Çocuk Hastalıkları dut pekmezi çok işe yaradı yemek yıyoo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
a.s.naber canım nasılsın kızın düzeldimi iyidir inşaallah dualarım sizinle arkadaşım inşaallaah iştahı açılırda sende sıkıntısından kurtulursun 2 ci bebek durumu nasıl varmı bebek canım ben beklemedeyim tabii hayırlısı allah ne zaman nasıp ederse baaayyyy:1hug:

• slm canim kizim halen hp aynii,ins duzelirr dualarin icin tskler,2 daha yokk,kiymetlendi birdenn bende beklemedeyimm,hayirlisi,,bu arada kizimin adimelis--------svgilerimle canim

• slm canim kizim halen hp aynii,ins duzelirr dualarin icin tskler,2 daha yokk,kiymetlendi birdenn bende beklemedeyimm,hayirlisi,,bu arada kizimin adimelis--------svgilerimle canim
a.s.slm kızının ismi çoook güzel kendi gibi annesi benimde bu isim çok hoşuma gidiyo ama türkiyeden bu isim kaldırılacakmış diye söylüyolar yabancı isimmiş anlamı neee biliyomusun çicek ismimiydi kızını öp yerime canım:1hug:

neden kaldirilacakmis ki,turkce isim,turk ce isimler sayfasinda bulmustuk,oyuzden bazi basliklarda bebeginize isim ararken dini ve anlami guzel olsun istedimm,tabi bn ismi koyduktan sonra boyle dusunmeye basladim,keske daha hamileyken boyle bir dusuncem olsaydi,sebebi bu ismi herkes cok sevdi bnde esimde,heryerde turkce isim diye gecti ve anlami;bal arisi ,tatli sey,demekmiss,sadece bi yerde yunan ismi oldugunu gordum daha sonra arastirdim,degilmis,,yani turkiyede bu isim binlerce insanda varr,niye kaldirilyiorki anlamdim onlar ne yapacak ozamn arkadasimmm,hayirlisi canimm,huylari guzel olsunda,gerisi onmli degil,akil fikir olsun,inanclari sevgilerimle canim,kendine iyi bak,bebise ve snei optum:1hug:

evet arkadaşım ben 1 yaşından beri uğraşıyodum ağzında bekletme yememe zorla yeme takı 2 aya kadar 3 bucuk yaşına geliyo neler çektim 2 aydır pekmezi vermeye başladım zamanla iştahı açıldı allahıma binlerce şükürler olsun ama tek şey ben hergün veriyorum sürekli vereceksin gün atlamadan ki faydası olsun sevgileeeeeer

mond heryerde yazmissin garibim benim,lutfen uzulme gecr insaallah,,saglikliysa sorun yok,buyurler onlar,demekki yedigi bir lokmada yariyor,slmlar

slm canim evet heryerde ayni durumu olan annelerle paylasip yaziyorumm,ne yapim belki bir fayda olur diye,evt canim,kizim allahtan saglikli onun icinde rabbime binlerce kez sukur,hayirlisiyla ins ictahida olur,,sevgilerimleeeeeeeeeeeee

a.s.canım merhaba bilmiyorum belkıde söylentiden ibarettir ben öyle duymuştum tabi dedigin gibi sağlıklı allaha hayırlı kul bizede hayırlı evlat olsunlarda önemli olan bu pekmezi veriyomusun melise nasıl işe yaradımı sevgiler:1hug:

deneyelim bakalım....:çok üzgünüm:
artık umudumu kesmek üzereyim...gecenin bir yarısı uyanıyor aç olduğunu biliyorum...:çok üzgünüm:bakalım bia.s.

a.s.canım benim oğlumun kılosundada farkettı benım için iştahının açılması daha önemliydi allaha şükür iyi ondan olduguna emin olabilirsin ben çıldırıyodum ağzında saatlerce tutar yemez aglardı pekmez bir mücize bence hem iştah acıldı hemde kanına fayda etti allahım nazarlardan korusun ısrarla iştahsız çocuk annelerine tavsiye ediyorum çocuklara verın :1hug:

slm canimm,melise veremiyorum bugunlerde ama ne zamn versem midesini bulandiriyor kusuyor,,,yine deniyecegim valla,sizler boyle yazip faydasini gordugunuzu yazdikca veresim geliyor,ama ne yapim istemyiorr,ama yine deniyecm ins duzelir,
isim konusuna gelince bosver canimm,ahlaklar iyi olsunnn,gerisi yalan,seni cok opuyorum bebise iyi bak,sevgilerrrrr:1hug:

verdiğin bilgi çok değerli ben üzüm pekmezi veriyordum onunda faydası oluyor dutuda deniyeceğima.s

benim kızımda yemek yemeği sevmiyor. 2 buçuk yaşında ve 12 kilo boyu ise 94 cm. Bende bu dut pekmezini deneyeceğim canım.Hem kansızlığada iyi geliyormuş

slm canimm,kizinin boyu ve kilosu normall bnce,kilo biraz az ama boyu gercekten iyi,bnm kizda subatta iki olacakk,oda cok ictahsiz,ins dut pekmezi isimize yarar,sevgilerrrrrrr

slm yetim,keske sende ise yaradigi gibi bizdede ise yarasa,,,sevgilerle canimmmmm,bu arada allah bagislasin kizini,,,,

kızlar ben sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşıgı veriyorum yanlış vermiyorum dimi
a.s.aç tok farketmiyo aç olsa daha iyi ama benim oğlum aç verınce midesi bulanıyo istemiyo bende tok veriyorum verınde aç tok hiç farketmez faydasını zamanla görürsünüz:teselli:

a.s.slm 1 2 gündür yoktun merakettim nerde diye bugün oldugunu görünce çok sevindim alıştım sana arkadaşım illa yızışacam senle dut pekmezine gelince az vermeyi dene sonra çoğaltırsın alışır inşaallah bende seni ve kızını öpüyorum bayyyyyy:1hug:

benim kızımda yemek yemeği sevmiyor. 2 buçuk yaşında ve 12 kilo boyu ise 94 cm. Bende bu dut pekmezini deneyeceğim canım.Hem kansızlığada iyi geliyormuş

slm kizlar benim 20 aylik bebegim sabah aksam verdim dut pekmezini cocuga bir istah moturu takildiki sormayin gitsin mutfaktan cikaramiyorum sürekli yemek istiyo en iyisi ben ona cay kasigi ile sabah lai vereyim yoksa bu sefer obeez ollacak Allah korusun.istahsiz cocuklara verin tavsiye ederim 1 haftada etkisini gösterdi

slm canim benim,hic gelmezmiyimm,burdayimm,annem rahatsizdi giremedim,sukur simdi iy,kiza gelince simdi vitamin ilaci veriyorumm,bittigi anda zarzor verecem vala,baya herkesler denemis ise yaramis keske bndede yarasa sana minnettar kalirimm,ama tek istegim boyle yemiyor diye saglikli kalmasi rabbimden tek istegim kizimin saglikli olmasi,sevgiler opuyorummmmmmmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…