza attırdım. Selametle diyerek olayı noktaladım. Elinizi kana bulamanıza ya da suçlu sizmişsiniz gibi sessizce çekip gitmelere gerek yok yani : )
Once iyice isin aslini ogrenirim delilim olmali sonra alir oglumu giderim ona soylemeden oglumu krese verir ise girerim nafakami tazminatimi alir catir catir yerimMerhaba kizlar
bugun size basimdan gecen bi olayi anlatmak ve sizdende ayni durum basinda gecen ya da gecse ne plurdu diye dusunenlerden yanit isticem.esime bi mesaj geldi bugun.slm tatlim yaziyodu ve numara farkliydi.telefonu bendeydi esimin.bi anda kafamdan kaynar sular dokuldu.elim ayagima dolasti esime kim lan bu diyebildim o da ne oldugunu sordugunda mesaji gosterdim o da sasirdi tabi ne bilsin kim oldugunu bnm aklima ilk arkadaslari geldi belki sakasina onlar yapiyodur falan diye .neyse esim direk numarayi arsdi hoparlor acik tabi.bi kadin acti telefonu sesi ince bisey.snra snra anladim ki konusan gorumcemdi.bize saka yapmis.allahm deliye dondum kipkirmizi kesildim.ablaaaa kiz salaga dondum burda falan dedim ama yasadiklarimin bi tarifi yoktu aslnda.snra dusundum acaba boyle biseyle karsilasirsam ne yaparim diye hic sorgulamazdim sessizce guder kiyafetlerimi toplar cikar giderdim memlekete .hemde saati gunu falan dinlemeden.tabi disardan konusmasi kolay bi de yasa bakiyim ne yaparsin o zaman diyeceksiniz ama be boyle yapardim kesin cunku kadinin suskunlugu en agir cezadir bi erkege.simdi gelelim sizeeee siz boyle bi durumla karsilassaniz ne yapardiniz bi dusunun bakalim yanitlarinizi bekliyorum...
Aynen öyle tatlım. Yoksa bir metres için evlilik bozulur muHe anladım. Süslü gecelik, makyaj, parfümle olayı bağlayıp kocişi kendimize bağlayarak metres kızı alt ediyoruz.
2. Aldatmada da metresi(!) sizin kayınvalidenize yaptığınız gibi saçından tutup dışarı mı atacağız?
Türkiye de aldatılan kadınlar hemen boşuyo kocayı ya:) herkes hata yapar ama ikinci kadın olmayı kabul eden bir metres yüzünden evliliğimide yıkmamErkek mantığında ki böyle yüce gönüllü kadınlara hastayım.
Evet ilk aldatmada gidilmez çift aldatma olsun iyice pekissin diye beklenilir
Nermin ne metresi ya hu kocan seni aldattığı için bosaniyorsun metrenin aldattığı için değil.evliliğin metres yüzünden değil kocan yüzünden bitiyor.Türkiye de aldatılan kadınlar hemen boşuyo kocayı ya:) herkes hata yapar ama ikinci kadın olmayı kabul eden bir metres yüzünden evliliğimide yıkmam
Neden bu kadar gerildin anlamıyorum:) aldatılan kadınlar öncelikle kendine bakmalı. Evlendikten sonra kendini salıp obez olan on gün aynı eşofmanı giyen bir kadın aldatıldım diye burada ağlamasın. Herkes önce kendine bakmalı.Mantiga bak pes yani..aldatmanin bi keresimi olur sen ogrenince o adamla evliligine nasil devam edeceksin nasil bilmiyo gibi yapacaksin nasil icin alacak yuzune bakip ayni yatakta bilmiyo gibi uyuyacaksin kendine saygin kalacak mi gururun onurun haysiyetin ne olacak deli oldum sok oldum suan boyle dusunen kadinlara inanamiyorum son satirlarda bakimli olup esini kazanmaya calisirmis sin e adam zaten seni gozden cikarmis deger vermemis senin ogrenmenddn seni kaybetmekten korksa zaten yapmaz sen daha aldatildigini bilip adami kazanmak icin caba mi harcayacaksin !! Bu lafi hic sevmem ama soylicem e adam aldatsada boyle mantikta gurursuz bi kadinda hak etmis demekki
az önce bir arkadaşa yine yazdım. evlendikten sonra obez olan on gün aynı eşofmanı giyen kadınlar aldatıldım diye de ağlamasınNermin ne metresi ya hu kocan seni aldattığı için bosaniyorsun metrenin aldattığı için değil.evliliğin metres yüzünden değil kocan yüzünden bitiyor.
Güldürdün beni.
Neden bu kadar gerildin anlamıyorum:) aldatılan kadınlar öncelikle kendine bakmalı. Evlendikten sonra kendini salıp obez olan on gün aynı eşofmanı giyen bir kadın aldatıldım diye burada ağlamasın. Herkes önce kendine bakmalı.
Ah ah kk da hep kadın kadının kurdu derler doğru vallahi.az önce bir arkadaşa yine yazdım. evlendikten sonra obez olan on gün aynı eşofmanı giyen kadınlar aldatıldım diye de ağlamasın
Aldatılmayı neden sadece haz aldatmasına indirgiyorsunuz?Neden bu kadar gerildin anlamıyorum:) aldatılan kadınlar öncelikle kendine bakmalı. Evlendikten sonra kendini salıp obez olan on gün aynı eşofmanı giyen bir kadın aldatıldım diye burada ağlamasın. Herkes önce kendine bakmalı.
tamam canım sen evde paspal paspal gez:) bazı kadınları gördüğümde midem bulanıyor kocalarına acıyorumTam da aldatan erkek zihniyeti.
sen konuyu başka yere çekiyosun. eşin başkasına aşık olduğunda o evlilik zaten biter. hır gür çıkarmaya gerek yok boşanır hayatına devam edersin. ama eşin ayrılmak istemiyosa pişmansa ve arada çocukların varsa pire için yorgan yakmak saçma. sen başka düşünebilirsin bende böyle düşünüyorumAldatılmayı neden sadece haz aldatmasına indirgiyorsunuz?
Eşiniz bir Başkasına da aşık olabilir hatta siz o Süslü gecelikler içerisinde Fit vücudunuzla parfüm kokarken de olabilir bu. O zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz sizi artık istemeyen bir adamla zorla sevişmeyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?