Çocuk Hastalıkları dut pekmezi çok işe yaradı yemek yıyoo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ben pekmez bide devit 3 ,ferro sanal veriyorum . agır gelmez inşallah 30 mart rutin kontrolümüz var .dr rumuza sorucam ama bide size soruyum dedim. agır gelmez dimi.kızım 10 aylık

slm osi,,
bnce bebgin daha 10aylik,en iyisi dokrtra sormadan verme,bana kalirsa agir gelir,bu sefer yanetki falan,bn simdi sadece vitamin sirupu kullaniyorumm diye baska birsey vermiyorum,bekle biri biterse baskasina basla
bn bikere doktra gittim kizim icin hem demir eksikligi hm vitamin vermisti ayri ayri kullan demisti biri btince digerine basla demisti,bence sende oyle yap daha 30martada cok var,sevgilerrrrrrrrrrr

a.s.çook geçmiş olsun canım burda oldugunada sevindim inan arkadaşım benimde denemediğim bişey kalmadı vitaminler iştah şurupları balık yağları hiçbiri işe yaramadı belkıde hiç umud etmeyeceğin pekmez işe yaradı evet rabbim çocuklarımızın sağlığından sihhatinden eksik etmesin en önemli olan başta buuu.bende seni öpuyorum canımŞeniz

ben pekmez bide devit 3 ,ferro sanal veriyorum . agır gelmez inşallah 30 mart rutin kontrolümüz var .dr rumuza sorucam ama bide size soruyum dedim. agır gelmez dimi.kızım 10 aylık
dordoruna sorr öyle ver derım çünkü küçük daha agır gelebilir hepsi birden tabi doktor daha iyi bilir :teselli:

slm canim,keske o umut o mucize benimde isime yarasa,su vitamin bitsin inan deniyecemm,bugunde yine hastanedeydik kizim icinn hep ayni,kan falan aldilar iste 2,3 hafta sonra yine kontroll,hayirlisi,sunu anladim bn derdi veren rabbim dermanida sifayida veriyor,bu doktrlar sanki bosuna okad yil okumus bosuna calisiyorlar hic bir halta yaramiyorlar inan,,rabbim ins kizima yardim eder bizi koruru ins,

allahim ne olur yardim et bize ve yardima muhtac butun herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

a.s.bukadar takma kafana canım allah büyük o herşeyin en iyisini bilir allahu teala belkı bizleri deniyo herşey imtean allah başka dert keder vermesin sevgilereleeeee :1hug:

devit 3 ferro sanal srupları kullanmamı dr söyledi 1 yasına kadar . ek olarak pekmezi veriyorum başka birşey vermiyorum .pazartesi dr telefon edip sorucam ne derse onu yapıcam.sizede yazarım dr dediginia.s.
a.s.evet canım doktora sorup kulanman en dogrusu çünkü agır gelebilir
hepsi birden :1hug:

a.s.bukadar takma kafana canım allah büyük o herşeyin en iyisini bilir allahu teala belkı bizleri deniyo herşey imtean allah başka dert keder vermesin sevgilereleeeee :1hug:

slm canim,iste demesi kolay takma kafana,ama gelde bunu yuregime anlatt,sende anlarsin beni tugba cimm,anne yuregi bu,insan uzuluyor iste evladi yemyince,,,hastalaninca,elimizde degil,zaten tek tesellim rabbimin verdigi saglik,sihhat,sabir valla,binlerce sukur rabbime daha ne isteyim,ama iste uzuluyorummm,
kendine bebisine iyi bak,opuyorummmmmmmmŞeniz

haklısın canım bende takıyorum sana ne kadar desemde seni çok iyi anlıyorum ama ne kadarda takılsa ne olucaksa oluyo canım kızına ve kendine iyi bakkk öptüm baayyy:1hug:

haklısın canım bende takıyorum sana ne kadar desemde seni çok iyi anlıyorum ama ne kadarda takılsa ne olucaksa oluyo canım kızına ve kendine iyi bakkk öptüm baayyy:1hug:

ins duzelirler canim,ne diyim artik,kelimeler bitti valla,,kafayi yemeden duzelse iyi olacak ama,hayirlisi,dedigin gibi rabbim herseyi en iyisini bilir,allah buyuktr.ins duzelirlerr,saglikli olsunlarda,sevgiler canim opuyorum ikiniside

tuğbacım beyaz dut demişsin..markette felan satılıyor ya..onlardan alsak. olurmu..ya valla bıktık..ne yapsak fayda etmedi..birde şuan kan ilaçı kullanıyoz.aceba ikisi birden bişey olurmuki...saol canım paylaşımın için..

a.s.merhaba gülücük görüşmeyeli nasılsın atakan nasıl markette satılıp satılmadığını bilmiyorum ama dut pekmezi de al vardır heralde kan ilacını sabah veriyosan pekmezi akşam ver bişey olmaz çünkü doktor bana kan ilaçı kullanırken pekmezde ver demişdi ama ikisini aynı anda verme demişti kolay gelsin canım inşaallah sende faydasını görürsün bayyy:1hug:

bende bu gün itibariyle dut pekmezi kullanmaya başladım aktardan aldım ev yapımı gelişmeleri heyecanla bekliyorum sizlerlede paylaşıcağımdan emin olabilirsiniz

oglum uc yasindayken cok istahsizdi iki lokmayi zorla yerdi bir hafta elma mandalinin disinda hicbir yemek vermedik tabii abur cuburda haftanin sonunda onune koydugun taze fasulyeye saldirmisti tabiii ki cevreden ailelerden tepki aldik cocugu acliga mahkum etmisiz gibi simdi alti yasinda 36 kilo cok tatli gobusu var :)) acikinca eline meyva biskuvi gibi seyler verince bak dinle gobusum ne diyor acikmis yemek istiyor diyor hicbir ogununu sasmiyor

cok sagol canim bende zirlaniyordum yemegi zorla tepiyordum :bbo:cocuklara sen bir tatli kasigi demissin bende bir yemek kasigi sandim sırnaşık şeysabah aksam verdim simdi doyuramiyorum masallah saat basi yemek istiyorlar:roflol: ablamada tavsiye ettim oda basladi masallah onada yaradi 1,5 yasinda annesini hep mutfaga getiriyormus tencere gösteriyormus cok sagol canim benim

arkadaşlar sonuçları ne kadar zamanda almaya başladınız yani çocuklarınız ne zaman yemek yemek diye zırlamaya ne zaman sofrada yemeye saldırmaya başladı süre belirtebilirmisiniztatlicadiarzu

:1hug: kızlar çok sevindim yaaa sonuç almanıza çok güzel maşallah inşaallah daha iyi olurlar bişey değil nedemek canım herşey gönlünüzce olsun:1hug:

arkadaşlar sonuçları ne kadar zamanda almaya başladınız yani çocuklarınız ne zaman yemek yemek diye zırlamaya ne zaman sofrada yemeye saldırmaya başladı süre belirtebilirmisiniztatlicadiarzu
zamanla hemen değil yani 1 haftaya kadar iştahı inşaallah açılır yalnaız hiç gün atlama hergün verki faydasını daha çabuk görürsün kolay gelsin canım :1hug:

ins duzelirler canim,ne diyim artik,kelimeler bitti valla,,kafayi yemeden duzelse iyi olacak ama,hayirlisi,dedigin gibi rabbim herseyi en iyisini bilir,allah buyuktr.ins duzelirlerr,saglikli olsunlarda,sevgiler canim opuyorum ikiniside
merhaba canım bukadar kendını bırakma sen hasta olursan kızına kim bakacak kızın için kendine iyi bak iyi olucak iştahı açılacak de kendini olumsuzluklara bırakma canım seni ve kızını çook öpüyorum allaha emanet olun :1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…