• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal aldatılmak

burcuu123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
77
2
1
29
Sevgilim benden önce sevdiği kızı ben varken hala sosyal medyadan takip etmeye devam ediyor 'noldu evlenmiş mi napmıs onu mu takip ediyorsun beğenmedi mi seni' diyorum sessiz kalıyor aciklama bile yapmıyor belliki onun ne yaptığını merak ediyor. Bu da bir aldatma değil midir illa konuşmak mı gerekir onu düşünmesi sizi yok saymak ve bir hakaret değil midir? Aldatmanın çeşitleri vardır buda duygusal aldatma bana göre ayrılığın eşiğindeyim berbat bir durumdayım nefret ediyorum onan

'noldu evlenmiş mi napmıs onu mu takip ediyorsun beğenmedi mi seni' diyorum sessiz kalıyor aciklama bile yapmıyor belliki onun ne yaptığını merak ediyor.
Olay aldatma aldatılmanın da ötesinde. Feci yüzgöz olmuşsunuz hala bu ilişkiyi nasıl yürütebiliyorsunuz, siz bu lafi ediyorsunuz o da yiyorsa nasıl oluyor da halen yüz yüze bakabiliyorsunuz ? Asıl mesele bu.

Aldatmanın çeşitleri vardır buda duygusal aldatma bana göre
Madem taniyi koydun,bize neden soruyorsun..
Duygusal olarak aldatildigini dusunen ve buna inanan bir kadin neden gelip de kendi dusuncelerini curutmemiz adina konu aciyor.
Hayir,aldatmiyor desek msail..Bu tavirlarini kabullenecekmisiniz.
Siz zaten bu iliskinin notunu vermissiniz.
Madem ki aldatma diyorsunuz,aldatilmis bir kadinin uzerine dusun de ayrilmaktir.

Sevgilinin eski sevgiliyi takip etmesini bence kimse istemez. Laf sokacağıma, açık açık konuşup ya öyle ya böyle derdim. Stalklamak farklı, böyle takip etmek bakmak farklı. Sessiz kalması bile bir cevap aslinda sizin için...

Duygusal aldatma olarak adlandırdıgınız iliskiyi yürütüp birde üstüne adama sorular sormak öz güvensizligin kaçıncı levelı bu?

Son düzenleme:
Madem taniyi koydun,bize neden soruyorsun..
Duygusal olarak aldatildigini dusunen ve buna inanan bir kadin neden gelip de kendi dusuncelerini curutmemiz adina konu aciyor.
Hayir,aldatmiyor desek msail..Bu tavirlarini kabullenecekmisiniz.
Siz zaten bu iliskinin notunu vermissiniz.
Madem ki aldatma diyorsunuz,aldatilmis bir kadinin uzerine dusun de ayrilmaktir.
Görüşmüyorum birkaç gündür ayrılık gözüküyor zaten benim düşüncem sabit çürütülmesi adına yazmadım gercekten

Duygusal olarak ona karşı en ufak bir bağlılığının hala olduğunu düşünüyorsanız ayrılın.. Stalklamak kötü bir hastalık, bazen sadece alışkanlıkla bile insan bakıyor. Bu her zaman ona aşık olduğumuz anlamına gelmez.

Karşımızdaki insanın bize hissettirdiği duygu yeterlidir devam edip etmemek için.

Back
X