• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygusal boşluktayım

Peki ''göz kalemi alayım mı ? '' diye niye soruyorsunuz anlamıyorum, anlayamıyorum.. Eşinize bunu alayım mı diye srmak zorunda değilsiniz ki..

Hadi soruyorsunuz, bunu çok kurcalamıyorum, 1 tl.lik kalemi niye soruyorsunuz ?

Aklıma geldi dur şuradan kalem alayım deyin ve alın elinize kasada ödeyin ya da ödettirin.

Yok mu cebinizde 1 tl. ?

Herşeyi sormayın.Hatta mümkün olduğunca soru ekini atın hayatınızdan..

KARŞIYIM. ''Nasıl olmuşum, güzel miyim, beni seviyor musun, bugun bunu yapalım mı, bunu alalım mı bana ? Buraya gidenbilir miyim ?
Bu tür sorular bireysellikten çıkarır insanı..

birsen kesinlikle katılıyorum arkadaşım.. ayrıca bu kadar koca odaklı yaşamayada karşıyım.

beraber ayın 15 olunca alıoz marketi pazara gitmioz gene beraber marketten alıoz sebzeyi falan evden arada sırada çıkıom yani

sevgili esraanne arkadaşım yani konunun kapanmasını istemişsiniz ısrarla, neden olduğunuda anlamadım fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim allah aşkına türkçenize biraz özen gösterin kardeşim. birde iki üniversite bitirdim demişsiniz. olmaz böyle ama hiçbirimiz çocuk değiliz nihayetinde. bu yazış tarzı çocuklarda bile çok kötü duruyor.
ben yorumumun arkasındayım kendinizi geliştirmeniz ve kendinize uğraşlar edinmeniz kafi olacak, eşinizde size kendiliğinden yaklaşacaktır kardeşim. iyi günler.

birsen kesinlikle katılıyorum arkadaşım.. ayrıca bu kadar koca odaklı yaşamayada karşıyım.

sevgili esraanne arkadaşım yani konunun kapanmasını istemişsiniz ısrarla, neden olduğunuda anlamadım fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim allah aşkına türkçenize biraz özen gösterin kardeşim. birde iki üniversite bitirdim demişsiniz. olmaz böyle ama hiçbirimiz çocuk değiliz nihayetinde. bu yazış tarzı çocuklarda bile çok kötü duruyor.
ben yorumumun arkasındayım kendinizi geliştirmeniz ve kendinize uğraşlar edinmeniz kafi olacak, eşinizde size kendiliğinden yaklaşacaktır kardeşim. iyi günler.

bana türkçe diyosunuz kendi kafa bi milyon yazıp iyimi türkçe biliosunuz bu kadar söylem içinde benim yazım ve 2 ün. bitirmem mi rahatsız etti sizi
konuyuda böle artık saldırcak kadınlardan uzak kalsın diye kapatmak istedimmmm

Dünden beri yapılan her eleştiriyi görmezden geliyorsunuz. 100 tane yol sunuluyor size hepsine bir kılıf uyduruyorsunuz.
Sizin hatanızı söyleyen kişilere de sert cevaplar veriyorsunuz.
Eşinizle bile kavganızda hiç alakası olmamasına rağmen senin anan şöyle teyzen şöyle gibi söylemlerde bulunuyorsunuz.
Sonra sorun ne diyorsunuz. Biraz aynaya bakmak lazım.
Bunca sayfada bir tek kişinin çözümünü beğenmişsiniz, daha iyiyiz demişsiniz ama başka bir açıklama yapmamışsınız.
İnsanlar boşuna mı yazıyor burada?
İstediğiniz şeyler yazılmayınca da konu kapatılsın.Oh ne güzel!

Dünden beri yapılan her eleştiriyi görmezden geliyorsunuz. 100 tane yol sunuluyor size hepsine bir kılıf uyduruyorsunuz.
Sizin hatanızı söyleyen kişilere de sert cevaplar veriyorsunuz.
Eşinizle bile kavganızda hiç alakası olmamasına rağmen senin anan şöyle teyzen şöyle gibi söylemlerde bulunuyorsunuz.
Sonra sorun ne diyorsunuz. Biraz aynaya bakmak lazım.
Bunca sayfada bir tek kişinin çözümünü beğenmişsiniz, daha iyiyiz demişsiniz ama başka bir açıklama yapmamışsınız.
İnsanlar boşuna mı yazıyor burada?
İstediğiniz şeyler yazılmayınca da konu kapatılsın.Oh ne güzel!

ben herkesin önerisini dikkate aldığımı yazdım o kısımlar sanırım gözünüze ilişmemiş ve hepsini denicemi söyledim insanlar yardımcı oldugu içinse tşk ettim zaten

ben herkesin önerisini dikkate aldığımı yazdım o kısımlar sanırım gözünüze ilişmemiş ve hepsini denicemi söyledim insanlar yardımcı oldugu içinse tşk ettim zaten

Yoo gayet gözüme ilişti.Dünden beri takip ediyorum konuyu.
Aynen şimdi olduğu gibi yazılan şeylerde işinize gelmeyeni görmezden geldiniz.
Sonra baktınız size eleştiriler artıyor, konuyu kapattırmak daha kolay geldi.

napcanız konuyu kapatıyorum diye asacaklar mı beni ne bu saldırma merakınız nezaket gereği susuyum diyorum zorla çizgimden çıkarıyosunuz beni yazmayım madem rahatsız oluyosanız davetiye mi gönderdim nolur yaz bana diye

bana türkçe diyosunuz kendi kafa bi milyon yazıp iyimi türkçe biliosunuz bu kadar söylem içinde benim yazım ve 2 ün. bitirmem mi rahatsız etti sizi
konuyuda böle artık saldırcak kadınlardan uzak kalsın diye kapatmak istedimmmm

2 üniversite bitirdiğinizi iddia edip böyle yazı yazmanız rahatsız etti evet. ayrıca saldırmadım güzel güzel tatlı dille uyardım sadece. hiçbir mesajımda yapıom gidio diom gibi kelimeler geçmez. sizinle tartışmak istemem, çok değişik(?) bir insansınız halinizi tavrınızı anlamlandıramıyorum o yüzden iyi günler dilerimm.

napcanız konuyu kapatıyorum diye asacaklar mı beni ne bu saldırma merakınız nezaket gereği susuyum diyorum zorla çizgimden çıkarıyosunuz beni yazmayım madem rahatsız oluyosanız davetiye mi gönderdim nolur yaz bana diye

Nezaket gereği susuyorsunuz (?) ilginç.Lütfen bu çizginizde kalın!
Nereye istersem yazarım, saldırmıyorum sadece düşüncelerimi söylüyorum aynen sizin yaptığını gibi.
Size iyi paylaşımlar, her gelen gibi ben de gideyim...

Back
X