- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi lesmerisss
Ya bu durumdan o kadarr nefret ediyorum ki. Sınıfta bi çocuk var sorusunu da açmıştım. Normalde kaç aydır aynı sınıftayız asla dikkatimi çekmiyordu şu sıralar gözüm hep sınıfta onu arıyor çünkü arkadaşlarım saçmasapan yakıştırma yaptılar kafama kafama soktular ve aklım çocuğa kaydı. Önceden de iyi çocuk falan diyordum da öyle gözümün arama durumu yoktu. Bu duygusal boşluktan mı kaynaklanıyor bilmiyorum da bu kadar kolay etkilenmem falan. Çocuk memlektlim gibi bir şey sırf memleketimi çok özlüyorum diye de çocuktan etkilenmiş olabilir miyim diye düşündüm shshskdkd o da çok saçma geldi. Çocuk bana hocam diyo bi kez ders anlattım diye diline pelesenk oldu, mesela arkadaşıyla motorda giderken bana selam verme gereği duyuyor falan. Ya da biz kızlarla okeydeyken beni görünce masaya gelip selam veriyor. Arkadaşları bana iyi davranıyorlar diğer arkadaşlarımın yüzüne bakmıyorlarmış öyle söylüyor kız arkadaşlarım. Bu yüzden böyle şakadan da ciddiden de yakıştırma yapıyorlar, ben işte böyle olur aslında ya tavrına girince de geri çekiliyorlar. Sadece beni sinir etmek için yapıyorlar gibi. Ama ben hoşlandım bi kere shdjsjdjs baştan yakıştırmayacaktınız. Ben de bu kadar kolay etkileniyor olmamdan rahatsızım? Ne bileyim hiç mi kriterin yok be kızım diyorum. Ama var yani yok da değil. Anlamıyorum kendimi.