Duygusal çöküntü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ama kadının düşmanı yine kadın ve kinamayla ilgili cümleler gelsin sonra humanistler gelsinasıl😂
Arkadaşlar kadın derdini açmış size hemen yargılamak yerine anlamaya mi çalışsaniz önce
Bak şekerim yuvanı dağıtma sevgilini de unutmaya çalışcılar gibi mi 🤪😂😂

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben derdimi anlatmak istiyorum herkesin görüşüne ihtiyacım var. Ben evliyim şuan ama bekarken bir sevgilim vardı yalnız o evliydi fazla sürmedi ilişkimiz ama ben çok kapıldım sonra görüşmeyi kestim eşi öğrendi ortalık karıştı sevgilim çok boşanmak istedi ama kadın boşanmada bir de çocukları oldu. Bende evlendim sonradan ama onu hiç unutamadım. Konuşmaya başladık tekrar sadece konuşma yani cinsel anlamda bişey yok fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum eşimden ayrılmak istiyorum fakat o istemiyor sevgilim de aynı dertten muzdarip duygusal çöküntüdeyim kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterin
Başkasına aşığım deyip çekişmeli dava açacaksınız. Eşlerinize donunuza kadar bırakıp bir araya geleceksiniz. Siz bir araya gelince dava dosyasına aldatma da girecek siz sağ onlar selamet. Kimse kimseyi zorla evli tutamaz, ikinizde de bunu yapacak cesaret yok. Allah ıslah etsin.

Bilerek yaptın ve aslında böyle bir durum yok. Geldin burada linclik konu açtın.
Tebrik ederim bende ne zaman farkedecekler bakalım insanlar nasıl yorum yapıcak kimler vazgeç diye doğru yola sevkedecek kimler linçleyecek diye bekledim konunun tiyatro olduğunu farkedn Bi sen çıktın 👏👏👏

Başkasına aşığım deyip çekişmeli dava açacaksınız. Eşlerinize donunuza kadar bırakıp bir araya geleceksiniz. Siz bir araya gelince dava dosyasına aldatma da girecek siz sağ onlar selamet. Kimse kimseyi zorla evli tutamaz, ikinizde de bunu yapacak cesaret yok. Allah ıslah etsin.
Ciddi yorum yapıyon ya kafa buluyor vatandaş burada ..

Vallahamı yemin et keyif alıyon demi okurkene.

Abla sakin ol yok öyle Bi durum

Tebrik ederim bende ne zaman farkedecekler bakalım insanlar nasıl yorum yapıcak kimler vazgeç diye doğru yola sevkedecek kimler linçleyecek diye bekledim konunun tiyatro olduğunu farkedn Bi sen çıktın 👏👏👏
Çevir anacım çeviiiiir. Pişmanlığın zerresi yok kelimelerinde. O ışığı gören herkes sana zaten yazardı doğru yolu.

Arkadaşlar kadın derdini açmış size hemen yargılamak yerine anlamaya mi çalışsaniz önce
Bak şekerim yuvanı dağıtma sevgilini de unutmaya çalışcılar gibi mi 🤪😂😂
Evet evet tipkisi😂
Ya dur sen asıl bomba büyük konuşmayın başınıza gelircilerde. 🤣 akli melekelerimizi yitirdik insanlıktan çıktık da başımıza gelecek 😁
Gardimi aldim🤓
Belkide tez konusu aplası :))
Olabilir toplumun metreslere bakış açısını ölçüyor sanırım 😂
Seymayi bihteri karistiran sensin. Gelmişsin saçmalıyorsun gerçi senden başka ne beklenir ki bendeki de laf😂

Tiyatro mu ağır ol Ferhunde tiyatro bir sanattir zeka ve beceri gerektirir seninki olsa olsa bir yalan konudur onu da zaten başından beri hepimiz biliyor sen bizle eğlendiğini zannederken aslinda biz daha çok eğleniyorduk ince mizah ama anlamaman normal 🤗🌸🌸🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X