Bence içine atmamslisin bunları.
Sakin ve suçlamadan onunla konuş. Üzüldüğünü ve aslında neler beklediğini anlat.Sana değer verdiğini görmek istediğini söyle.
Böyle sorunlar konusulmadikca buyur çünkü.
sanki evli değilde uzaktan ilişki yaşayan iki sevgiliyi düşündürdü bana yazdıklarınız.
son olarak evet konuşmanız gerekli.işe yarar mı bilmem ama bir kez bunu deneyin.
Tabi ki gerekli bu ne umursamazlık, vurdumduymazlık böyle
sanki 20 yıllık evlisiniz
O cümlesi çok vurucu gerçekten çok kırıcı bence konuşmalısınız
Esim hasta olunca benle ilgilenir demissiniz ama yazdiklarinizdan ilgilenmedigini cikarttim ben. Daha bir yillik evlisiniz ama evli oldugunuzu birakin ev arkadasi oldugunuzu bile dusunmedim ben. Ev arkadasi bile daha cok ilgilenir. Siz severek mi evlendiniz yoksa gorucu usulu mu? Bence esinizle guzelce konusun, adam sizin varliginizdan bihaber duruyor...
geç bile kalmışsınız...
İyi sabretmişsin.
Ben olsam çoktan konuşmuştum.
Çok garip, niye evlendi ki?
Sizi sanırım kıskanmıyor.Normal bir koca davranışı değil bunlar ve hayır da gelmez bu eşten sizin konuşmanızla ilgili olacağını sanmıyorum.Telefonu da meşgulse Mutlu ettiği birileri var sanırım geç gelmeniz yalnız kalması onun işine geldiği için arayıp bozmuyordur durumu.Kendine de bakıyor sanırım.Bakımlı biriyse başka şeylerden şüphelenirdim ben olsam.Biraz takipte kalabilirsiniz.
Adamın huyu gibi sanki...
Önce sen kendine bak edin, hobiler bul onu arama, karşı atak yapmalısın bence konuşmadan.
Bekar gibi davraniyor esiniz, tuhaf.
Kalk kendine ihlamur yap ne demek, herhalde bunu kendin de akil edebilirsin. Hic olmazsa ben yapayim sana demeli, cok ilgisiz gorunuyor burdan
Eşinizden değilde müdürünüzden bahsetmiş gibisiniz.
Aranızda değişik bir resmiyet var
Tabi ki konuşmalısınız bu ne böyle ev arkadaşlığı gibi
Evi otel gibi kullanmaktan farkımız yok.. Üstelik evin her işiyle yakndan alakadar olurum/oluruz... Yıkanıp/ütülenen kıyafetler, hazırlanan yemekler..
İlişkinizde ciddi problemler var. Bunu ikinizde görmemezlikten gelirseniz ileride bu sorun çok daha büyür. Öncelikle eşiniz bencil , fazlasıyla kendisini düşünüyor. İkinci olarak ise aranızda doğru düzgün bir paylaşım kalmamış. Aynı evin içinde başka hayatlar sürüyorsunuz. 20 yıllık evli olsanız bazı şeyler monotonlaşabilir. Ama bunlar için daha çok çok erken . Sizi merak etmesi , sizinle bir ortak aktivitede bulunmaması , en basit günlük yürüyüsü bile yapmak istememesi normal değil. Anladığım kadarıyla gün içinde eşinizi arayıp aramama konusunda bile çekinceleriniz oluyor. O eşiniz sizin ne demek rahatsız etmeyeyim meşguldur. Yani bunun aklınıza gelmesi bile tuaf. Tabi şunu bilemiyorum şuan sinirli olarak siz bazı şeyleri abartıp yazmış olabilirsiniz. Yani normal de size ilgisi sevgisi nasıl , evde sarılıp öper mi? Sevdiğini söyler mi? Sizin için nasıl bir fedarkarlık yapar ? Hasta olduğumda bana ıhlamur yap demişliğim var , beni dr a götürür cümlesi farkında olmasanız da çok acı bir cümle . Tabi ki bunları yapmalı. Yani bunu yapmak bir ilgi belirtisi değil.
Adam lay laylomda. evlendiğinin farkında degil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?