Çocuk Hastalıkları dut pekmezi çok işe yaradı yemek yıyoo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
arkadaslar bende ne kesfettim kizim sürekli kabiz oluyordu dut pekmezini yiyeli bu sorun da ortadan kalkti sükür yani kabizligada iyi geliyor kiz tuttugun altin olsun emi tugba murat

evet canım bak bunuda söyliyecektim benimkide kabız olmuştu dut pekmezini verdikçe yapıp rahatladı çocuk acaba pekmezdenmi diye düşünmüştüm demek doğruymuşa.s

selam bende sizi çoook sevdim inşaallah arkadaşlıgımız uzun sürer sana öyle alıştımki sizi çoook öpüyorum :1hug::1hug:

ins canimm,hele bn su pekmezi deneyim hele ise yarasin ozamn dunurum dile bnden ne dilersenn kacgundur giremiyordumm,bnm kiz yine hastalandi allahtan simdi cok iyi,,atesi falan cikmisti vucutu kirmizi lekelerle doluydu doktrun verdigi sirupla hmn gitti,sükürr,oglumu opuyorum senide,kyii bakin,sevgilerrŞeniz

kızlar merhaba gerçekten işe yaradımı bu dut pekmezi iştahı açıyormu merak ettim??bende harnup pekmezi veriyordum fakat onun tadın sevmedi(

kızlar merhaba gerçekten işe yaradımı bu dut pekmezi iştahı açıyormu merak ettim??bende harnup pekmezi veriyordum fakat onun tadın sevmedi(

bende yaradı .ama düzenli kullanman lazım sabah,akşam ben daha önce kullandım. iştah için degil kan yapsın diye düzenli kulanmıyodum.hiç faydası olmadı .bide keçi buynuzu pekmezi kullandım .şimdi arkadaşımızın yazısını okuduktan sonra başladım. işe yaradı. ama herşeyde oldugu gibi düzenli kullanmak gerekiyor .bebegimize dr antibiyotik verdiginde düzenli kullanmadıgımız taktirde işe yaramıyor dimi arkadaşım ben daha önce cok yerde okumuştum pekmezin iştah açtıgını kan yaptıgını ama ince ayrıntısını yazmıyolar herşeyin oldugu gibi bununda püf noktası var[/QUOTE]

AMAN MAŞALLAH ne güzel .cvb sağolasın düzenli derken ne kadar sonra iştahı açıldı bizimde dönem dönem iştahımız geliyor ve gidiyor şu ara yine zor ve sıkıcı bir dönem yaşıyoruz:çok üzgünüm:dediğim gibi bizde keçi boynuzu pekmezi var fakat tadını hiç sevmedi tabiki pekmez iştah açar kan yapar biliyorum fakat biraz tat konusunda takıntılıdır,:1no2:herşurubu içmez tadı normal pekmez gibimi?
TEŞEKKÜRLER

inanırım tabiki niye inanmayım işte bizde de aynı durum küçük iyi büyük problemli haliyle bende çok üzülüyorum,hatta geçen ablamla tartıştık sen oturup küçüğe herşeyi yediriyosun büyüğe ilgilenmiyorsun diyor:1no2laabilirmi böyle birşey saçmalama dedim tabiki amacım herikisine de yedirmek ama yemeyince görüyorsun işte dedim binbir naz kapriss keşke o naz ve kaprislere göre yese yese de içim yanmasakafamçokkarıştı bide yesede keşkee satlerce uğraşsam yani dimii işte öyle
Bakalım nereye kadar dedim ya bizim dönem dönem oluyor böyle kreşte yiyor diyorlar ama sanmıyorum bakalım şimdi yine şu şuruplara bakıyorum,o pekmezide alalım HAYIRLISI:1hug:

Tamam mutlaka akşam eşim gelirken aldırcam merak ettim
çok sağol canım kendine iyi bak geç yazıyorum kusurabakma
o arada çocuklarlada ilgileniyorum
SEVGİLER

a.s.a.s.merhaba canım yaa nerelerdesin kötü bir durummu var diye çok merak ettim kaç gündür yoktun şükür kavuşturana kızımada çook geçmiş olsun allah başka dert keder vermesin canımm sevgiler:1hug::1hug::1hug:

slm canimm,hem pc bozuktu hem kiz hastaydi itse,,simdi bugun yine vucutta kirmizi lekeler geldi bi gidiyor bi cikiyor,usutmus dedi doktr virus dedii kizinizin tepkisi boyle dedii,cok kotu oluyor ya,bide kasinti yapiyor melegim benm ins gecerr,,allah buyuktr yardimcimiz olsunn,
sende bnm oglumu op,ona iyi bak,ikinizi opuyorumm,kendinize iyi bakinn,ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canim,dünürüm nerdesinn
ins hersey yolundadir,,ogluma ve kendine cok iyi bak,opuyorum seni,ve oglumu,,
a.s.a.s.a.s.canım naber nasılsın biz iyiyz saol kayınvaldemin memleketten akrabaları geldi yatılı ordayım devamlı bugün girebildim sen nasılsın kızım nasıl iyileştimi kızıma iyi bak annesi sana özel mesaj gönderdim ama aldınmı açmaya çalıştım açtım heralde gitti sana mesaj seni ve kızımı öpüyorum allaha emanet olun :1hug::1hug::1hug:

a.s.kızlar dut pekmezini aldım evde de az biraz harnup pekmezi vardı ikisini karıştırım 3-4 gündür veriyorum ama şimdilik pek gelişme yok zaten çok severek te almıyor:uhm:ama ben yinede dvam edicem

a.s.kızlar dut pekmezini aldım evde de az biraz harnup pekmezi vardı ikisini karıştırım 3-4 gündür veriyorum ama şimdilik pek gelişme yok zaten çok severek te almıyor:uhm:ama ben yinede dvam edicem

a.s.merhaba arkadaşım dut pekmezini tek verseydin yaa niye karıştırdınki ikisinin tadı bir olunca daha agır olmazmıı yınede sen bilirsin ben sadece dut pekmezini tavsiye ediyorum bişeyle karıştırmadan ben kendim öyle veriyorum 00000000:teselli::teselli:

slm canm,sukur kavusturana,cok ozledim ya,,evet ozel mesaj olmus geldi bana,,
oglum nasil iyimi,,
kizimiz duzeldui dunurumm cuma dogum gunuydu kutladik 2 yasina girdi canm bnm zamn nasilda geciyor ins allah butun yavrularimiza uzun omurler veriri saglicakla kal oglumu bnm icin op,sevgilerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…