- Konu Sahibi tugbamurat
-
canım hoş geldin ya nerelerdesin bebeği merak ediyom ya ben burdayım canım mesaj attım ama senin mesjını sonra gördüm yeğenime iyi bak görüürüz canım
a.sa.sMERHABA,oğlumun saglık konususunda saglıgı allaha şükür hastalık derken her ay boğaz enfeksiyonu oluyodu oda araştıttım soğuğa kaşı alerjısı varmış nekadarda korusam en ufak şeyde kapıyodu doktor olur büyüdükçe atar dedi dedısıde öyle ona çekmiş benımde 2ci çocuk konusunda edcegım dua önce hamileligimde kusmamam 9 ay boyunca kustum bebeğiminde başta sağlıklı ve iştahlı olması bende çeken biri olarak seni ben beni sen anlarsın allah yardımcımız olsun :1hug:slm canim nasil olayimki hic birsey yemeyen ve kusan bir kizim var,allahtan cok akilli bir tek sorun var ictahsiz ve kusmasi,onun disinda allaha sukur bir hastaligida yokk,b
bilgilerin icin sagol canim denerim dedigin gibi,
canim ikinci cocukun birinci cocuk gibi olacak diye birsey yok,valla bnde dusunuyorum ve allahim ins 2cocuk ictahli saglik olsun diyorum cunku inan bu ictahsizlikla cok cektim,:çok üzgünüm:
bence canim senin icinde tam zamani, korkma allah buyuktur,ins hic bir sorun olmaz, kendine cok iyi bak,optum canim,:1hug:
:teselli:a.sa.sMERHABA,oğlumun saglık konususunda saglıgı allaha şükür hastalık derken her ay boğaz enfeksiyonu oluyodu oda araştıttım soğuğa kaşı alerjısı varmış nekadarda korusam en ufak şeyde kapıyodu doktor olur büyüdükçe atar dedi dedısıde öyle ona çekmiş benımde 2ci çocuk konusunda edcegım dua önce hamileligimde kusmamam 9 ay boyunca kustum bebeğiminde başta sağlıklı ve iştahlı olması bende çeken biri olarak seni ben beni sen anlarsın allah yardımcımız olsun :1hug:
benım derdımde senın gibi arkadaşım bütün gerekli vitaminlerden alsın kılolu olup olmaması okadar önemli değil naapalım sağlıkları yerınde olsunda o aciller gittigimde ufak ufak bebekler türlü türlü hastalıklar dertler insan çook üzülüyoo :çok üzgünüm:görünce allahıma sonsuzlaca şükürler olsun diyorum allahım bütün çocukların sağlığından sihhatinden eksik etmesin napalım benim oğlanda 2 gündür tekrar yememeye başladı biraz rahatsız burnu akıyo iştahsız pek üstüne gitmemeye çalışıyorum iğleşince inşaallah başlar yemeye bide benımkı çook hareketli hiç yerinde durmuyo öyle işte öptüm seni ve kızınıaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canimmm,
bence herseye ragmen sükür rabbime,onlar saglikli sihhatli daha ne,ama anne yuregi iste,istiyoruzki yeterince besini,vitamini ,alsin bazilarin tek derdi kilolu gorunmesi inan benim tek derdim kizimin yeterince vitamin almasi oyuzden cok uzuluyorum cunku inan rakadasim hic acikmiyor orali bile degil,internetten arkadasim bana bir yazi yolladi,od oktorun valla numarasini aldim kacgundur ariyorum ulasamiyorum,cok iyi biri galiba cocouk sagligi uzman doktrmus,gerekirse istanbula getiririm eger iyilesecekse,
ins canim arkadasim 2bebekler saglikli sihhatli ve ictahli olurlar ,bnde seni anliyorum canim allah yardimcimiz olsun,sevgilerimle:1hug:
benım derdımde senın gibi arkadaşım bütün gerekli vitaminlerden alsın kılolu olup olmaması okadar önemli değil naapalım sağlıkları yerınde olsunda o aciller gittigimde ufak ufak bebekler türlü türlü hastalıklar dertler insan çook üzülüyoo :çok üzgünüm:görünce allahıma sonsuzlaca şükürler olsun diyorum allahım bütün çocukların sağlığından sihhatinden eksik etmesin napalım benim oğlanda 2 gündür tekrar yememeye başladı biraz rahatsız burnu akıyo iştahsız pek üstüne gitmemeye çalışıyorum iğleşince inşaallah başlar yemeye bide benımkı çook hareketli hiç yerinde durmuyo öyle işte öptüm seni ve kızınıkız çocuklarını çook seviyorum :1hug:
a.s.başta benimkide istemedi ama sonra sonra yedii seninkide yeer inşaallah evet rahatsız ondan şuan yemek yemek istemiyor bide çocuk çok sıkılıyo kış evde dışarı çıkartamıyorum soğuk alerjısıde var zaten arkadaşlarından öyle sık gelende yook bizde gitmiyoruz haftada bir kapalı mekanlara oyun sitilerine götürmeye çalışıyoruz ama yinede tüm gün akşama kadar evde kardeş konusuna çook kafaya koydum kardeşi olsa onla oynar vakıt geçirir sıkılıyo hep tek başına busefer bana sırnaşıyo huysuzluk yapıyo şu kışı atlatalım artık çocuk düşünüyorum hayırlısıyla inşaallah olurr canıımmmm sende insaallah muradına erersin buarada burcun nee kaç yaşındasın ben yengeç burcu 24 yaşındayım sevgilerle:1hug:ins ikinci bebegin kiz olura.s,valla bnde cok seviyorum kiz bebekleri ins ilk cocugum kiz olur dedim ve oldu,sukur rabbime,
senin oglun belki hasta diye ictahsiz ins gecer canim oeski gunlere donmezsin,,
evet haklisin bnde televizyonda disarda sakat bir cocuk gordugumde bizim cocuklara sukrediyorum ve allah ins butn hastalara sifa veriri,
buu arada pekmezi sirup sisesine koydum benim kiza zarzor bir cay kasigi verdim tadi hic sevmedi,sevseydi sasardim zaten,ins iyi olurlar,sabreden dervis muradina ermis,umarim sonunda bnde muradima yani kizimn ictahina kavusurz,a.s
sevgilerimle canimmmmmmm:1hug:
a.s.başta benimkide istemedi ama sonra sonra yedii seninkide yeer inşaallah evet rahatsız ondan şuan yemek yemek istemiyor bide çocuk çok sıkılıyo kış evde dışarı çıkartamıyorum soğuk alerjısıde var zaten arkadaşlarından öyle sık gelende yook bizde gitmiyoruz haftada bir kapalı mekanlara oyun sitilerine götürmeye çalışıyoruz ama yinede tüm gün akşama kadar evde kardeş konusuna çook kafaya koydum kardeşi olsa onla oynar vakıt geçirir sıkılıyo hep tek başına busefer bana sırnaşıyo huysuzluk yapıyo şu kışı atlatalım artık çocuk düşünüyorum hayırlısıyla inşaallah olurr canıımmmm sende insaallah muradına erersin buarada burcun nee kaç yaşındasın ben yengeç burcu 24 yaşındayım sevgilerle:1hug:
:1hug:canım arkadaşım valla hemen düşünecemde 2 ci çocugu, kış çocugu oluyo kış çocugu istemiyorum murat kış başı dogdu hastalık hastalık buda yaz çocugu olsun istiyorum o yüzden bir 6 ay beklıyecem ondan sonra allahın izniyle inşaallah olur allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah senınde istedigin gibi olur canım burçlarımızda anlaşan burç su gurubuyuz öpüyorum Şeniz:seni canım byyslm canim valla canim bence sen hemen 2cocuga baslayerimseniben,bende kizima hem kardes hm arkadas olsun diyede istiyorum ve birlikte buyurler diye,birine bakmisken 2sinede bakmis oluruz hep cocuk yapacak degiliz yapmisken tam yapalim,canim bn akrep burcuyum ve 25 yasindayimm,sevgilerimle allah yardimcimiz olsunnn,a.s.
:1hug:canım arkadaşım valla hemen düşünecemde 2 ci çocugu, kış çocugu oluyo kış çocugu istemiyorum murat kış başı dogdu hastalık hastalık buda yaz çocugu olsun istiyorum o yüzden bir 6 ay beklıyecem ondan sonra allahın izniyle inşaallah olur allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah senınde istedigin gibi olur canım burçlarımızda anlaşan burç su gurubuyuz öpüyorum Şeniz:seni canım byy
a.s.slm bugun nasılsın kızın nasıl yıne kusuyomu rahatsızdamı kusuyo canını sıkma arkadaşım inşaallah düzelir inan dikkat ediyorum nekadar muratın üstüne düşersem okadar yemıyodu rahatsızlanıyodu şimdi okadar üstüne düşmüyorum pekmezide veriyorum allaha şükür iyi sende canım üstüne düşmemeye çalış bide öyle dene kendi halıne bırakmaya çalış inan üzülüp sinirlendiğimiz yanımıza kalıyo. işinde hayırlı olsun canım,sende kendine iyii bak arkadaşım :1hug:slm canim su grubu oldugumuza anlastigimiza inan cok sevindim,,,ins yazin olur canimm,bazen isteyincede olmuyor belki yaza baslarsin ama olmaz kisa dek gelir yine,ben de istedim ama olmadi,kismet hayirlisiyla saglikli dogsunlarda,benim kiz yine hic birsey yemiyor kusuyor,midesini bulabdiriyor ,inan cildiracamm,bugun ilk kez kizimdan ayrilip ise basladim,yine yememis,esimde zorlamak istememis,rabbim tek yardimcim,ins butun bebklerimize yardimci olurrr,kendine iyi bak arkadasimm,sevgilerimleeeeeeeeeeeeeeee:1hug:
a.s.slm bugun nasılsın kızın nasıl yıne kusuyomu rahatsızdamı kusuyo canını sıkma arkadaşım inşaallah düzelir inan dikkat ediyorum nekadar muratın üstüne düşersem okadar yemıyodu rahatsızlanıyodu şimdi okadar üstüne düşmüyorum pekmezide veriyorum allaha şükür iyi sende canım üstüne düşmemeye çalış bide öyle dene kendi halıne bırakmaya çalış inan üzülüp sinirlendiğimiz yanımıza kalıyo. işinde hayırlı olsun canım,sende kendine iyii bak arkadaşım :1hug:
l
a.s.canıım merhaba beim oğlumda küçükken kusuyodu doktor kusmaması için bi şurup vermişti geçmişti nebilim arkadaşım nee diyimki zoor çocuk çook zoor ben yemek verme derken verde çook zorlama ver baktın yemiyo 1 saat sonra tekrar dene yıne ver hiç vermessen mide küser iyyice küçülür busefer hiç yemez allahtan ümit kesilmez öptüümmmmmmmmm :1hug:slm canimmm,benim kiz 2ayindan beri hem kusuyor hem acikmiyor suandada yine ben mama verip zorlasamyine kusar suaralar fazla vermiyorum diye kusmuyordu yine az veriyorum midesini bulandiriyor zaten 2ayindan beri ne olduysa oldu hem mideyi bulabndirir hem kusar hemde hic acikmaz,doktora gittim normal dediler yada reflu olabilir dediler midede,ilac verdiler gecmedi bi ara iyi di tekrar basladi,,anlayacagin bn bayadir cekiyorum ama rabbim hep yardim etti binlerce sukurler olsunnn,verme,zorlama yazmissin kackere denedim arkadasim orali bile olmadi bu seferde ishal oldu,idrarda iltihab oldu yine korkup zorladimm,ne yapim duzelir inss canim,hergun aglardim uzulurrdummm ama elime bisey gecmiyor,ana yuregi herseyi denedimm olmadi,allah buyuktr o herzaman yardimcimizdir,,kendine murata cok iyi bak canimm,:1hug:
a.s.canıım merhaba beim oğlumda küçükken kusuyodu doktor kusmaması için bi şurup vermişti geçmişti nebilim arkadaşım nee diyimki zoor çocuk çook zoor ben yemek verme derken verde çook zorlama ver baktın yemiyo 1 saat sonra tekrar dene yıne ver hiç vermessen mide küser iyyice küçülür busefer hiç yemez allahtan ümit kesilmez öptüümmmmmmmmm :1hug:
inşaallah faydasını görürsün canım ama hemen değil zamanla görürsün aç tok farkketmez ver :1hug:kızımın hıc ıstahı yok aksama kadar ac kalsın ondan mutlusu yok bende denıcem sagol canım
arkadaşım naber kızın ve sen iyisinizdir inşaallaah biz allaha şükür canım yaa senin hazırlayıp açıgın konularını başkasıda açmış aynısını ne kadar hoş olmayan bi durum görmüşündür heralde sevgilerleeee:1hug:slm canimm,bende kusmamasi ilaclar verdim hic ise yaramadi,zorlamadigimzamanlar oldu degil 1saat saatlercede bekledim hic acikmiyor orali bile degil,2ay once artik kendisi yemegi iogrensin hem acikirsa yer bizimle masada oturarak,,neyse yerlere dokmeler oldu ama olacak okadr ama daha kendisi tam beceremiyor,,,vede bizimlede oturdugu zaman masada tadina bakip birakirdi en guzel bebek yemekleri yaptigim halde,daha ne :çok üzgünüm:yapimmm cok uzulyuorum ama rabbime siginiyorum allah ins yardimcimiz olur hepimizinn,umarim sende muratta iyisnizdir,,,kendinize cok iyi bakin,sevgilerrrrr:1hug:
arkadaşım naber kızın ve sen iyisinizdir inşaallaah biz allaha şükür canım yaa senin hazırlayıp açıgın konularını başkasıda açmış aynısını ne kadar hoş olmayan bi durum görmüşündür heralde sevgilerleeee:1hug:
benim oğlumda ikibuçuk yaşında ama maalesef kesinlikle yemek yemek istemiyor. önerini deniyicem ama onu nasıl yediriririm işte onu bilemiyorumÇok üzgünüm çoook
denemeni tavsiye ederim şurup şişesine koyup vermeyi dene ilaç gibi benimkide önce istemiyodu ama sonra alıştı kendi istiyor kolay gelsin canımm:1hug:benim oğlumda ikibuçuk yaşında ama maalesef kesinlikle yemek yemek istemiyor. önerini deniyicem ama onu nasıl yediriririm işte onu bilemiyorumÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?