Duygusal boşlukta yeni birileriyle tanışmak doğru olur mu?

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Icimde kocaman bir boşluk var. Zaten yıllardır vardi. Ama suan çok kötü. psikoterapiden randevu aldım, haftaya görüşmem var. Icinden cikamiyorum. özgüven sıkıntısı vs yeme bozuklukları vs öyle büyük bir boşluktayım ki. Kendimi oyalamak için başka insanlarla bile konuşmaya başladım fakat bunun doğru olmadığını düşündüm...Bu insanı daha mı kötü yapar ne yapacağımı bilemiyorum. Canım öyle yanıyor ki uykuda her şeyi unutuyorum hep uyumak istiyorum. Uyanınca gerçekle karşılaşıyorum ve bu daha çok canımı acıtıyor. Dışardan bakılınca hayatıma imrenenler var fakat hiçbir şey bana huzur vermiyor. Hatta kendimi oyalamak için şefime full çalışmak istediğimi söyledim. İşe güce dalmak acımı hafifletiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında iyi de gelebilir kötü de olabilir bu tamamen şans.
Öyle birisi gelir, aşık olursunuz, o da aşık olur, o mutluluk selinde önceki problemlerin esamesi kalmaz.
Ama bu deneyimlerde hayal kırıklığına uğrarsanız daha çok dibe vurdurur.
Tamamen şans bu.

Sakin yapmayın.
Duygusal boşlukta hata yaparsınız.
Once duygu durumunuzu duzeltin.

Çok geçmiş olsun..

Sakin yapmayın.
Duygusal boşlukta hata yaparsınız.
Once duygu durumunuzu duzeltin.

Çok geçmiş olsun..
Tamam. Bence de en dogrusu bu olur. Yoksa bir hayal kirikligindan digerine geçerim bu da beni çok daha kötü yapar. zaten ramak kaldı dikkat etmem lazım gercekten de hic iyi hissetmiyorum kendimi. Isle güle oyalanıyorum ama tek basıma kalınca kötü oluyor.

aynen daha kötü olma ihtimali var. Hemen doğrular kisi karşıma çıkacak diye bir şey yok maalesef O yüzden sanırım en dogrusu toparlanmam. Tamir de edebilir daha da kötü yapabilir. Yeme bozukluğum gecti bu boşanmadan sonraki iliskimden dolayı. Biraz ilgi görünce yalnizligim hafifledi özgüvenime iyi geldi sanırım. Ama doğru insan degildi.

Bu tarz bir dönemde bir ilişkiye başlarsanız hem size hem partnerinize hem de ilişkinize yazık olur. Kendinizi düşünün, zaman ayırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…