Duvarlara ismimi soyismimi yazmışlar ?

Meğer o yapmış sevgilisi sesini attı konuşmalarını attı onun intikam almak için yaptığını söyledi dün konu açtım bununla alakalı
şikayet edin ama siz asla hakaret etmeyin iletişime geçmeyin onun da dava hakkı olmasın diye .kuzene sordum bugün ceza kesinlikle alır dedi beş kuruşta ödemezsiniz ayrıca avukata da gerek yok.onlar düşünsün artık dedi.bilişim suçları çabuk cezalandırılıyor tehdit ve hakaretden daha kolay dedi

Son düzenleme:
Ben onlar kadar korkunç biri değilim bunu nasıl bir insan yapar anlamıyorum savcılığa gideceğim mecbur.

Aynısını yapmış yapmayada devam ediyor farkında mısınız? Ona işlemeyen ceza kıza mı işleyecek
Haklıyken haksız duruma mı düşsün? Medeni insanlar işlerini yasal yollardan hallederler. Mesela birisi sizin paranızı çalsa siz de onu cezalandırmak için onun parasını mı çalacaksınız?

Haklıyken haksız duruma mı düşsün? Medeni insanlar işlerini yasal yollardan hallederler. Mesela birisi sizin paranızı çalsa siz de onu cezalandırmak için onun parasını mı çalacaksınız?
Bu örnekte kendi parasını geri almış olmuyor mu

İnsanlar maalesef adaletlerini kendileri sağlamaya çalışıyor, kızabilir miyiz, hayır...

Bu örnekte kendi parasını geri almış olmuyor mu

İnsanlar maalesef adaletlerini kendileri sağlamaya çalışıyor, kızabilir miyiz, hayır...
O bir örnekti sadece. Ama inanın herkes kendi adaletini sağlamaya çalışsa ülkede kaos çıkar. Tamam bazı konularda adaletsizlikler var ama TC Devleti'ne güveniyorum ben. Kanun var yasa var Cumhuriyet var. Suçlar cezasız kalmaz.

Bu gece pollyanna değilim, başka bir gün gene yazayım konuya.
Halbuki çikolata da yedim ama mutlu ve olumlu bakamıyorum
Kaos çıkalı çok oldu, şahsen yaşamadığımız için anlamıyoruz maalesef...

Aynısını yapmış yapmayada devam ediyor farkında mısınız? Ona işlemeyen ceza kıza mı işleyecek
ailemde 3 avukat 2 de savcı ve hakim var gayet de işliyor bilişim suçu cezaları .Ama siz daha iyi bilirsiniz tabi.size göre konu sahibi de hakaret etsin telefonlarını dağıtsın hat da dövdürsün .ondan sonra kıza bir şey olursa haberiniz bile olmaz. burda klavye delikanlılığı yapmak kolay .kısasa kısasla adalet sağlanmaz mücadele ederek işin peşini bırakmayarak sağlanır

suça teşvik ediyor resmen kızı.zaten kız zor durumda psikolojisi bozulmuştur doğal olarak başı daha da derde girsin diye uğraşıyor.büyük vebaldir bu

Vaktinde biri de benim nomu p...o sitesinde dağıtmıştı. Ben de aynı şeyi ona yapmıştım. Benim kanıtım yoktu ama kimin yaptığını bildiğim için ben de ayna etksi yaptım.

Sizin kanıtınız var. Arkadaşlarınızı hiç işin içine sokmayın. Direkt polise şikayet edin.

Son düzenleme:
3 avukat 2 savcınıza danışın o zaman bu kişinin yaptıklarını veya aleyna çakırın katilinide danışın niye dışarıda olabilir diye :) o kadar çok bu kıza yapılan şekilde magandalık yapan tanıyorum ki çevrede hiç birininde bir gün ceza almışlığı yok toz pembe bakmaya devam

+10000

Öyle yapacağım
En son bır arkadasım eskı sevgılısını unutamadıgı ıcın gıtmıs duvara resmını yapmıs profıl fotosunu bulup. Davacı oldu kız . Anlaşmaya gittiler onbes bin lira odedı kıza. Bunda kufur bıle yoktu sadece yurudugu yola resmını yapmıs on ısmını yazmıs yanına

dayım 40 kusür senelik avukat onun oğlu da öyle. bu ne ki ne davalar var mahkemelerde bilip bilmeden yorum yapmayın .biz konu sahibini uzun zamandır tanırız sitede fake üye falan değil
Sakin ol champ. “Bende gerçekciligini yitirdi” dedim, istedigim yorumu yapabilirim. Sana da inanma demedim. “Siz” uzun zamandır tanıyın tabi, no problem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…