• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygusal anlamda resmileşmiş bir ilişkimiz olmayan bir erkeğin aklına evlilik fikrini basıl sokabilirim ?

KudurtmaMakinesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
5
-13
1
22
aynı arkadaş ortamındayız tanışalı 1 hafta oldu olmadı adı ve instagram adresi dışında hakkında bir bilgim yok ve kendisini gördüğüm gibi gözlerimi alamadım ama yakışıklılar yakışıklısı olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendimi sanki bu insan benim çocuklarımın babası olucak bildirimi geldi aklıma birden bende şaşırdım kendime 😂 kızlar kızlar kızlaar sizin yardımınıza ihtiyacım var kendimi nasıl tanıtmalıyım nasıl davranmalıyımki bu adamın aklına bu kızla evlenmeliyim fikrini sokabilirim 😂🙈

Ya bence böyle ilk haftadan aşırı acele etmeyin. Biraz ayağınız yere bassın.

İlk tanışın ne bileyim buluşun, gezin falan. Hani sevgili falan olursun da bakarsın hareketleri falan iyidir seviyorsundur sonra evlenmek istiyorum bu insanla dersin.

Sadece dış görünüşle olacak bir şey değil ki bu. Evlenmek kolay değil. Her şeyi sıkıntı yaratabilir.

Kesin bu insan olsun gibi davranmayın bence. Karşıdaki insana da hem zaten hazır elimin altında izlenimi verirsiniz. İlgisi varsa da ben bu kızı tavladıysam daha iyilerini de bulurum diyip kaybedebilir.

aynı arkadaş ortamındayız tanışalı 1 hafta oldu olmadı adı ve instagram adresi dışında hakkında bir bilgim yok ve kendisini gördüğüm gibi gözlerimi alamadım ama yakışıklılar yakışıklısı olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendimi sanki bu insan benim çocuklarımın babası olucak bildirimi geldi aklıma birden bende şaşırdım kendime 😂 kızlar kızlar kızlaar sizin yardımınıza ihtiyacım var kendimi nasıl tanıtmalıyım nasıl davranmalıyımki bu adamın aklına bu kızla evlenmeliyim fikrini sokabilirim 😂🙈
Bacım ne bu acelen adamın senin duygularından haberi bile yok 😀 ken evlilige ikna derdine düşmüşsün

Kendin olll öyle çok daha güzelsinnn demek istiyorum konu sahibine:D taktikler falan bir yere kadar gerçek ilişki taktiklere ihtiyaç duymadan kendiliğinden ve zamanla oturuyor. Ki üstüne gidersen kaçarlar zaten:d bence akışına bırak o gelip bulur seni:)

Gülben sen misin?
IMG_20210819_122339.webp

Son düzenleme:
Tanımadığı bir adamla evlenmek istemek için insanın aklını peynir ekmekle yemiş olması gerek bence.

Back
X