• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal boşluktan nasıl kurtulabilirim?

lesmerisss

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
75
Puanlar
13
Ya bu durumdan o kadarr nefret ediyorum ki. Sınıfta bi çocuk var sorusunu da açmıştım. Normalde kaç aydır aynı sınıftayız asla dikkatimi çekmiyordu şu sıralar gözüm hep sınıfta onu arıyor çünkü arkadaşlarım saçmasapan yakıştırma yaptılar kafama kafama soktular ve aklım çocuğa kaydı. Önceden de iyi çocuk falan diyordum da öyle gözümün arama durumu yoktu. Bu duygusal boşluktan mı kaynaklanıyor bilmiyorum da bu kadar kolay etkilenmem falan. Çocuk memlektlim gibi bir şey sırf memleketimi çok özlüyorum diye de çocuktan etkilenmiş olabilir miyim diye düşündüm shshskdkd o da çok saçma geldi. Çocuk bana hocam diyo bi kez ders anlattım diye diline pelesenk oldu, mesela arkadaşıyla motorda giderken bana selam verme gereği duyuyor falan. Ya da biz kızlarla okeydeyken beni görünce masaya gelip selam veriyor. Arkadaşları bana iyi davranıyorlar diğer arkadaşlarımın yüzüne bakmıyorlarmış öyle söylüyor kız arkadaşlarım. Bu yüzden böyle şakadan da ciddiden de yakıştırma yapıyorlar, ben işte böyle olur aslında ya tavrına girince de geri çekiliyorlar. Sadece beni sinir etmek için yapıyorlar gibi. Ama ben hoşlandım bi kere shdjsjdjs baştan yakıştırmayacaktınız. Ben de bu kadar kolay etkileniyor olmamdan rahatsızım? Ne bileyim hiç mi kriterin yok be kızım diyorum. Ama var yani yok da değil. Anlamıyorum kendimi.

Düzenli sevgili yapınca geçer.

İnsan da bir hayvan olduğu için genç yaşlarda daha çok duygusal boşlukta olur, aşık olur ( üremek için)

Derler ya insan bi kere aşık olur daha da olmaz aşık oldukları yaşlar da hep senin gibi 19-22 arasında.

Yumurtalar taptaze üremek ister 😀

Aşk diye bir şey yok hormonlar var esasında.

İnsan da bir hayvan olduğu için genç yaşlarda daha çok duygusal boşlukta olur, aşık olur ( üremek için)

Derler ya insan bi kere aşık olur daha da olmaz aşık oldukları yaşlar da hep senin gibi 19-22 arasında.

Öyle değil de sevilmek ve önemsenmek istiyorum galiba içten içe. O yüzden arıyorum sürekli

Yoo gayet ilkokulda, anasinifinda falan da âşık olunuyor.

Kendinizi sevmeyi öğrenip kendinizle vakit geçirince ve hayatınıza yeni birini alınca baharın cıvıltısını kalbinizde yeniden hissedersiniz. Duygusal boşluk ,en çok da kendinize sarılmakla geçer. ❤️

Kendinizi sevmeyi öğrenip kendinizle vakit geçirince ve hayatınıza yeni birini alınca baharın cıvıltısını kalbinizde yeniden hissedersiniz. Duygusal boşluk ,en çok da kendinize sarılmakla geçer. ❤️
Hayatıma yeni birini alma konusunda sıkıntı yaşıyorum sanırım. Sadece flört evresine kadar başarılı olabiliyorum sonrasında güven problemi ve anksiyetem başlıyor.

Hayatıma yeni birini alma konusunda sıkıntı yaşıyorum sanırım. Sadece flört evresine kadar başarılı olabiliyorum sonrasında güven problemi ve anksiyetem başlıyor.
Bende de anksiyete var. Fakat birine güvenmek, hayatına almak, kendini tanıtıp yeni hayatlara karışmak,birini doya doya sevmek çok güzel hissettiriyor bence. Bir yerden sonra akışına bırakmak lazım. Aşk kapınızı ansızın çalabilir. Siz de kapıyı açıp kalbinizin kelebeklenmesine müsaade etmelisiniz. Aşk biraz da cesaret ister. Kendinizi bir salın ,rahat bırakın.

Bende de anksiyete var. Fakat birine güvenmek, hayatına almak, kendini tanıtıp yeni hayatlara karışmak,birini doya doya sevmek çok güzel hissettiriyor bence. Bir yerden sonra akışına bırakmak lazım. Aşk kapınızı ansızın çalabilir. Siz de kapıyı açıp kalbinizin kelebeklenmesine müsaade etmelisiniz. Aşk biraz da cesaret ister. Kendinizi bir salın ,rahat bırakın.
Çocuğun yüzüne bile bakamıyorum baksam da çok sert bakıyorum sanırım ki artık selam da vermiyor sjxnskxd önceden aklımda olmadığı ve önemsemediğim zamanlar rahattım hani bakmak ya da bakmamak selam vermek ya da vermemek çok önemsemezdim bu yüzden çocuk da rahattı sanırım. Tam kızların shipleyesi tutunca ortadan kayboluverdi.

Çocuğun yüzüne bile bakamıyorum baksam da çok sert bakıyorum sanırım ki artık selam da vermiyor sjxnskxd önceden aklımda olmadığı ve önemsemediğim zamanlar rahattım hani bakmak ya da bakmamak selam vermek ya da vermemek çok önemsemezdim bu yüzden çocuk da rahattı sanırım. Tam kızların shipleyesi tutunca ortadan kayboluverdi.
İlk adımı erkeklerin atması,emek vermesi daha iyi olur. Ama ortak arkadaşların yakıştırması ile yürümüyor bu işler. O olmazsa başkası olur.

Daha önce acmıştiniz galiba bakıyor vs diye aynı üyemisiniz ?

Daha önce acmıştiniz galiba bakıyor vs diye aynı üyemisiniz ?
Evet aynıyım. Bu sefer çocuk hiç iletişim kurmamaya başladı shsjskd ya da ne bileyim ben gerildiğim için dışarıdan fark ediliyor yani anlamadım

İlk adımı erkeklerin atması,emek vermesi daha iyi olur. Ama ortak arkadaşların yakıştırması ile yürümüyor bu işler. O olmazsa başkası olur.
Ya benim aklımda hiç yoktu. Sırf arkadaş yakıştırmasına kurban gittim sjdndkd

Daha 1 hafta falan oldu ya dhsjdk ayrıca çocuk okula gelmiodu elini kırmış yoksa okeydi bence shnskxj🥲😭
İlahi belki kalbinizi kiracagina eli kırılmıştır..Napalim yani .Onun eli geçer hasarsız sizin bu platoniklik geçer hasarsız .Oldu bitti .

one piece'e başla.

2008de depresyonu 300 bölüm one piece izleyerek yenmiştim. sağolasın eiichiro oda sensei.

Back
X