Olay aldatma aldatılmanın da ötesinde. Feci yüzgöz olmuşsunuz hala bu ilişkiyi nasıl yürütebiliyorsunuz, siz bu lafi ediyorsunuz o da yiyorsa nasıl oluyor da halen yüz yüze bakabiliyorsunuz ? Asıl mesele bu.'noldu evlenmiş mi napmıs onu mu takip ediyorsun beğenmedi mi seni' diyorum sessiz kalıyor aciklama bile yapmıyor belliki onun ne yaptığını merak ediyor.
Madem taniyi koydun,bize neden soruyorsun..Aldatmanın çeşitleri vardır buda duygusal aldatma bana göre
Görüşmüyorum birkaç gündür ayrılık gözüküyor zaten benim düşüncem sabit çürütülmesi adına yazmadım gercektenMadem taniyi koydun,bize neden soruyorsun..
Duygusal olarak aldatildigini dusunen ve buna inanan bir kadin neden gelip de kendi dusuncelerini curutmemiz adina konu aciyor.
Hayir,aldatmiyor desek msail..Bu tavirlarini kabullenecekmisiniz.
Siz zaten bu iliskinin notunu vermissiniz.
Madem ki aldatma diyorsunuz,aldatilmis bir kadinin uzerine dusun de ayrilmaktir.
Ben konuyu bile göremedimarkadaş iki dakka boş bırakmaya gelmiyorsunuz iki konuya girdim ikisini de kaçırtmışsınız
Valla ben bişi yabmadımarkadaş iki dakka boş bırakmaya gelmiyorsunuz iki konuya girdim ikisini de kaçırtmışsınız
Ben konuyu bile göremedim
Valla ben bişi yabmadım
Olay aldatma aldatılmanın da ötesinde. Feci yüzgöz olmuşsunuz hala bu ilişkiyi nasıl yürütebiliyorsunuz, siz bu lafi ediyorsunuz o da yiyorsa nasıl oluyor da halen yüz yüze bakabiliyorsunuz ? Asıl mesele bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?