merhaba kızlar..çok önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
21 yaşındayım ve 3,5 yıllık bir ilişkim 8 ay önce bitti..
onu çok seviyordum ve sevildiğime de inanıyordum..
bu inandığım aşk uğuruna tam bir birliktelik olmasa da o insanla birşeyler yaşamış oldum.
1 defa onunla yanlız kalmıştık ve biraz ileri gitmişti..
fakat dur demesini bildim ve bunun bize zarar vereceğini vs söyledim..
yani öpme,öpülme,evlilikle ilgili konular yaşanıldı ve konuşuldu..
fakat zaman ilerledikçe vaktinde hoşuma giden kıskançlıklar,kısıtlamalar,kızmalar bu ilişkiyi artık yürütememe sebep oldu..
yaklaşık 1 aydır görüştüğüm başka biri var.. beni 2 yıldır seviyordu fakat ben istemiyordum..
en son annem çok istediği için bir defa görüşmeyi kabul ettim ve ilk görüşmemiz olmasına rağmen o kadar samimi ve içtendi ki..
çok tuhaf bir şekilde kanım kaynadı,hoşlanmaya başladım..şu anda görüşmeye devam ediyoruz..
aklımda ve kalbimde eski ilişkime dair zerre sevgi kalmadı.. meğer ne kadar bunalmışım ayrılınca farkettim
ben eski erkek arkadaşımla ilk aşk,ilk heyecan,ilk öpüşme vs yaşadım..
şimdi görüştüğüm insan bir melek gibi..ailemde herkes onunla mutlu olacağımı düşünüyor ve onu çok seviyorlar.
ve ben bu melek gibi insanı hakediyor muyum diye düşünüp kafayı yiyorum..
şimdi ki aklım olsa o ilk ilişkimi yaşamazdım fakat onu yaşamasaydım da şimdi ki aklım olmazdı
ona bir ilişki yaşadığımı söyledim fakat neler yaşadığımı söylemedim,söyleyemedim..
ne yapmalıyım kızlar ? siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
Geçmiş ilişkinde ne yaşadığın şimdi ki sevgilini ilgilendirmez.
Anlatmana gerek yok ama kafama takılan bişey oldu.
21 yaşındasın uzun bir ilşki ayrılık ve akabinde yeni ilişki.
İlla hayatında birinin olması şart mı?
Biraz kafanı dinleseydin;okuyorsan okuluna çalışıyorsan işine baksaydın keşke.
Hak etmemen için bir sebep yok ki,dürüst davranıp paylaşmışsın geçmişini,detayı var mı işin bilmiyorum ama daha detaya girmek için
erken bence.Daha bir otursun ilişkiniz:26:
Sen daha iyi bilirsin,tanıyan sensin çünkü ama bir ay bir insana melek ya da şeytan demek için erken sanki:44:
Birde erken atılmışsın sanki azcık kafa dinleseydin,kendini dinleseydin.Yaşın genç daha
Kimse melek değil ve sen daha önce bir ilişki yaşadığın için kirli değilsin
21 yaşındasın fikrimce evlilik düşünmek için yaşın çok genç neden kendine biraz zaman vermiyorsun. Zaten çok küçük yaşta bir ilişki yaşamışsın hemen ardından yeni bir ilişki bu kadar aceleye gerek var mı ?
Kendinin ve yaşının kıymetini bil, sen kimseye sunulacak bir eşya değilsin, ilişkiler insanı kirletmez, yaşanır yürür ya da yürümez. Tüm bunlar hayat tecrübesidir, seni değersiz kılmaz. Kızıyorum bu düşünce şekline, kadın olmayı ne sanıyorsunuz.
Eskiden yaşadığın ilişkiden bahsetmişsin, hak ettiği bu kadarını öğrenmektir gerisi kimseyi ilgilendirmez, bu şekilde düşünüp kendine haksızlık etme
hayır şart değil biliyorum..okuyorum ve okul hayatım da çok iyi..
önceki ilişkim annemin istemediği bir birliktelikti..
yeni görüştüğüm insanla da görüşmeyi annem sebebiyle kabul ettim..
inanın ısınmasam görüşmeye devam etmezdim..
şu an bile biz flört ediyoruz diyemem..
iki samimi arkadaş gibi konuşmalarımız.. birbirimizi tanıyoruz sadece..
Annen istiyor diye ilişkiye başlaman hata,başkaları için değil kendin için yaşa.
Keşke "anneciğim şuan düşünmüyorum,biraz kafamı dinlemek ve okuluma konsantre olmak istiyorum"deseydin.
Bir de "kirliyim,pisim,geçmişim kara vs." gibi düşünceleri at kafandan.
Kimseye bişeyler anlatmak ve ispatlamak zorunda değilsin.
Hayat senin hayatın.
Keşkeleri bırak..
İyikilerle yoluna devam et.
insanları tanımak öyle kolay değil, bi söyle neler yaşadığını da ondan sonra gör meleğin içinden neler çıkıyo. o zaman gerçekten seni sahiplenirse iyi derim ben, iyi günde herkes melek olur..
o yüzden şimdi gözlemde kal sen
sadece gözlem ve tanışma evresi zaten şu an..
az çok tahmin etmiştir diye sanıyorum..
3,5 yıllık bir ilişki olduğunu söyledim fakat ters bir tepki almadım..
neler yaşadığımıda hiç sormadı zaten..
Mutlu,huzurlu görünüyorsun önemli olan buyoksa anne istedi diye sürmemiş belli.Anneyi çok dinleseydin ilk ilişkini yaşamazdın anne istemediği için
Güzel bir şey yakaladığına inanıyorsan sahip çık,tadını çıkar.Yaşım küçük şimdi git ilerde gel diyemeyeceğine göre
ezik hissetme,ez hatta bazen öküzlükte parmak ısırtıyorlar:113:
bende dolmuşum baya hale bak
Adama 3,5 yıl ilişki yaşadığını söylediğinde o da az biraz da olsa samimi olduğunuzu düşünmüştür zaten.
Ama yerinde olsam eski sevgilinle yaşadığını paylaşmazdım.
Millet neler yaşıyor senin yaşadığın bir öpüşme vs mi kötü olacak. En saf hali sevginin yaşamış olman çok normal kendini kötü görme.
birini sevdin öpüştün seviştin her neyse, şimdiki adamı senin geçmişin ilgilendirmez, o konulara girmeye bile gerek yok sen benden önce kimi öptün kimi sevdin bu muhabbetler ancak kavgayla biter
zaten onun bana bu tarz bir sorusu dahi olmadı..
sadece bir konuşmamız esnasında bahsettim biten ilişkimden..
bilmesi gerektiğini düşündüm..
çünkü ilerde mutlaka duyacak ve duyduğunda şaşıracağına ben biliyorum demesini istedim..
şimdi bu insan hayatıma o kadar iyi geldi ki sadece bir acaba,bir keşke düştü dilime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?