- Konu Sahibi tugbamurat
-
a.s.naber canım nasılsın kızın düzeldimi iyidir inşaallah dualarım sizinle arkadaşım inşaallaah iştahı açılırda sende sıkıntısından kurtulursun 2 ci bebek durumu nasıl varmı bebek canım ben beklemedeyim tabii hayırlısı allah ne zaman nasıp ederse baaayyyy:1hug::1hug:
slm canim,iyi olmaya calisiyoruz ,hep ayni,allah buyuktur,,
evet bende gordum 3tane konumu almis haber verdim modlara,,bn o yaziyi oturup saatlerce yazim,hanimefendide kopyalasinnn,oluyor iste canisagolsunn,kendine iyi bak canim,sevgilerimleeeeeeeeeeeee
a.s.naber canım nasılsın kızın düzeldimi iyidir inşaallah dualarım sizinle arkadaşım inşaallaah iştahı açılırda sende sıkıntısından kurtulursun 2 ci bebek durumu nasıl varmı bebek canım ben beklemedeyim tabii hayırlısı allah ne zaman nasıp ederse baaayyyy:1hug:
a.s.slm kızının ismi çoook
slm canim kizim halen hp aynii,ins duzelirr dualarin icin tskler,2 daha yokk,kiymetlendi birdenn bende beklemedeyimm,hayirlisi,,bu arada kizimin adimelis--------svgilerimle canim
a.s.slm kızının ismi çoookgüzel kendi gibi annesi benimde bu isim çok hoşuma gidiyo ama türkiyeden bu isim kaldırılacakmış diye söylüyolar yabancı isimmiş anlamı neee biliyomusun çicek ismimiydi kızını öp yerime canım:1hug:
evet arkadaşım ben 1 yaşından beri uğraşıyodum ağzında bekletme yememe zorla yeme takı 2 aya kadar 3 bucuk yaşına geliyo neler çektim 2 aydır pekmezi vermeye başladım zamanla iştahı açıldı allahıma binlerce şükürler olsun ama tek şey ben hergün veriyorum sürekli vereceksin gün atlamadan ki faydası olsun sevgileeeeeerBenim kızım da ek gıdalara geçtiğimizde hiç yemezdi. Ağzına türlü komiklik yaparak tıktığım şeyleri daha yutmadan püflerdi. Ama birgün ne oldu bilmem ne verirsem yemeye başladı (allahım nazarlardan korusun) . Ve tahmin edin bakalım neden? Sabahları kahvaltı karışımına iki küçük çay kaşığı dut pekmezi koyuyordum. Yalnız ben iştahını açmak için değil demir eksikliği varsa onu gidersin diye verityordum. Şimdi burda okuyunca anladım ki meğer kızımın iştahı dut pekmezinden açılmış. Bunu da öğrendiğime ayrıca sevindim. :dance:
Tam 1,5 ay ona yemek yedirmeye uğraşmışken birden yemeye başladığında hem eşim hem ben çok şaşırmıştık. Doktora söylemiştik neden olabilir diye o bile yorum yapamamıştı. Vay be bilmeden ne güzel etmişiz. Allahım hızır gibi kuluna yetişmiş oysa... Şiddetle tavsiye ederim...:teytey:
mond heryerde yazmissin garibim benim,lutfen uzulme gecr insaallah,,saglikliysa sorun yok,buyurler onlar,demekki yedigi bir lokmada yariyor,slmlar
a.s.canım merhaba bilmiyorum belkıde söylentiden ibarettir ben öyle duymuştum tabi dedigin gibi sağlıklı allaha hayırlı kul bizede hayırlı evlat olsunlarda önemli olan bu pekmezi veriyomusun melise nasıl işe yaradımı sevgiler:1hug:neden kaldirilacakmis ki,turkce isim,turk ce isimler sayfasinda bulmustuk,oyuzden bazi basliklarda bebeginize isim ararken dini ve anlami guzel olsun istedimm,tabi bn ismi koyduktan sonra boyle dusunmeye basladim,keske daha hamileyken boyle bir dusuncem olsaydi,sebebi bu ismi herkes cok sevdi bnde esimde,heryerde turkce isim diye gecti ve anlami;bal arisi ,tatli sey,demekmiss,sadece bi yerde yunan ismi oldugunu gordum daha sonra arastirdim,degilmis,,yani turkiyede bu isim binlerce insanda varr,niye kaldirilyiorki anlamdim onlar ne yapacak ozamn arkadasimmm,hayirlisi canimm,huylari guzel olsunda,gerisi onmli degil,akil fikir olsun,inanclari sevgilerimle canim,kendine iyi bak,bebise ve snei optum:1hug:
dene bakalım........ inşaallah faydasını görürsün :teselli:deneyelim bakalım....:çok üzgünüm:
artık umudumu kesmek üzereyim...gecenin bir yarısı uyanıyor aç olduğunu biliyorum...:çok üzgünüm:bakalım bia.s.
ben bir hafdadır deniyorum gerçekten faydasını gördüm. ama pekmezdenmi bilmiyorum emin olmam için 1 ay denemem lazım kızım arada iştağı açılıyor normalde inşallah hep böyle gider bir hafdada bile farketti artık daha agır geliyor kucagıma bakalım bu ay kilo alıcakmı
a.s.canım merhaba bilmiyorum belkıde söylentiden ibarettir ben öyle duymuştum tabi dedigin gibi sağlıklı allaha hayırlı kul bizede hayırlı evlat olsunlarda önemli olan bu pekmezi veriyomusun melise nasıl işe yaradımı sevgiler:1hug:
benim kızımda yemek yemeği sevmiyor. 2 buçuk yaşında ve 12 kilo boyu ise 94 cm. Bende bu dut pekmezini deneyeceğim canım.Hem kansızlığada iyi geliyormuş
kızlar ben sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşıgı veriyorum yanlış vermiyorum dimi
slm kizlar benim 20 aylik bebegim sabah aksam verdim dut pekmezini cocuga bir istah moturu takildiki sormayin gitsin mutfaktan cikaramiyorum sürekli yemek istiyo en iyisi ben ona cay kasigi ile sabah lai vereyim yoksa bu sefer obeez ollacak Allah korusun.istahsiz cocuklara verin tavsiye ederim 1 haftada etkisini gösterdi
a.s.aç tok farketmiyo aç olsa daha iyi ama benim oğlum aç verınce midesi bulanıyo istemiyo bende tok veriyorum verınde aç tok hiç farketmez faydasını zamanla görürsünüz:teselli:kızlar ben sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşıgı veriyorum yanlış vermiyorum dimi
a.s.slm 1 2 gündür yoktun merakettim nerde diye bugün oldugunu görünce çok sevindim alıştım sana arkadaşım illa yızışacam senle dut pekmezine gelince az vermeyi dene sonra çoğaltırsın alışır inşaallah bende seni ve kızını öpüyorum bayyyyyy:1hug:slm canimm,melise veremiyorum bugunlerde ama ne zamn versem midesini bulandiriyor kusuyor,,,yine deniyecegim valla,sizler boyle yazip faydasini gordugunuzu yazdikca veresim geliyor,ama ne yapim istemyiorr,ama yine deniyecm ins duzelir,
isim konusuna gelince bosver canimm,ahlaklar iyi olsunnn,gerisi yalan,seni cok opuyorum bebise iyi bak,sevgilerrrrr:1hug:
a.s.slm 1 2 gündür yoktun merakettim nerde diye bugün oldugunu görünce çok sevindim alıştım sana arkadaşım illa yızışacam senle dut pekmezine gelince az vermeyi dene sonra çoğaltırsın alışır inşaallah bende seni ve kızını öpüyorum bayyyyyy:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?