Rutubet daha farklı değil mi ,koyu lekeler oluşuyor diye biliyorum ve koku oluyor koku falan yok hiçher odada varsa rutubetlenme tarzı mı acaba.
Bilmem ki hiç anlamıyorum bu tarz şeylerden .Nem olabilir mi?
Islaklık gibi değil mi? Sanki oraya su atılmış da izi kalmış gibi?Bilmem ki hiç anlamıyorum bu tarz şeylerden .
Evet aynen öyle .fakat bodrum katta oturmuyorum .rutubet daha çok bodrum kat ve çatısı olmayan evde olmaz mıIslaklık gibi değil mi? Sanki oraya su atılmış da izi kalmış gibi?
Rutubet dediğiniz evler dışında da olabilir, çatıya ya da bodrum kata bakmaz. Yalnız rutubet olunca genelde küf gibi oluyor. Yağ lekesi olmadığı da aşikar, mutfak dışında yağ lekesi neden olsun ki? Yağ lekeleri için bir kova suya bulaşık deterjanı yapıp duvarı bezle silebilirsiniz ama emin olamadım bunun ne olduğu konusunda..Evet aynen öyle .fakat bodrum katta oturmuyorum .rutubet daha çok bodrum kat ve çatısı olmayan evde olmaz mı
Hadi mutfak neyse aynen. Diğer odalarda da var sildim neler neler denedim çıkmıyor...Rutubet dediğiniz evler dışında da olabilir, çatıya ya da bodrum kata bakmaz. Yalnız rutubet olunca genelde küf gibi oluyor. Yağ lekesi olmadığı da aşikar, mutfak dışında yağ lekesi neden olsun ki? Yağ lekeleri için bir kova suya bulaşık deterjanı yapıp duvarı bezle silebilirsiniz ama emin olamadım bunun ne olduğu konusunda..
bütün odalarda olması aklıma onu getirdi. eşiniz falan ne diyor bir bilene gosterirsiniz.Rutubet daha farklı değil mi ,koyu lekeler oluşuyor diye biliyorum ve koku oluyor koku falan yok hiç
bütün odalarda olması aklıma onu getirdi. eşiniz falan ne diyor bir bilene gosterirsiniz.
Çıkmaz, çünkü bu lekeler yzeysel değil. Duvardan nem geliyor bir şekilde. Benim evin holünde de var. Yeni farkettim. Sanki yağ damlamış gibi bir görüntü.Hadi mutfak neyse aynen. Diğer odalarda da var sildim neler neler denedim çıkmıyor...
yok rutubette bu tarz baslar giderek çoğalır yayılır. eski evde odamın kucuk bir bolumunde izler vardi zamanla büyüdü. temizletip boyatmistik. birdaha olmamıştı.Esim bir şey demiyor .bir şey bulaşmıştır diyor ama her odaya mi bulaşacak? Ve neredeyse tavanda var oraya nasil bir sey bulassin ? Mutfakta özellikle çok var,oturma odasında daha yeni oluştu sayılır ama çok dikkat çekiyor ve koyu renk. Yatak odasında yuvarlak şekilde var .salonda olan duvarda da baya var. Aslında benim de aklıma rutubet geldi ama daha farklı değil mi
Daha net bi resim olsa bide beyaz duvar olsa daha net anlaşılır ama bana nem gibi geldi,Esim bir şey demiyor .bir şey bulaşmıştır diyor ama her odaya mi bulaşacak? Ve neredeyse tavanda var oraya nasil bir sey bulassin ? Mutfakta özellikle çok var,oturma odasında daha yeni oluştu sayılır ama çok dikkat çekiyor ve koyu renk. Yatak odasında yuvarlak şekilde var .salonda olan duvarda da baya var. Aslında benim de aklıma rutubet geldi ama daha farklı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?