• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularımı ele geçiren mantığım

Tam tahmin ettiğim gibi Aslan burcu, eşim de size benziyor çok. 6 senede biraz törpülendi ama ben çok zorlandım, inanın bazen nefret ettiğim oldu.

Şunu söyleyebilirim ki; kimse sizin aklınızı okuyamaz, birebir istediğiniz gibi de davranamaz. İnsanlara kin tutup soğuk davranmak yerine konuşabilirsiniz. Ben eşim bana 1 sene sonunda anlatana kadar rahatsız olduğu hiç bir şeyin farkında değildim olamam da zira dediğim gibi ben onun aklını okuyamam. Ben farklı bir bireyim. Eşimle bir çok aile büyüğü, evlilik danışmanı vs konuştuktan sonra birazcık değişti yoksa boşanacaktım, bakın sevgililik döneminde belki ama ciddi bir ilişkide çok zorlanırsınız.

Ve tekrar ediyorum bu mantık değil bu bencillik.

Konu sahibini yakından tanımadığım için kesin yargı belirtmek istemiyorum ama bir sıkıntı olduğu belli.
Konu sahibi yardım alsa iyi olur.

Mantık diye anlatmış ama değil. Çok benzerini eşimle yaşadım ben, istiyor ki karşı taraf onun aklını okusun onun hassasiyetlerine göre davransın. Bir şeye kırılır soğuk davranır kim kime neye kırıldı sana mı anlamazsın. Çok sinir bozucu ve karşı tarafı yıpratan bir durum. Bir nebze aştık ama umarım gene içinden kindarlık yapmıyordur yoksa ömür boyu onu çekmeyeceğimi biliyor.

Mantık diye anlatmış ama değil. Çok benzerini eşimle yaşadım ben, istiyor ki karşı taraf onun aklını okusun onun hassasiyetlerine göre davransın. Bir şeye kırılır soğuk davranır kim kime neye kırıldı sana mı anlamazsın. Çok sinir bozucu ve karşı tarafı yıpratan bir durum. Bir nebze aştık ama umarım gene içinden kindarlık yapmıyordur yoksa ömür boyu onu çekmeyeceğimi biliyor.
Tabii ki konu olaylara hep mantıklı yaklaşması değil, sanırım konu sahibi yaşadığı sorunu tam tanımlayamıyor.
O nedenle uzman yardımı önerdim zaten.
Benim az çok tahmin edebilmemin sebebi de uzmanlığımın PDR olması.

Tabii ki konu olaylara hep mantıklı yaklaşması değil, sanırım konu sahibi yaşadığı sorunu tam tanımlayamıyor.
O nedenle uzman yardımı önerdim zaten.
Benim az çok tahmin edebilmemin sebebi de uzmanlığımın PDR olması.

OKB gibi bir şey mi bilmiyorum ama acilen yardım almalı yoksa çok sıkıntı yaşar ve yaşatır. Belki bize kızacak ama bazen insanlara sert yorumlar gerekli durumun farkına varması için.

Normal olan sensin. Diğerlerinin ciddi psikolojik sorunları var. Onlarınki aşk ya da sevgi değil bağımlılık.... insan dayak yediği, aldatıldığı, insan yerine konulmadığı, hakaret duyduğu, saygısızlık gördüğü kişiyi hala sevdiğini iddia ediyorsa ciddi tedaviye ihtiyacı var demektir.

Aynen, yani insanda hic mi ozsaygi olmaz, nefis olmaz, guru olmaz? Adam yuzune bakarak kufur ediyor, seviyorum; adam dovuyor bosanamam seviyorum, adam deger gostermiyor kocami kazanmak icin ne yapmaliyim:işsiz: Kadinlarimizin birey olma bilinci yok, varsa yoksa koca/erkek, evlenmek veya iliski icinde olak hayattaki tek amac ve fonksiyonlari, hicbir vizyonlari yok. Cogu kadinimiz vizyonsuz, kendilerinin de insan oldugunun bilincinde bile degiller.

Back
X