- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
- Konu Sahibi Ferhundegiller
Bilerek yaptın ve aslında böyle bir durum yok. Geldin burada linclik konu açtın.Söylersem yine linc yeri o yüzden yazılanları okumak daha keyif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilerek yaptın ve aslında böyle bir durum yok. Geldin burada linclik konu açtın.Söylersem yine linc yeri o yüzden yazılanları okumak daha keyif![]()
Vallahamı yemin et keyif alıyon demi okurkene.Söylersem yine linc yeri o yüzden yazılanları okumak daha keyif![]()
Arkadaşlar kadın derdini açmış size hemen yargılamak yerine anlamaya mi çalışsaniz önceEvet ama kadının düşmanı yine kadın ve kinamayla ilgili cümleler gelsin sonra humanistler gelsinasıl![]()
Başkasına aşığım deyip çekişmeli dava açacaksınız. Eşlerinize donunuza kadar bırakıp bir araya geleceksiniz. Siz bir araya gelince dava dosyasına aldatma da girecek siz sağ onlar selamet. Kimse kimseyi zorla evli tutamaz, ikinizde de bunu yapacak cesaret yok. Allah ıslah etsin.Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben derdimi anlatmak istiyorum herkesin görüşüne ihtiyacım var. Ben evliyim şuan ama bekarken bir sevgilim vardı yalnız o evliydi fazla sürmedi ilişkimiz ama ben çok kapıldım sonra görüşmeyi kestim eşi öğrendi ortalık karıştı sevgilim çok boşanmak istedi ama kadın boşanmada bir de çocukları oldu. Bende evlendim sonradan ama onu hiç unutamadım. Konuşmaya başladık tekrar sadece konuşma yani cinsel anlamda bişey yok fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum eşimden ayrılmak istiyorum fakat o istemiyor sevgilim de aynı dertten muzdarip duygusal çöküntüdeyim kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterin
Eğer böyleyse daha da acınasıBilerek yaptın ve aslında böyle bir durum yok. Geldin burada linclik konu açtın.
Ya dur sen asıl bomba büyük konuşmayın başınıza gelircilerde.Evet ama kadının düşmanı yine kadın ve kinamayla ilgili cümleler gelsin sonra humanistler gelsinasıl![]()
Belkide tez konusu aplası :))Bilerek yaptın ve aslında böyle bir durum yok. Geldin burada linclik konu açtın.
Tebrik ederim bende ne zaman farkedecekler bakalım insanlar nasıl yorum yapıcak kimler vazgeç diye doğru yola sevkedecek kimler linçleyecek diye bekledim konunun tiyatro olduğunu farkedn Bi sen çıktınBilerek yaptın ve aslında böyle bir durum yok. Geldin burada linclik konu açtın.
Ciddi yorum yapıyon ya kafa buluyor vatandaş burada ..Başkasına aşığım deyip çekişmeli dava açacaksınız. Eşlerinize donunuza kadar bırakıp bir araya geleceksiniz. Siz bir araya gelince dava dosyasına aldatma da girecek siz sağ onlar selamet. Kimse kimseyi zorla evli tutamaz, ikinizde de bunu yapacak cesaret yok. Allah ıslah etsin.
Bu yazım yanlışlarıyla tez yazıcak ne kapasite ne de zeka varBelkide tez konusu aplası :))
Birazdan görürsün dalga geçmeyi az kaldı..Tebrik ederim bende ne zaman farkedecekler bakalım insanlar nasıl yorum yapıcak kimler vazgeç diye doğru yola sevkedecek kimler linçleyecek diye bekledim konunun tiyatro olduğunu farkedn Bi sen çıktın![]()
Zeka yok ki zaten öylesine düşünüp yazmış bile.Bu yazım yanlışlarıyla tez yazıcak ne kapasite ne de zeka var
Vallahamı yemin et keyif alıyon demi okurkene.
Abla sakin ol yok öyle Bi durumBaşkasına aşığım deyip çekişmeli dava açacaksınız. Eşlerinize donunuza kadar bırakıp bir araya geleceksiniz. Siz bir araya gelince dava dosyasına aldatma da girecek siz sağ onlar selamet. Kimse kimseyi zorla evli tutamaz, ikinizde de bunu yapacak cesaret yok. Allah ıslah etsin.
Ferhunde kocana bir yükseldiHmm mesela jet bulamayınca yolcu uçağını kapatacak kadar zengin ve yakışıklı olduğunu mu![]()
Çevir anacım çeviiiiir. Pişmanlığın zerresi yok kelimelerinde. O ışığı gören herkes sana zaten yazardı doğru yolu.Tebrik ederim bende ne zaman farkedecekler bakalım insanlar nasıl yorum yapıcak kimler vazgeç diye doğru yola sevkedecek kimler linçleyecek diye bekledim konunun tiyatro olduğunu farkedn Bi sen çıktın![]()
Evet evet tipkisiArkadaşlar kadın derdini açmış size hemen yargılamak yerine anlamaya mi çalışsaniz önce
Bak şekerim yuvanı dağıtma sevgilini de unutmaya çalışcılar gibi mi![]()
Gardimi aldimYa dur sen asıl bomba büyük konuşmayın başınıza gelircilerde.akli melekelerimizi yitirdik insanlıktan çıktık da başımıza gelecek
![]()
Olabilir toplumun metreslere bakış açısını ölçüyor sanırımBelkide tez konusu aplası :))
Seymayi bihteri karistiran sensin. Gelmişsin saçmalıyorsun gerçi senden başka ne beklenir ki bendeki de lafTebrik ederim bende ne zaman farkedecekler bakalım insanlar nasıl yorum yapıcak kimler vazgeç diye doğru yola sevkedecek kimler linçleyecek diye bekledim konunun tiyatro olduğunu farkedn Bi sen çıktın![]()
Kocalarımız saklayalım benceAmacin nelütfen söyler misin?
Bayılıyom şu yükselme cümlesine sjksjksjskFerhunde kocana bir yükseldi![]()
Tiyatro mu ağır ol Ferhunde tiyatro bir sanattir zeka ve beceri gerektirir seninki olsa olsa bir yalan konudur onu da zaten başından beri hepimiz biliyor sen bizle eğlendiğini zannederken aslinda biz daha çok eğleniyorduk ince mizah ama anlamaman normalTebrik ederim bende ne zaman farkedecekler bakalım insanlar nasıl yorum yapıcak kimler vazgeç diye doğru yola sevkedecek kimler linçleyecek diye bekledim konunun tiyatro olduğunu farkedn Bi sen çıktın![]()
Benimki hem çirkin hem fakir üstelik de sinirliKocalarımız saklayalım bence![]()