- Konu Sahibi tugbamurat
-
arkadaslar bende ne kesfettim kizim sürekli kabiz oluyordu dut pekmezini yiyeli bu sorun da ortadan kalkti sükür yani kabizligada iyi geliyor kiz tuttugun altin olsun emi tugba murat
selam bende sizi çoook sevdim inşaallah arkadaşlıgımız uzun sürer sana öyle alıştımki sizi çoook öpüyorum :1hug::1hug:
kızlar merhaba gerçekten işe yaradımı bu dut pekmezi iştahı açıyormu merak ettim??bende harnup pekmezi veriyordum fakat onun tadın sevmedi(
canım okudum .son kez bide pekmezi dene sonra başka yol ararsın benimde bide 9 yasında oglum var .oda aşırı iştahlı 45 kilo artık ona yeme diyorum .kızım onun tam tersi oglum dogdu dogdu iştahlı bir bebekti yapı melelesi ama yinede insan cok üzülüyor yemeyince zorlama diyolar ama ben kendi haline bırakınca hiç yemiyor .hatta 1ay bıraktım inanırmısın 400gr verdi
arkadaslar bende ne kesfettim kizim sürekli kabiz oluyordu dut pekmezini yiyeli bu sorun da ortadan kalkti sükür yani kabizligada iyi geliyor kiz tuttugun altin olsun emi tugba murat
a.s.a.s.merhaba canım yaa nerelerdesin kötü bir durummu var diye çok merak ettim kaç gündür yoktun şükür kavuşturana kızımada çook geçmiş olsun allah başka dert keder vermesin canımm sevgiler:1hug::1hug::1hug:ins canimm,hele bn su pekmezi deneyim hele ise yarasin ozamn dunurum dile bnden ne dilersenn kacgundur giremiyordumm,bnm kiz yine hastalandi allahtan simdi cok iyi,,atesi falan cikmisti vucutu kirmizi lekelerle doluydu doktrun verdigi sirupla hmn gitti,sükürr,oglumu opuyorum senide,kyii bakin,sevgilerrŞeniz
a.s.a.s.merhaba canım yaa nerelerdesin kötü bir durummu var diye çok merak ettim kaç gündür yoktun şükür kavuşturana kızımada çook geçmiş olsun allah başka dert keder vermesin canımm sevgiler:1hug::1hug::1hug:
a.s.a.s.a.s.canım naber nasılsın biz iyiyz saol kayınvaldemin memleketten akrabaları geldi yatılı ordayım devamlı bugün girebildim sen nasılsın kızım nasıl iyileştimi kızıma iyi bak annesi sana özel mesaj gönderdim ama aldınmı açmaya çalıştım açtım heralde gitti sana mesaj seni ve kızımı öpüyorum allaha emanet olun :1hug::1hug::1hug:canim,dünürüm nerdesinn
ins hersey yolundadir,,ogluma ve kendine cok iyi bak,opuyorum seni,ve oglumu,,
faydası oluyo bir haftada etkisini görürsün
a.s.kızlar dut pekmezini aldım evde de az biraz harnup pekmezi vardı ikisini karıştırım 3-4 gündür veriyorum ama şimdilik pek gelişme yok zaten çok severek te almıyor:uhm:ama ben yinede dvam edicem
a.s.a.s.a.s.canım naber nasılsın biz iyiyz saol kayınvaldemin memleketten akrabaları geldi yatılı ordayım devamlı bugün girebildim sen nasılsın kızım nasıl iyileştimi kızıma iyi bak annesi sana özel mesaj gönderdim ama aldınmı açmaya çalıştım açtım heralde gitti sana mesaj seni ve kızımı öpüyorum allaha emanet olun :1hug::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?