Duygusal aldatılma

Ya kadın için ağlıyorsa? Sizi bu duruma sokması size haksızlık değil mi?

Kadınla konuşmamışlar mi

Konuşmamislar ama bilmem kaç zamandır kadını kafasına takmış anlaşılan. Psikopat biri galiba. Takıntı haline getirmiş. Zor bir durum sizin açınızdan. Eşiniz hala nefes aldığı ve sizin gibi eşi olduğu için çok şanslı.

Ben kadınla kocanın bir şeyler yaşadığını düşünmüyorum. Ama kadın yeşil ışık yaksa kocan kadinla bir şeyler yasayabilirmis gibi geldi. Muhtemelen kadının özelliklerini görüp, kafasında bir insan yaratıp ondan hoşlandı kocan. Yani bı hayale aşık olmak gibi. Hani bazen birini görürsün beğenirsin sonra ona kafanda bir karakter verirsin, o hayale baglanirsin. Sonra bı bakarsın o kişi ve kafandaki kişi bambaşka. Sen aslında kafanda yarattığın kişiye asiksindir. 5 günde bir insanı ne kadar tanıyabilir de ondan hoslanabilir? Zaten kadın da evli ve ulaşılmaz olduğu için kocan kafasında kadını büyüttü de büyüttü.

Nasıl yani, instagramına adını yazdığını görmemiş miydiniz ?

Rica ederim ,böyle düşünmeniz ne güzel
Ben gerçekten iyi olmanızı isterim.
Yaşadığınız durum sizin için çok yaralayıcı ve öz güveninizi de etkileyecek bir şey.
Eşinizin 3 yıl boyunca, bu durumu bu kadar takıntı haline getirmesi, unutulacak ,üstü örtülecek bir mevzu değil.
Terapi alırsanız size iyi gelir diye düşünüyorum.
İnşallah konunuz bir çözüme kavuşur

Yaptığı baştan sona yanlış pişman olması çok bişey ifade etmiyor bence. Bide 13 yıllık evlilikte nasıl cesaret edip oraya buraya yazabilmis gözünü bı an karartmis heralde. Bide kendinizi öteki kadın ile kıyaslamayın siz dört dörtlük olsanız dahi yapacağı varsa yapıyor. Kadında evliymis tencere kapak olmuşlar

Bazen diyorum keske bulmasaydım kanıtları. Bu kadar yara almazdım.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki şu an kendi kendinizle savaş halindesiniz. Acabalar dönüp duruyor kafanızda. O kurt bi kere girdi içine artık. Maalesef hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Biraz acımasız gelebilir size söylediklerim ama gerçekler bunlar. Şunu da söyleyim çok acı çekti gibi görünüyor çok pişman gibi filan hepsi hikaye bunlara sakın inanma. Allah yardımcın olsun.

Bana anlatamıyor ama ben de öyle düşünüyorum. Zaten son 3 yılda epey kitap okudu durdu. Bir nevi o kadına özendi. Çünkü o da sanat, kitap vs bu gibi seyler paylaşıp duruyor. Dediğiniz çok mantıklı. Ama iste yine de zor. Sagolun cevabınız için

Kendimi övmek niyetinde degilim ama beni keske tanısanız. Dısarda tanımadıgim kisiyi bile incitmem. Cirkin bi kadın degilim, meslegim var. Evim dört dörtlük temizlik yemek hiç aksatmam. Ve eşim bana hep der ki senin gibi biri kimseye nasip olmaz. Neden o zaman. Hak etmedim ama bu sınav mı bana? Sevdigiyle sınanmak, mutluluguyla sınanmak. Artık öyle bakıyorum olaya. Dış görünüş olarak gercekten o kadınla kıyaslanamam. Aşşaglamıyorum o kadini kesinlikle ama güzel bi kadın degil. Neden bu erkekler böyle. Ya da biz neden bu kadar duygusalız? Bir de uzerine hamile kalıp düşük yaptım. Son zamanlarda ölmedigime şaşırıyorum. Ama vardır rabbimin bir bildigi.belki sıkıntılardan sonra hayatımızda güzel şeyler olur. Nasip..

Kirilmakta çok haklısınız. Ama aldatılma olayı guzellik ile alakalı değil bence. Yasak olan şey cazip geliyor sanırım ya heyecan arıyorlar bu kez kaybederim hissi geliyor pişmanlik duyuyorlar ya da bu kadar iyisi bı daha denk gelmez diyorlar. Bı çok varsayım oluşturabiliriz bu şekilde.. normale donseniz bile en ufak biseyde aklınıza gelecek ve güven problemi ister istemez yaşayacaksınız malesef.. bu arada başıniz sağolsun cennette sizi bekleyen bir meleginiz var üzmeyin kendinizi

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Insan tanımadıgı kişiyle dertlesme ihtiyacı duyuyor bazen. Rabbim bahtınızı açık etsin

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Insan tanımadıgı kişiyle dertlesme ihtiyacı duyuyor bazen. Rabbim bahtınızı açık etsin
Bazen tanımadığımız kisilere anlatmak daha kolay oluyor. Çünkü tanidikla yüz yüze gelince sen unutsan bile onlar unutmuyor ve hatırlatıyor. Aldığınız karar ne olursa olsun umarım pişmanlık duymazsiniz gideceğiniz yol hep çiçekli olur inşallah

Ekmeğe el basma nedir?
Yemin mi bir türlü. Ben açıkçası erkeklerin aldatma vakalarındaki yeminlerine asla itibar etmem.
Kötü olan ne biliyor musun bir ömür şüphe duyacaksın kendini o kadınla kıyaslayacaksın.
Şimdi otur düşün sen bir adamla 5 gün seminerde bulunsan adını biyografine yazsan eşin ne yapardı?

Ahh boşardı tabi. Ama ben ne yaptım, çocugum var dedim. Boynu bukuk kalmasın dedim. 3 günde aşk mı olur dedim ve bitirmedim. Hata mi ettim onu ilerde anlayacam. Bakalım Allah büyük

Durumunuza üzüldüm. Ama eşiniz aldatmış. Evet sevişmemiştir belki ama evli iken başkasını düşünmüş, düşünmekle kalmamış günlerce ordan burdan aratmış peşine düşmüş, kadın seviyor diye özenip kitap okumalara başlamış. Bana göre bu aldatma oluyor ve ben eşimin duygusal olarak bu şekilde aldatmasındansa hiç bir şey hissetmediği bir kadınla sırf seks için beraber olarak öyle aldatmasını tercih ederim. Her iki türlüsünde de boşanırım ama duygusal aldatmışsa bendeki yıkımı daha fazla olur.
Siz bışanmayı düşünmediğinize göre mutlaka psikolojik yardım alın.

Nasıl ya mesela kadının adı Ayşe gidip kendi biyografisine Ayşe mi yazmış eşiniz
E iyi de bu bariz ilişki
Hem de ciddi ilişki

Ahh boşardı tabi. Ama ben ne yaptım, çocugum var dedim. Boynu bukuk kalmasın dedim. 3 günde aşk mı olur dedim ve bitirmedim. Hata mi ettim onu ilerde anlayacam. Bakalım Allah büyük
Ben biraz daha ileri seviyelerden geçerek boşanmış oldum. 8 yaş ve 11 aylık bebeğim kucağımda.
En başından hissetseydim bütün ipleri elime alırdım. Ben artık maddi boyuttayım yavrularım için. Ev araba ne varsa üzerine al. Sonra bu kadar emek verme. Ev işi yemek temizlik maddi destek çek. Yani yaptıklarının bedelini ödesin madem ayrılık yoksa bunlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…