Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Örgüdut ip nasil orulur lutfen yardim edin kislaaar
Dut ip aldim bebek battaniyesi için iki ponpon arasındaki ipi bükerek sise geçirdim ama ikinci siraya döndüğümde harosa oremiyorum nasip yapmam gerekiyor lütfen yardim edin yaa
Dut ip aldim bebek battaniyesi için iki ponpon arasındaki ipi bükerek sise geçirdim ama ikinci siraya döndüğümde harosa oremiyorum nasip yapmam gerekiyor lütfen yardim edin yaa
Ters dediğin harosa oluyor değil mi canim.birde ilmek atmaya nazil basladin ben iki ponpon arasini kivirdim ve sise taktim.ama sonra dönüşleri yapamadim
Ters dediğin harosa oluyor değil mi canim.birde ilmek atmaya nazil basladin ben iki ponpon arasini kivirdim ve sise taktim.ama sonra dönüşleri yapamadim[/QUOTE
şişe taktın ya canım ilk ilmeği örmeden al ikinci ipi kendine doğru al tersten ör dönüşlerdede ilk ilmeği örmeden alıyorsun hep