Duvarlara ismimi soyismimi yazmışlar ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum ağlamaktan helak oldum kan oturdu gözlerime herşey okadar üstüste geliyor ki , numaramı oparatörle değiştirdim dün tam rahatladım derken instagramdan mesaj aldım eski sevgilim tarafından bana duvara yazılmış ismimi soyismimi yazmışlar çeşitli hakaretler yazmışlar yanına ve poz vermiş kız arkadaşıyla polise versende bişey değişmeyecek sen ********* ben intikamımı aldım şimdi bunuda polise ver dedi. onları engelleyip instagramımı dondurdum, yarın tekrar polise gideceğim bunun için resimlerini ss aldım. Ne yapacağım neden benimle uğraşıyorlar neden bunlara marus kaldım bilmiyorum arkadaşlarıma anlattım bu durumu onu sıkıştırıp döveceklerini rahat etmemi söylediler onada küfürlü mesajlar atmışlar sana ne yaptıysa aynısını onlara yapacaklarını söylediler ağlama diye teselli ettiler yanındayız dediler.

İkisi poz vermiş sevgilisiyle galiba ortak yaptılar
Hanı sikayet edersen senın yanındaydı senı desteklıyordu?
Savcılığa gıt o resimleri alıp sikayetci ol, hemen
Telf nosu degıstırmekle olmaz bu ıs.

Duvarın fotoğrafını çek sosyal medyada paylaş. Bunların ikisi de ruh hastası yaz altına.

Çalışlıyorlarsa işyerlerine de şikayette bulun bence. Dilekçe yazabilirsin, amirlerine Linkedinden ulaşabilirsin. Böyle manyakların toplumda yerleri yok asla umarım cezalarını bulurlar.

Çoluk çocuk işi resmen. Kız 18 yaşında demiştin eski sevgilin kaç yaşında? Geçen sefer polise git ben de sana destek olurum demişti hani kız numaranı dağıttı diye? Neyin intikamını alıyormuş peki 3 aylık ilişkide ne yapmış olabilirsin ki? Kesinlikle polise git adını ve iletişim bilgilerini paylaş o ergen eski sevgilinin

Polise gittim şikayette bulundum dün yarın tekrar gideceğim
Yarın bulunduğunuz ildeki adliyeye gidip, savcılığa başvurun. Siz eğer 18 yaşından küçükseniz bulunduğunuz şehrin barosundan avukat isteminde bulunabilirsiniz. Duvara isminizi yazandan, numaranızı dağıtanlardan şikayetçi olunuz. Açık seçik suç işliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…