• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygusal boşluktayım

eşim işten gelip ya yatar yada nette ortak tek yaptımız şey yemek yemek o kadar ufffff bıktım ya

sen bişeyler yapmaya teşvik et. dışarı çıkalım bugün çok sıkıldım yürüyüş yapalım de. canım dondurma çekti gidip yiyelim de. evde beraber tavla oynayın yada iskambil. film kirala içecek bişiler al çerez, cips falan, bu gece seninle film izlemek istiyorum de. biz hep böyle vakit geçiriyoruz canım.

eşimin verdiği cev yazıom 1 dk

dışarı çıkalım mı;?
trafik var
yorgunum
açım

alışveriş yapalım mı
yarın yapsak olmaz mı

çiğ köfte alalım mı
gerek yok hep mi alcaz
çok pahalı

pasta alalım mı,
sonra alırız bi ara

kıyafeti begendim alıyım mı
ne gerek var şimdi
sonra al

dışarıda yesek mi
çok tutuoya

oğlana bişiler lazım
bi kaç ay sonra alalım
şimdi olmas para yok

sofraya yardım edermisin
yorgunum kendin yap

oğlanı bi kerecik sen yatırsan
ufffffffffffffffffff

gibi gibi gibi

bana nie hoşluk yapmıosun küçük bişi al gel sakız bile olsun

cev : ben bişileri istersem yaparım sen zorlama yapmam ben böleyim yapmıcam

yeterlimi kızlar

Son düzenleme:
kızmakta haklısın arkadaşım...empati yapmak işinemi gelmiyor yoksa bencil birimi

kızmakta haklısın arkadaşım...empati yapmak işinemi gelmiyor yoksa bencil birimi

küçük bi örn daha gecen çıktık ona alışveriş yaptık markalı markalı tabi aldıkları ben göz kalemi alım mı 1 lira dedim para yok şimdi ne lazım dedi

küçük bi örn daha gecen çıktık ona alışveriş yaptık markalı markalı tabi aldıkları ben göz kalemi alım mı 1 lira dedim para yok şimdi ne lazım dedi

Peki ''göz kalemi alayım mı ? '' diye niye soruyorsunuz anlamıyorum, anlayamıyorum.. Eşinize bunu alayım mı diye srmak zorunda değilsiniz ki..

Hadi soruyorsunuz, bunu çok kurcalamıyorum, 1 tl.lik kalemi niye soruyorsunuz ?

Aklıma geldi dur şuradan kalem alayım deyin ve alın elinize kasada ödeyin ya da ödettirin.

Yok mu cebinizde 1 tl. ?

Herşeyi sormayın.Hatta mümkün olduğunca soru ekini atın hayatınızdan..

KARŞIYIM. ''Nasıl olmuşum, güzel miyim, beni seviyor musun, bugun bunu yapalım mı, bunu alalım mı bana ? Buraya gidenbilir miyim ?
Bu tür sorular bireysellikten çıkarır insanı..

Peki ''göz kalemi alayım mı ? '' diye niye soruyorsunuz anlamıyorum, anlayamıyorum.. Eşinize bunu alayım mı diye srmak zorunda değilsiniz ki..

Hadi soruyorsunuz, bunu çok kurcalamıyorum, 1 tl.lik kalemi niye soruyorsunuz ?

Aklıma geldi dur şuradan kalem alayım deyin ve alın elinize kasada ödeyin ya da ödettirin.

Yok mu cebinizde 1 tl. ?

Herşeyi sormayın.Hatta mümkün olduğunca soru ekini atın hayatınızdan..

KARŞIYIM. ''Nasıl olmuşum, güzel miyim, beni seviyor musun, bugun bunu yapalım mı, bunu alalım mı bana ? Buraya gidenbilir miyim ?
Bu tür sorular bireysellikten çıkarır insanı..

bunu denicem şunu sölim eşimin para verme yada bırakma huyu yok o yüzden 1 tl yok ben çalışmıom o yüzden sormak zorunda hissediom kendimi

bunu denicem şunu sölim eşimin para verme yada bırakma huyu yok o yüzden 1 tl yok ben çalışmıom o yüzden sormak zorunda hissediom kendimi

Eşinizin yaptığı çok ayıp..Hiç mi eve para bırakmıyor, bu büyük haksızlık.. Bazı zihniyetlerde bu var malesef hanımının kendine bağımlı olarak yaşamasıni istediği için eve hiç para bırakmıyor.Usulunce konuşun bence.

bence evde boykot uygula yemek çocuk bakımı vs eşin eve gelince kendi yapsın..
kadın dışarıda çalışmıyorsa evde çalışıyor akşama kadar çocuk bak ev temizle yemek yap...eşinin kazandığı para 3ç.. nüzün eşinin senin ve çocuğunun sadece eşine ait değil..

Arkadaşlar şimdi bu şahsın yazdığını tercüme ediyorum:
Öğretmen ablacığım,yeterli param var sen merak etme.Evde kalmış değilim.Hem senin gibi güzel yazı yazamam bil!Aklım daha çok teknik işlere çalışır şimdi artık çalışmıyorum.5 sene bana çalışmak yetti bana,sen derslerine çalışsana.

Evet duygu bey,birincisi yeterli para olunca çalışma bırakılmıyor ben öyle biliyorum.İkincisi;Teknik iş derken kafa neye çalışıyor mesela pc tamiratı falan mı?Bunun için yüksek lisans gerekmez diye biliyorum.Üçüncüsü,ben mesleğe başlayalı 3 yıl oluyor ben artık ders çalışmıyorum ders çalıştırıyorum.
Yazmayı bi,lmediğin kadar düşünmeyi de bilmiyorsun.Anlamanda kıt sanırım.Bugüne kadar kimseyi böyle aşağılamadım ama sana karşı bir bit muamelesi uygulamak geliyor,6.his diyelim kısaca...

:1: ne güldüm ama bir zavallıya ancak bu kadar net cevap verilir

Arkadaşlar şimdi bu şahsın yazdığını tercüme ediyorum:
Öğretmen ablacığım,yeterli param var sen merak etme.Evde kalmış değilim.Hem senin gibi güzel yazı yazamam bil!Aklım daha çok teknik işlere çalışır şimdi artık çalışmıyorum.5 sene bana çalışmak yetti bana,sen derslerine çalışsana.

Evet duygu bey,birincisi yeterli para olunca çalışma bırakılmıyor ben öyle biliyorum.İkincisi;Teknik iş derken kafa neye çalışıyor mesela pc tamiratı falan mı?Bunun için yüksek lisans gerekmez diye biliyorum.Üçüncüsü,ben mesleğe başlayalı 3 yıl oluyor ben artık ders çalışmıyorum ders çalıştırıyorum.
Yazmayı bi,lmediğin kadar düşünmeyi de bilmiyorsun.Anlamanda kıt sanırım.Bugüne kadar kimseyi böyle aşağılamadım ama sana karşı bir bit muamelesi uygulamak geliyor,6.his diyelim kısaca...

:1: ne güldüm ama bir zavallıya ancak bu kadar net cevap verilir

Duygu-girl tartışmasız erkek bencede.Uslubu çok yapmacık.

.......

Esraanne, bir konu açıyorsanız eğer desteklerin yanında eleştirilerede kulak asmanız lazım..
Eğer yok ben desteklere teşekkür edeyim, eleştirilere-başka gözlerden bakılan uyarılara hemen kızıp-küseyim diyorsanız çözüm bulamazsınız ki.Sadece konu açmak için açmış olursunuz.

O sözün çok yanlış olduğunu düşüyorum bende.. Bana böyle bir cümle kurulsa deprem oluştururdum o evde.Çok öfkelenir ve asla affetmezdim.

Aileleri karıştırarak sol vurmak adaba hiç uygun değil. Ne yaşanırsa yaşansın, ne kadar çok kötülük yapmışsa yapmış olsun eşiniz size, bu cümle yanlış,ötesi yok.

ne olduki ne demiş eşine ben anlayamadım.....

sevgili birsen82 benim kulak tıkadımı neden cıkardınız anlayamadım ama bop seni dinledim özür diledim akşam epey konuştuk fena diiliz şimdi hakaten sorun tam senin bahsettiğin gibiymiş saol bacımmmmm çok tşk. farklı bi açı gösterdiğin için

yorumlar için herkese teşekkürler fikirler akla yazıldı yerine göre kullancam saolunnnnnn

rica etsem konum kapanabilir mi artık

Kulak asmadığınızı, güzel yorumlara güzel cvp.larınızdan, sizi eleştiren yorumlara ise çok kızarack cvp.vermediğinizden anladım esraanne.

Yani bana yazdığınız cvp.ta bile benim msj.ıma bile kızdığınızı gösterir.

Sevgiler.

Kulak asmadığınızı, güzel yorumlara güzel cvp.larınızdan, sizi eleştiren yorumlara ise çok kızarack cvp.vermediğinizden anladım esraanne.

Yani bana yazdığınız cvp.ta bile benim msj.ıma bile kızdığınızı gösterir.

Sevgiler.

ben kızcak bişi yazmadım yoksa net olarak yazardım ben sadece umursamaz bişi yazmadımı belirtmek için öle yazdım yani şu kk da beni doğru anlayan bi kul karsıma cıkmadı açık uçlumu yazıom nedir hep baska yerlere çekilio mevzuuuu

bu sayfaya bop die bi ark yazdı en kötü şeyleri bana o söledi ama çözdüm gerekeni yazdım tşk ettim öle ima ettiniz gibi diiil yani olay onu dinledimi sorunu yakaladımı yazdım 2 sayfa öncesine bakıp kızmışın şöle demişin böle demişin demeyin doğru olarak idrak edin lütfen olayı

Back
X