Duyarsızlık mı_?

Benim en çok zoruma gidecek şeyde bu aslında.. Ben başında söylemiştim eşime.. Mevzusu bile yokken başkalarının ilişkileri hakkında ki tasarrufum, Mutsuz bir evliliği çekmektense hiç birbirimizi çekmek için zorlamamıza gerek yok oldugundan bilir beni.. Evet beraber mutsuzluktan sa ayrı ayrı çok daha mutlu oluruz en azından..

Hafta içi işten gelip yemek yedikten sonra biraz televizyonun ardından mecburen dinlenmek için uyku, haftasonu da kirlettiğimiz evi temizlemek, varsa evin veya kendi ihtiyaclarımız için alışveriş,akraba aile ziyareti sonuç kendimize kalan sayılı dakikalar.. OFFF OFFF... Eşimin oldum olası kıskanmakla alakası yoktur.. Keza benimde öyle .. ama umursamazlık başka şey..

Birbirimizi severek çok aşık olarak evlendik ama evlendikten sonraki sonuç bu.. İyi zamanlarımızda yok değil de bunlar biriktirdiğim şeyler..

Genelde hepimiz böyle bir koşuşturmanın içerisindeyiz ama boş anlarda beraber paylaşım yapmaya çalışıyoruz kıskanmanın dışında saygı değer verme yok çok üzücü ama maalesef inşallah değişir

Acikcasi uzuldum, yanlis anlamayin ama... Yani hasta olunca kalk ihlamur yap da ne demek? Hic sormadan yapip sana ihlamur getirdim demesi lazim, hasta birine kalk yap demesi degil. Onun disinda da artik evlisiniz, onun alistigi duzen oyle kalacak diye bir sey yok ki, ikiniz kulturlerinizi harmanlayip yeni bir kultur ve aliskanlik olusturacaksiniz... Yani oyle ailesinde alismis gelip yemeye, kimse birbirini beklemez vs yanlis geliyor bana. Eger ben bekliyorsam yemege, karsi taraftan da aciklama beklerim, bi arasin haber versin isterim.
Yani ben garip buldum acikcasi... Esiniz pek severek evlenmise benzemiyor buradan baktikca :/ ya da cook yogun calisiyor cok yoruluyor ve artik evli de oldugunuz icin koymus kendini.

Birbirimizi severek çok aşık olarak evlendik ama evlendikten sonraki sonuç bu.. İyi zamanlarımızda yok değil de bunlar biriktirdiğim şeyler..
Canim eger herseyin ustesinden gelen becerikli kadinlardansan arkadaslarinla eglendikten sonra eve dönüşte seni aramamasi naptin nasıl dönücen diye sormaması normal karşılanabilir.senin halledebilecegini düşünmüştür.Ayni sofrada yemek yeme alışkanlığı ben de yok. Biz de kalabalık bir aileydik herkesin geliş gidiş saati farklıydı herkes bireysel takilirdi belki aileden gelen alışkanlık zira ben de öyle.. Yani bunlar bi şekilde tolere edilebilir ama sen hastayken çok ilgisiz davranmış. Ne biliyim ablalariyla gezmesi seni evde bırakması. kalk ihlamur yap demesi. Daha ilgili olması lazım. Kendi hasta olunca nasıl ilgi bekliyor mu ??

Boş anların birinde ki daha geçen günlerde düğün cd mizi izlemeye anca koyulduk düşünün.. Sonra yine yarım kaldı başka bi iş çıktığından.. Biraz fazla bencil davrandıgının farkında değil yada onunda bana bulduğu kulpları var. Bundan dolayı benden uzak...

Bende hak veriyorum söylediklerinize kendi adıma da çok üzülüyorum... Doktora gittik onun hastalığıyla ilgili gerekli herşeyi yaptım üstellik söylemeden tedavıyle ilgili yapabileceğimiz tüm detayları da düşündüm ve uyguladım onun için.. Ayağımda bir rahatsızlık çıktı.. Ciddi üzüldüm zor bi tedavisi olabilirdi.. Daha sonuçları çıkmadı ama ihtimaline bile çok üzülürken, sakin gördüm epey.. Bir tek mr çekilmek için yanımdaydı haftasonuna denk gelince.. Diğerlerini hep kendim takip ettim..Giriş gelişme sonucu biliyor tabi ama şöyle yapsak böyle gitsek bi harita çıkarsa en azından Yine düşüncelerimi telafi edebilirdi..
Özellikle annesinin elinden yemeği begendıgı dısardakılerı oyle tuketemedıgı ıcın onun annesinin tariflerini uygulayarak yapmaya calısıyorum yemeklerimi bile.. Benim hayatımda kolaylık olsun diye dusundugu bişeyi şu an bu sinirle düşününce hatırlamıtorum gerçekten..

Kocanızın burcu nedir acep?

Yay burcu.. Ve özelliklerini de çok taşır.. Ne yazıkki..Bende terazi burcuyum.. Benim içinde geçerli..

Ateş grubu burçlar bencil olur.

Bende dediğiniz örneklerdeki gibi olduğuna yoruyorum kimi zaman .. İçim iki yana bölünmüş durumda yanii .. Diğer tarafımda aksini söylüyor.. Hiçbirşeyden emin olamadıgım ıcın itham edici konuşmalar da yapmak istemiyorum..Kendisi zor hasta olur.. Ama olursa çokta nazlanır..Ben zaten soylemeden gereken ilgi ve özeni gösteririm..

Koc burcumu acaba ?

Yay burcu...

Kendi kendini bu kadar dolduracağına sıkıntılarını kendisiyle konuşmalısın.

Altında başka sebepler de olabilir size kızgın mı acaba kırgın mı bu tavırlarının altında bir sebepte olabilir önceden de böyle ilgisiz miydi bekarken falan ?

acılen acıkca konusun kendısıne cekı duzen vermelı. boyle evlılık mı olur. bekar hayatı gıbı herkes ayrı telden calıyor

Kendi kendini bu kadar dolduracağına sıkıntılarını kendisiyle konuşmalısın.

Karşısında kendimi nasıl sakin tutabilirim ve nasıl güzel izah edebilirimi idrak edebilirsem.. Bu akşam konuşacağım..

Nisanliyken nasildi cnm gene biyle mesafeli miydi

Nişanlıyken eve gelirdi gerekirse.. Beni öyle ilgisiz bırakmazdı.. Yaptığı süprizler burdan karsa yol olur.. O kadar cok mutlu edecek detaya hakim ve çok güzel düşünülmüş harika süprizlerle doluydu ki.. Evlenince sürdüremedik aynı tempoyu..

yay burcu gevsekligi.. allah kolaylik versin :)
Kolaylık .. İnşallah..

Ben koc burcuyum genelde cevremdekiler de ateş grubundan burçlar tabiat olarak bencillik ve umursamazlık tabiatimizda var.Ama torpulemesi lazım.

Ben törpüleyeceğim yoksa kendisini..

Eşiniz var ama eş gibi davranmıyor, sizi yalnız bırakmış.
Sizde onun size davrandığı gibi davranın, umursamayın, görmezden gelin, o yokmuş gibi davranın.
Belki bir süre sonra o da sizi kafasına takmaya başlar..

Altında başka sebepler de olabilir size kızgın mı acaba kırgın mı bu tavırlarının altında bir sebepte olabilir önceden de böyle ilgisiz miydi bekarken falan ?

Bana kırılmasını gerektirecek hiç bir davranışım da olmadı ki.. Özellikle bunu soracağım kendisine.. Konuşmaya başlamadan önce.. Bekarken ki şahane adam ruhunu evlendiği gün terketti galiba..

acılen acıkca konusun kendısıne cekı duzen vermelı. boyle evlılık mı olur. bekar hayatı gıbı herkes ayrı telden calıyor

Böyle devam ederse benimde bağlarım kopacak gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…