• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularımı gizleyemiyorum

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
kızlar başlıktada belirttiğim gibi duygularımı gizleyemiyorum.ama yanlış anlaşılmasın karşı cinse olan duygular değil.mesela arkadaşımla aramızda geçen konuşmayı söyleyeyek açıklayayım.bugün arkadaşlarla ders çalışmak için bir araya geldik.arkadaşım esra sana karşı bir ayıp mı yaptım hatamı işledim tavırlarından üzülüyorum ben seni seviyorum çünkü dedi.bende ne yapıyorum ki kız,bana karşı hiç bi yanlışın olmadı olsada görmezden gelirim çünkü bende seni seviyorum dedim....ama kızlar iki gündür öteki arkadaşımda bana aynı şeyleri söylüyor.kız niye bana soğuk davranıyorsun diyor onada hayır niye soğuk davranayım uykumu alamıyorum sana yansıtıyorumdur diyorum.amaaaaaaaa kızlar evet gerçekten onlara tavırlıyım ve bunu dışarı yansıttığımın farkında bile değilim.halbuki çok yakın davranıyorumki hissetmesinler.ben şuan önlisansta okuyorum bursadan gelen bi kız var okulun tanışma toplantısında sakız gibi yapıştı bana.bende o zamanlar onu yakın gördüm.kızın her işinin peşne koştum şehir dışıdan gelmiş sonuçta.ama şu 3 aylık süre zarfında rahat on kişiyle gönül işine girdi.sadece benim tespitim değil kızların hepsi x okula sevgili bulmaya gelmiş diyor.ya çocuğa iltifatlar ediyor gidiyor yanında oturuyor tabi çocukta anlayınca sevgilim var diyip uzaklaştırıyor.bu sefer hemen başkasına yaklaşıyor.öyle abartıyorki ya aynı gün yada hemen ertesi gün birini buluyor.onunlada aynı süreç gelişiyor bu sefer başkasına.yani hareketleri ile bas bas bağırıyor sevgili aranıyor diye.neyse bugün konuştuğumuz arkadaşımın çok yakışıklı bir arkadaşı var sırf onunla arasını yapsın diye kıza kuyruk oldu.peşimden ayrılmayan kız artık bana slm bile vermemeye başladı.ben arkadaşa söyledim seni kullanıyor diye oda farkındayım ama ona çeki düzen vermem gerekiyor o yüzden arkadaşlığımı kesemem dedi.ki bende zaten ondan öyle birşey istemedim.ama sürekli beraber olduğumuz için oda geliyor yanımıza.neyse bizim kızında yakışıklı arkadaşı benden uzak dursun söyle ona onunla hiç işim olmaz demiş.tabi o bunu duyunca yas tutmaya başladı.sadece yarım gün sürdü bu yas şimdide başka bir kızla iş çeviyor o manyak ve arkadaşa tamemen yüz çevirdi.ama arkadaşımız halen daha ona fadkarlıklar yapıyor.ve ben bu duruma uyz oluyorum ve ona karşı sanırım soğuk davranıyorum.diğer arkadaşında bizi kullandığını düşünüyorum ve rahatsız oluyorum ve sanırım bulları dışarı yansıtıyorum.arkadaşlar çok uzun oldu özür dilerim okuyanların gözlerine sağlık şu cümlelerle sonlandırmak istiyorum.birine kızsam,kırılsam,gıcık olsam,bozulsam bunu karşıdan gizleyemiyorum.allahtan kıskançlık denen illet yok yoksa onuda gizleyemeyeceğim.içinizde bu durumda olan varmı duygularımı nasıl saklayabilirim.cvb larınız için teşekkürler

keşke bende gizleyemesem de karşıdan hemen anlasalar kızdığımı kırıldığımı ben bir şey söylemeden.
Bence iyi bir özellik. sözlerinle değil kırmadan karşındakini hareket ve tavırlarınla anlatıyorsun duygularını işte ne var rahatsız olucak canım.

Back