- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
İkisi poz vermiş sevgilisiyle galiba ortak yaptılarEskı sevgılın mı yaptı bunu, sapık sevgılısı mı?
Hanı sikayet edersen senın yanındaydı senı desteklıyordu?İkisi poz vermiş sevgilisiyle galiba ortak yaptılar
Öyle yapacağımHanı sikayet edersen senın yanındaydı senı desteklıyordu?
Savcılığa gıt o resimleri alıp sikayetci ol, hemen
Telf nosu degıstırmekle olmaz bu ıs.
Duvarın fotoğrafını çek sosyal medyada paylaş. Bunların ikisi de ruh hastası yaz altına.
Çalışlıyorlarsa işyerlerine de şikayette bulun bence. Dilekçe yazabilirsin, amirlerine Linkedinden ulaşabilirsin. Böyle manyakların toplumda yerleri yok asla umarım cezalarını bulurlar
Polise gittim şikayette bulundum dün yarın tekrar gideceğimeee sen bizi dinleyip savcılığa gitmedin mi?
Yarın bulunduğunuz ildeki adliyeye gidip, savcılığa başvurun. Siz eğer 18 yaşından küçükseniz bulunduğunuz şehrin barosundan avukat isteminde bulunabilirsiniz. Duvara isminizi yazandan, numaranızı dağıtanlardan şikayetçi olunuz. Açık seçik suç işliyorlar.Polise gittim şikayette bulundum dün yarın tekrar gideceğim
Neden seninle uğraşıyorlar? Eski sevgilin olsa sadece, anlayacağım. Neden onun sevgilisi?İkisi poz vermiş sevgilisiyle galiba ortak yaptılar
Katılıyorum böyle yapmalısın sherlock.Hanı sikayet edersen senın yanındaydı senı desteklıyordu?
Savcılığa gıt o resimleri alıp sikayetci ol, hemen
Telf nosu degıstırmekle olmaz bu ıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?