• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygusal boşluktayım

Ay bu doğrucu davutluğum hep başıma iş açmıştır ama meslek hastalığı işte.Bir yerde parazit gözrdün mü hemen iki tırnağının arasında çıtlatacaksın.Burda ne işin var valla sen daha iyi bilirsin.Bide herkese hakaret etmiş evde kalmışlar diye.Bence sen evde kalmışsın baksana bu saatte bütün adamlar harıl harıl çalışıyor bende mesaimi bitirdim geldim ama sen kadın gibi oh maşallah yazışıyorsun.Bu arada yüksek lisans ve lisans eğitimini ne üzerine nerlerde yaptın söylede bilgi edinelim belki yararlı olur? Sen var ya f.book ta ayna karşısında fotoğraf çeken emo kıza:'İkinizde çok güzelsizin'diyecek kadar abazasın

öğretmen ablaciğim yeterli param var sen berak etme evde kalmiş degilim him seni gibi güzel yazi yazaman bil benim aklim daha çok teknik işleler çalişir şimdi artik çalişmiyorum 5 sene bana çalişmak yetti bana sen derslerine çalişsana

öğretmen ablaciğim yeterli param var sen berak etme evde kalmiş degilim him seni gibi güzel yazi yazaman bil benim aklim daha çok teknik işleler çalişir şimdi artik çalişmiyorum 5 sene bana çalişmak yetti bana sen derslerine çalişsana

Arkadaşlar şimdi bu şahsın yazdığını tercüme ediyorum:
Öğretmen ablacığım,yeterli param var sen merak etme.Evde kalmış değilim.Hem senin gibi güzel yazı yazamam bil!Aklım daha çok teknik işlere çalışır şimdi artık çalışmıyorum.5 sene bana çalışmak yetti bana,sen derslerine çalışsana.

Evet duygu bey,birincisi yeterli para olunca çalışma bırakılmıyor ben öyle biliyorum.İkincisi;Teknik iş derken kafa neye çalışıyor mesela pc tamiratı falan mı?Bunun için yüksek lisans gerekmez diye biliyorum.Üçüncüsü,ben mesleğe başlayalı 3 yıl oluyor ben artık ders çalışmıyorum ders çalıştırıyorum.
Yazmayı bi,lmediğin kadar düşünmeyi de bilmiyorsun.Anlamanda kıt sanırım.Bugüne kadar kimseyi böyle aşağılamadım ama sana karşı bir bit muamelesi uygulamak geliyor,6.his diyelim kısaca...

Arkadaşlar şimdi bu şahsın yazdığını tercüme ediyorum:
Öğretmen ablacığım,yeterli param var sen merak etme.Evde kalmış değilim.Hem senin gibi güzel yazı yazamam bil!Aklım daha çok teknik işlere çalışır şimdi artık çalışmıyorum.5 sene bana çalışmak yetti bana,sen derslerine çalışsana.

Evet duygu bey,birincisi yeterli para olunca çalışma bırakılmıyor ben öyle biliyorum.İkincisi;Teknik iş derken kafa neye çalışıyor mesela pc tamiratı falan mı?Bunun için yüksek lisans gerekmez diye biliyorum.Üçüncüsü,ben mesleğe başlayalı 3 yıl oluyor ben artık ders çalışmıyorum ders çalıştırıyorum.
Yazmayı bi,lmediğin kadar düşünmeyi de bilmiyorsun.Anlamanda kıt sanırım.Bugüne kadar kimseyi böyle aşağılamadım ama sana karşı bir bit muamelesi uygulamak geliyor,6.his diyelim kısaca...

rkadaşlar şimdi bu şahsın yazdığını tercüme ediyorum:

Bu arada konu senin yüzünden dağıldı,haydi sen kendi ahırına dön arkadaş...Eyvallah

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo konuyla ılgılı bırsey goremedım hep tartısma her sayfada kınaye bune ya?

rkadaşlar şimdi bu şahsın yazdığını tercüme ediyorum:

teknik iş prog bil birde o laflari sana iyade ediyorum sen herkeze boylemisin kocan yandi

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo konuyla ılgılı bırsey goremedım hep tartısma her sayfada kınaye bune ya?

Size katılıyorum,şu duygu denen seviyesizle de tartışıp seviyemi düşürüyorum.Konu sahibinden ve okuyuculardan özür dilerim.Hakkınızı helal edin

teknik iş prog bil birde o laflari sana iyade ediyorum sen herkeze boylemisin kocan yandi

yüksek lisans tezini(!) de bu Türkçe ile yazdın ve mezun oldun helal olsun sana da.Arkadaşlar bu tür şahıslar nereye nasıl şikayet ediliyor,bir yaptırım var mı,cevap verirseniz sevinirim

Sevgili esraanne sizden çok çok çok özür diliyorum.Sadece o sapığı deşifre etmekti amacım ama sayesinde konuyu saptırdık.Neyse bence bizim o sapıkla diyaloğumuza kadar çok öneri var Allah ağız tadı huzur mutluluk versin.Hakkınızı helal edin.Bilmediğim tanımadığım birinin kalbini kırmak istemem(ama kırdım sanırım)

Sevgili esraanne sizden çok çok çok özür diliyorum.Sadece o sapığı deşifre etmekti amacım ama sayesinde konuyu saptırdık.Neyse bence bizim o sapıkla diyaloğumuza kadar çok öneri var Allah ağız tadı huzur mutluluk versin.Hakkınızı helal edin.Bilmediğim tanımadığım birinin kalbini kırmak istemem(ama kırdım sanırım)

biliomusun böle bi ark tanıştık burda algida onunda benimde uslubumuz sizinki gibi serttir ama anlarız biliriz kırılmayız çok kırılmadım size kendimi tanıtmayı çok isterdim o zaman ne yazsanız yada yazsam doğru algılardınız

haklısınız.Damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar.Ben en başta da söyledim naçizane fikrim ve thminimdi.Ama o şahış bir anda beni çileden çıkarttı.Sanal ortamda istenilen şey net ifade edilmiyor.Ama bence birazda eşinizin ailesine iyi yakın sıcak davranın bakalım eşinizin bu durujma tepkisi ne olacak? Ne bileyim yemek davetleri,laf sokmadan geçen konuşmalar.Bırakın onlar laf atsın kafanıza taş gelsin ama bence susmayı deneyin.Bazen susmak en büyük ve en net cevaptır

bizim mevzumuz aileler diiil eşimin bana hoşluklar yapmaması süpriz yapmaması falan benimle uyumak yerine film izlio gec yatıo ilgisiz biri yaaaa

ikinizin de ortak zevki olan bir hobi var mı?
dans, tiyatro vs. gibi

belediyelerine ücretsiz dans ve tiyatro kursları oluyor
bu tarz kurslara beraber katılım gösterirseniz çok güzel olur
tiyatroda özellikle drama dersleri ilgisizlik, uyumsuzluk ve empati konusunda size çok faydalı olacaktır

eşim işten gelip ya yatar yada nette ortak tek yaptımız şey yemek yemek o kadar ufffff bıktım ya

konuştum 2 yapmacık hareket devam ya ben hiper tansiyon hastasıyım bunu bilir ağlarım çok yükselince yada bagırırım dün gene konuştuk ağladım ben bugun kaldığı yerde 2 dk önce konuştuk sıktı gene canımı ya gerizekalı

Back
X