Duygulardaki değişiklik...

fenci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
98
0
86
İstanbul
10 aydan beri ölesiye sevdiğim biriyle beraberim...Kısa bir ayrılık dönemimiz oldu yazın 2 ay kadar ama genede hiçbişey eksilmemişti bende.Tekrar bir araya geldik ve şu ana dek hiçbirşey monotonlaşmamıştı.Hatta evlilik planları yapıyorduk ve evlilik için kafamda hiçbir şüphe yoktu.Ama şu 1 haftadır öyle bir kararsızlığa düştüm ki birden bire...Hatta duygularımda birden bire tepetaklak oldu ve sevmiyorum gibi geliyor şu anda...Ve tüm bunlar birden bire sebepsiz...Bu bir süreç olabilir mi?Geçici duygular mıdır yani??

bence bir kız, gece uyumadan, hayatındaki erkekle ilgili ileriye dönük hayaller kurmuyorsa, o erkeğe karşı sevgisi bitmiştir.
motivasyonun düştüyse, heyecan bitmiştir. heyecan bittiyse, sevgi de zamanla biter bence.

Ben ona gerçekten aşık olduğumu düşünüyordum.Aşk böyle sebepsiz bir gün bitebilir mi yani...Aşka inancımda kalmıyor bu durumda:(

bence bir kız, gece uyumadan, hayatındaki erkekle ilgili ileriye dönük hayaller kurmuyorsa, o erkeğe karşı sevgisi bitmiştir.
motivasyonun düştüyse, heyecan bitmiştir. heyecan bittiyse, sevgi de zamanla biter bence.

evet cok dogru demıssın..gercekten bu boyle..5 yıl boyunca her aksam aynı hayalı kuruyorum kaydirigubbakcemile3 kurmadıgım zaman kendımden ve sevgımden suphe ederım..salakcinni

Ben ona gerçekten aşık olduğumu düşünüyordum.Aşk böyle sebepsiz bir gün bitebilir mi yani...Aşka inancımda kalmıyor bu durumda:(

aşk eninde sonunda bitecek:lepi:

aşkı ölçü alırsan yanılırsınşakkıdı

10 ay olmuş bi ilişki için ölesiye nasıl seviyorsun anlamasamda geçici bir süreç olduğunu düşünüyorumfisfisfis

aşkın gerçekten bittiğine inananlardan oldum eskiden çok iyi öğrendiğim bir şey sevgide değersiz kalıyor bence aşkın sebebi yok bitmesinde bi sebebi yok bi bak duygularına gelgitler varmı diye

heyecan yoksa için kıpır kıpır etmiyorsa birşeyler tükenmiş demektir...
BENCE DENENMıŞı DENEMıCEKSıN...

ve unutmaa "Başa dönmek kapağı açmak değil, doğru sayfayı çevirmektir"

karşındaki kişinin davranışlarıyla orantılı olmasın?
benim bildiğim 1 haftada pat diye aşk da sevgi de bitmaz.
zamanla monotonlaşabilir ama bu da bir süreçtir
gökten düşer gibi olmaz.
ya onun senin kadar istekli olmadığını görmüşsündür ya da eskiden de rahatsız eden ama
senin göz ardı ettiğin şeyler şimdi btmaya başlamıştır
başka bir açıklama bulamıyorum ben

Sizin yaşadıklarınızın aynısını bende yaşıyorum şu aralar (ilişkimizin süreside aynı bu kadar tesadüf olur).Önceden o kadar farklıydı ki duygularım ama bi 15 gündür nedense onun yanında artık heyecanlanmıyorum. bi arkadaş bunların bi birikimin sonucunda oluşabileceğini söylemiş ya buna kesinlikle katılıyorum . Sevgilim her gün aramasını istediğimde iki günde bi arardı sonra sanki benimle çok ilgilenmiyormuş gibi gelirdi bana bu da belki beni ondan farkına varmadan soğuttu . Ama şimdi çok daha ilgili bende böyle ilgili olduğunda çok mutlu oluyorum. Belkide izinle ortak olarak yaşadığımız duygu aşk uzun süreli sürmürmüyor bi süre sonra monotonlaşıyor ve sevgiye dönüşüyor zamanla ve sanıyorum bu yaşadığımız şeyler geçici duygular.

ben çok yaşadım önceki ilişkilerimde.. hiç biri durduk yere değildi.. nedensiz olmaz böyle şeyler iyice sorgula bence kendini.. bazı şeylerde artık dolmuş olabilirsin.. bu bir birikimin sonucu olabilir.. mesela benim eski nişanlım çok kıskançtı.. soğuyodum ondan kıskanclıkları yüzünden.. ve dediğim oldu bu yüzden o büyük sevgim bitti.. çok uyarmıstım onu.. sevgi tükenebilecek bişey.. daim olması için iki kişinin de karsısındakini yormaması sabrını zorlamaması gerekiyor.. ben deliler gibi severken gözüm hiç bişeyi görmezken özgürlüğümün kısıtlandiğini hissettiğim anda soğuyorum.. sevgim bitiyor.. sende de böyle bi birikim vardır mutlaka..

Evet dediklerinizi düşündüm gerçekten haklısınız...İçten içe birşeyler biriktirmişim farkında olmadan.Hele o kıskançlık yok mu...Bir de iş ciddiye binmek üzereydi korktum galiba...Demekki evlenmeye henüz hazır değilim:(

Back
X