Peki ''göz kalemi alayım mı ? '' diye niye soruyorsunuz anlamıyorum, anlayamıyorum.. Eşinize bunu alayım mı diye srmak zorunda değilsiniz ki..
Hadi soruyorsunuz, bunu çok kurcalamıyorum, 1 tl.lik kalemi niye soruyorsunuz ?
Aklıma geldi dur şuradan kalem alayım deyin ve alın elinize kasada ödeyin ya da ödettirin.
Yok mu cebinizde 1 tl. ?
Herşeyi sormayın.Hatta mümkün olduğunca soru ekini atın hayatınızdan..
KARŞIYIM. ''Nasıl olmuşum, güzel miyim, beni seviyor musun, bugun bunu yapalım mı, bunu alalım mı bana ? Buraya gidenbilir miyim ?
Bu tür sorular bireysellikten çıkarır insanı..
birsen kesinlikle katılıyorum arkadaşım.. ayrıca bu kadar koca odaklı yaşamayada karşıyım.
beraber ayın 15 olunca alıoz marketi pazara gitmioz gene beraber marketten alıoz sebzeyi falan evden arada sırada çıkıom yani
sevgili esraanne arkadaşım yani konunun kapanmasını istemişsiniz ısrarla, neden olduğunuda anlamadım fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim allah aşkına türkçenize biraz özen gösterin kardeşim. birde iki üniversite bitirdim demişsiniz. olmaz böyle ama hiçbirimiz çocuk değiliz nihayetinde. bu yazış tarzı çocuklarda bile çok kötü duruyor.
ben yorumumun arkasındayım kendinizi geliştirmeniz ve kendinize uğraşlar edinmeniz kafi olacak, eşinizde size kendiliğinden yaklaşacaktır kardeşim. iyi günler.