dusunun ki esiniz sizi aldatiyor ...

hadi cevaplari alalim??

• Ankete Katılan
    116
Esim beni aldatsa; aldatildigini sanmasi icin gerekli kosullari hazirladiktan sonra kimseye duyurmadan bosanirdim.

Dip Not: Gorumce normal degil.

Burda sair tecrubeyle sabit demek istemis
Valla helal olsun:)

Once iyice isin aslini ogrenirim delilim olmali sonra alir oglumu giderim ona soylemeden oglumu krese verir ise girerim nafakami tazminatimi alir catir catir yerim

görümcende çok şuursuzmuş he.ben o görümceyle muahatabı keserdim.aldatsa zaten şans falan vermem defolsun gitsin evden

bekara karı boşamak kolay, boşar geçerim :))
ama daha önce de aldatıldığımı düşününce olayı bir incelerim, aldatmanın içeriğine bakarım, sanal mesajlaşma mı cinsel ilişki mi uzun süreli aşk mı?
uzun süreli aşksa saygı duyarım yapacak birşey yok herşey insanlar için ayrılırım, sürünsün beter olsun demeye gerek yok herkes kendi yerinde mutlu olsun. çok kırılırım toparlamam uzun sürer.

tek gecelik cinsel ilişki, adamın anasından emdiği sütü burnundan getiririm uçkuruna düşkünlüğünden girer ahlaksızlığından çıkarım. çocuk durumu ve adamın pişmanlığa ve dürüstlüğüne göre boşanıp boşanmayacağıma karar veririm büyük ihtimalle.

sanal mesajlaşma: yine emdiği süt burnundan gelir, ama önce çaktırmadan sinsice takip ederim, bakalım olayın boyutu tek geceliğe mi gidiyor, uzun süreli aşka mı. sinsiliğimi konuşturur onu bi düşürürüm önce.

her türlü çok sinirlendim şu an ahlaksız kocam

böyle mantıklı mantıklı yazıyorum gerçek dünyada muhtemelen evde bardak çanak ne varsa başında kırar evi terkederim o sinirle gibime geliyo.

Kocami inanilamaz seviyorum hatta yok boyle bi ask yani amaaaa beni bi aldatsinn ki yemez bi yerleri :) onunda o yellozunda kafasini yere surter kivilcim cikartirim vallahaa

Bazı arkadaşlar ne kadar atarlı her kadının aldatılma ihtimali OLDUĞUNU varsayarsak aldatılırsam öldürürüm vururum inletirim diye yaşayamazdım ben.
Aldatırsa yol veririm gider.. Beni hakeden adam mı yok ? Hele bir de elin kadınıyla yüz göz olucam. Kim için ? Beni ondan daha aşağıda gördüğü için beni aldatan adam için . Hiç kimsenin bi yerini kaldırmaya gerek yok. O kadının olsun. Cool hatun forever!

Aynen öyle tatlım. Yoksa bir metres için evlilik bozulur mu

Erkek mantığında ki böyle yüce gönüllü kadınlara hastayım.

Evet ilk aldatmada gidilmez çift aldatma olsun iyice pekissin diye beklenilir
Türkiye de aldatılan kadınlar hemen boşuyo kocayı ya:) herkes hata yapar ama ikinci kadın olmayı kabul eden bir metres yüzünden evliliğimide yıkmam

Türkiye de aldatılan kadınlar hemen boşuyo kocayı ya:) herkes hata yapar ama ikinci kadın olmayı kabul eden bir metres yüzünden evliliğimide yıkmam
Nermin ne metresi ya hu kocan seni aldattığı için bosaniyorsun metrenin aldattığı için değil.evliliğin metres yüzünden değil kocan yüzünden bitiyor.

Güldürdün beni.

Neden bu kadar gerildin anlamıyorum:) aldatılan kadınlar öncelikle kendine bakmalı. Evlendikten sonra kendini salıp obez olan on gün aynı eşofmanı giyen bir kadın aldatıldım diye burada ağlamasın. Herkes önce kendine bakmalı.

Nermin ne metresi ya hu kocan seni aldattığı için bosaniyorsun metrenin aldattığı için değil.evliliğin metres yüzünden değil kocan yüzünden bitiyor.

Güldürdün beni.
az önce bir arkadaşa yine yazdım. evlendikten sonra obez olan on gün aynı eşofmanı giyen kadınlar aldatıldım diye de ağlamasın

Aldatılmayı neden sadece haz aldatmasına indirgiyorsunuz?
Eşiniz bir Başkasına da aşık olabilir hatta siz o Süslü gecelikler içerisinde Fit vücudunuzla parfüm kokarken de olabilir bu. O zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz sizi artık istemeyen bir adamla zorla sevişmeyi mi?

sen konuyu başka yere çekiyosun. eşin başkasına aşık olduğunda o evlilik zaten biter. hır gür çıkarmaya gerek yok boşanır hayatına devam edersin. ama eşin ayrılmak istemiyosa pişmansa ve arada çocukların varsa pire için yorgan yakmak saçma. sen başka düşünebilirsin bende böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…