- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
İçinize attıkça zamanla bir çok şeye tahammülünüzü kaybedeceksiniz. Patlamaya hazır bir bomba nasılsa o şekil düşünelim. Çok düşünmeyin. Kendi içinizde kendinizle çok konusmayın. Her zaman dimdik duruş sergilersiniz içime attım unuttum ilgilenmiyorum dersiniz ama o her attığınız her bastırdığınız duygunun hırsı hiç beklemediğiniz bir an hiç beklemediğiniz bir konuda çıkar. Karşıdaki insan neye uğradığını şaşırır :)
Evet kesinlikle her kelimesine katılıyorum. Elimden geleni yapacağım, çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. :)
Ben de duygularıma hakim olamam off çok fena hemde,üzgünken,sinirliyken,heyecanlıyken herşeyi okuyabilirsin yüzümden.
Sadece birgün şöyle bişey olmuştu,çok çok nefret ettiğim,yakın zamanda kendisiyle aramızda geçen büyük bir tartışma sonrası,hiç beklemediğim bi ortamda karşılaştığım kişiyi rol yaparak alt etmiştim.Karşılaştığım ortamda kendisi galip pozisyondaydı (o nasıl oluyor diye sormayın duygusal savaş işte) Hazırlıksız yakalanmıştım ve kendisi ortamın hakimiyetini almış gibiydi,yapacak bişeyim yoktu,ağlamak sinirden kudurmak allı morlu olmak gerekirken rol yaptım,güldüm konuştum,üstüne üstüne keyiflendim,yanımdakilerle fazlasıyla eğleniyormuş triplerine girdim,kahkaha attım (Yeşilçamdaki acemi konsomatrisler gibi değil tabi).
Sonuç olarak o geceden,o ortamdan sağ sağlim,güçlü çıktım,gardımı düşürüp duygularımı herzamanki gibi belli etmemeyi başardım.Düşmanım olan şahıs ise mal gibi kaldı.
Belki basit bi örnek ama bazen rol yapmaya başlarsanız,o role bürünüyorsunuz.Ben yalandan gülerken çok eğlenmiştim mesela,hiç sinirim kalmamıştı...
Evet burada rol yapmayı önerenler oldu, onu da deneyeceğim. Birden role girmek kolay olmayacak sanırım ama zamanla deneye yanıla herhalde. Çok teşekkür ederim, örneğiniz de benim için epey anlamlı oldu. :)