Çocuk Hastalıkları dut pekmezi çok işe yaradı yemek yıyoo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
mrb dr aradım sordum verebilirsin dedi .tam gaz devam istagıda iyi eskisine göre
a.s.merhaba dr sormakla iyi yaptın bende oğluma hem pekmez hem kan ilaçı vermiştim ama doktor dedi bide benim oğlum büyüktü seninki küçük agır gelir diye şimdi rahatlıkla ver :1hug:

slm dünür yerimsenibenins gecer canimm,rabbimden sabir dilyiorum,kizim icinde ictah saglik dilyiorum,ins en kisa zamnda gecer,,sevgiler,

slm dünür yerimsenibenins gecer canimm,rabbimden sabir dilyiorum,kizim icinde ictah saglik dilyiorum,ins en kisa zamnda gecer,,sevgiler,

inşallah dünür geçer hiç ümitsizlige kapılma kızını burdan hep sevip yiyorum haberin olsun canım maşallah kızına melisime Şeniz

inşallah dünür geçer hiç ümitsizlige kapılma kızını burdan hep sevip yiyorum haberin olsun canım maşallah kızına melisime Şeniz

slm canim dunurum ya simdi dunurmu olduk dur hele,eski adetlere gore kizimi veririm baslik parasida isterimm,:asigim:
valla aradasirada boyle konusmakta iyi,ne zaman cocuk bolumune girsem hep ayni yazilari yaziyorum ve cok uzuluyorumm:çok üzgünüm:,ins rabbim saglik sihhat veriri,bnde damati cok opuyorumm,:1hug:
kizimi gelini tabiki sevip yiyecenn,:dance:

:teytey:tabi dünür olduk dünür ne istersin kızın için yanı gelınım degil kızııımmm için neyı feda etsem az gelir canım sende üzülme hiç bişey için senın üzülmene dayanamam hayatım nede olsa kızımı büyütüyosun öpüldünüz sevgiler:1hug:

kızlaaaar yavaş yavaş etkisini görmeye başladım sanırım:dance:yemek yemek diye peşimde dönmesede yemak istiyorum diye kendini yıpratmasada en azından verdiklerimi yemeye başladı çok şükür umarım daha etkili olur zamanla:1hug:

senin verdiğin dut pekmezi hazır mıydı yoksa kendiniz mi yaptınız çünkü şu anda kendim yapmak için hem mevsimi değil hem de koşullar müsait değil hazır ise markasını yazar mısın çünkü her marka güvenilir olmuyor

arkadaşlar ben oğlumun vitaminini değiştirdim.vimince diye bi vitamin.inanılmaz güzel.içinde herşey var pekmez bile var.ve süper iştah açıçı.tavsiye ederim.çok satılan bi vitamin.eczaneler yok satıyor.3 gün bekledim de geldi sonunda.

slm osi gercekten faydasini gordunmu ya,,valla bravo diyicek soz bulamiyorumm,ne mutlu size valla yazilarinisi okudukca hemn veresim var,bnde iste vitamin sirupunun bitmesini bekliyom valla hmn verecem,bide sizden boyle olumlu sonuclar gorunce hemn vermek istiyorumm,slmlar ins daha iyi olur,kyii bak,sevgiler

ah canimm,benim bende senden baslik parasida istemem yeterki oglumu iyi buyut kiymetini bil yeter bana,,bide kizim yesinn daha ne siteyimm,ins duzelirler dünürümm,vitamin sirupum bitsin hemen valla deniyecem dut pekmezi simdi osinin yazisini okudum ise yaramis valla dünür bravo sana bnce sen cok kisiye yardimm,ettin,eger bnde kullanirsam ise yararsa dile bnden ne dilersen dunurumm,kendine ve ogluma cok iyi bakk,sevgiler:1hug:

a.s.DUALARIN için teşekkür ederim memnun kalmana çok sevindim canım düzenli vermek önemli zaten hep söyledim gün aksatmadan verin diye sende bunu yapmışın faydasını gördün böyle sizlerin mutlu olmasına bende çok mutlu oluyorum ben ümraniyede oturuyorum sen nerede oturuyosun kızını öp yerime sevgileeer:1hug:

a.s.hayatım valla oğluma öyle çok bakıyorumki oğlum bana aşık ben oğluma oğlum benim herşeyim kuzum sen merakketme dünürüm
sen istemesende oğlum ve kızım için elimizden geleni yaparız canım yaa vitaminle pekmez verilirki,aynı anda verme birini sabah birini akşam ver bişey olmaz heralde yinede sen bilirsin kızımı ve seni öpüyorummmmm:1hug:

slm dünürümm, valla bn sizi cok sevdim,ins kizimda sever valla bnde kizima asigim oda bana,nasil evlendireceksemm cok zor inan icguveyde hala kararliyimm,ayrilamam ondan ama cok iyi kayinvalide olurum,az kaldi zaten vitamine canimm,bitsinde vereyim diyorum zaten vitamin zor veriyorum ama llahtan tadi okadar kotu degil,ama baslayacam hemnn,sevgilerle canim

Ah ahhh ayni dertten bende muzdaribim:sm_confused:Benim oglusumda suan 26 aylik hic yemek yemiyor tadina bile bakmak istemiyor,sevdigi birtek sut ve meyve suyu, pesinde dolana,dolana birhal oldum,oluyorum:1no2octor bu donemlerde normal dedi zorlama dedi ama aylardir boyle ya:1no2:Neyseki Turkiye'ye gittigimde bende getirdim dut pekmezi ama istemiyor veremiyorum dolapta duruyor :sm_confused:bakim yarin sabah tekrar denemege baslim bir cok tesekurler sevgiler....

selam bende sizi çoook sevdim inşaallah arkadaşlıgımız uzun sürer sana öyle alıştımki sizi çoook öpüyorum :1hug::1hug:

aza az vermeye çalış gün aksatmadan her gün ver aç tok farkketmez inşaallah faydasını görürsün canım sevgiler:teselli::teselli:

arkadaşlar bir haftadır düzenli kullandığım pekmezin faydasını artık görüyorum kızımın yüzü solmuş bembeyaz cılız cılız dolanıyordu verdiğim sütü bile bitirmiyordu şimdi çok şükür yüzüne renk geldi yanakları al al oldu maşaAllah kendi yemek istiyor verdiğimi bitiriyor bu bilgiyi bizlerle paylaşan arkadaşım Allah rası olsun dert görme emia.s.

a.s.saol arkadaşım allah sizdende razı olsun inşaallah :teselli:

:1hug: a.s.selam canım ünalan mh sini biliyorum bulgurlunun aşşası burgurluda teyzem oturuyoo bende aşşagı dudullu mah simpaş akua sitesi aşşası oturuyorum o resimde görünen senmisin kızınla sevgiler:1hug:

arkadaslar bende ne kesfettim kizim sürekli kabiz oluyordu dut pekmezini yiyeli bu sorun da ortadan kalkti sükür yani kabizligada iyi geliyor kiz tuttugun altin olsun emi tugba murat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…