- 3 Nisan 2014
- 36.364
- 148.585
- 798
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Eski sevgilin de ruh hastasi, bunu yazan da. Duvara yazi yazdumi diye soyluyor ama fotografta o da var. Normal degiller. Belliki polise gitmeni sindirememis kadin. Tekrar polise git eski se gilini de o kadini da sikayet et, yilma. Ama tavsiyem arkadaslarin kadini dovmesin. Darp raporu alirsa kadin senin icin de arkadaslarin icin de kotu olur. Sen kendini hukuksal olarak savun. Onlsr gibi olma. Onlarin yaptigini sakin yapma. Arkadaslarin da yapmasin. Polus gerekeni yapar merak etme, sabirli ol.İkisi poz vermiş sevgilisiyle galiba ortak yaptılar
23 yaşında bilmiyorum manyak belliÇoluk çocuk işi resmen. Kız 18 yaşında demiştin eski sevgilin kaç yaşında? Geçen sefer polise git ben de sana destek olurum demişti hani kız numaranı dağıttı diye? Neyin intikamını alıyormuş peki 3 aylık ilişkide ne yapmış olabilirsin ki? Kesinlikle polise git adını ve iletişim bilgilerini paylaş o ergen eski sevgilinin
Evet ben terketmiştim rahatsız oluyordum davranışlarından çocuk gibi geliyordu medeni şekilde anlattım onu sevmediğimi söyledim oda zaten sonra başka sevgili yaptı.Merak ediyorum farkında olmadan bir sey mi yaptınız da intikam alıyor sizden? Siz mi terkettiniz? Savcılığa gidin.
Anlasıldı yedirememis kendisine. Adam agır narsist ve bencil cıkmıs. Yediremeyince maalesef böyle intikamları olabiliyor bunların. Hastalık hastası. Polisten ziyade savcılığa gidin.Evet ben terketmiştim rahatsız oluyordum davranışlarından çocuk gibi geliyordu medeni şekilde anlattım onu sevmediğimi söyledim oda zaten sonra başka sevgili yaptı.
Kesinlikle böyle bir şey yapması doğru değil, çünkü o zaman konu sahibi de suç işlemiş olur. Lütfen böyle yönlendirme yapmayın.Once sikayet et sonra heryere numarasini yaz
Instagramda sahte bi hesapla numarani birak heryere
Uygunsuz sitelere birak
Ay ben bunlari diyecek biri degilim aslinda ama hakediyo kopek
şaka mısınız bu ağır bir suçtur nasıl bir tavsiye bu. kız haklıyken haksız duruma düşüp bir de mahkemelik polislik mi olsun.hapis cezası var bu suçlarınNumarasını dağıt sende sülalece şeref yoksununun
eski erkek arkadaşınız arkanızdaydı neden fikir değiştirdi ?Polise gittim şikayette bulundum dün yarın tekrar gideceğim
tavsiyelere bak ya şaştım kaldım insan k.k ya konu açmaya korkar nasıl fikirler bunlarr suç işlemeye teşvik ediyorlar resmen konu sahibiniKesinlikle böyle bir şey yapması doğru değil, çünkü o zaman konu sahibi de suç işlemiş olur. Lütfen böyle yönlendirme yapmayın.
kıskanmış manyak aklı sıra.akıllı bir kız olsa zaten bunları yapmaz.şu hayatta kaybedecek şeyi az olanlarla dalaşmaktan daima korkarım sınırları daha azdır onların her şeyi yapabilirlerNeden seninle uğraşıyorlar? Eski sevgilin olsa sadece, anlayacağım. Neden onun sevgilisi?
dayım 40 kusür senelik avukat onun oğlu da öyle. bu ne ki ne davalar var mahkemelerde bilip bilmeden yorum yapmayın .biz konu sahibini uzun zamandır tanırız sitede fake üye falan değilArtık senin yazdıkların bende gerçekciligini yitirdi.. üzgünüm.
o da suç oluyor hedef gösteriyor çünkü filmBeni tehdit eden, hakaretleriyle sürekli taciz eden bu şahıstan şikayetçiyim, tüm yasal haklarıma başvurmama rağmen durmuyor diyerek sosyal medyadan bir paylaşsanıza....
Sevabına linç edilir...
Niye ya?o da suç oluyor hedef gösteriyor çünkü film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?