• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal çöküntü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmm mesela jet bulamayınca yolcu uçağını kapatacak kadar zengin ve yakışıklı olduğunu mu🤪😅😅
Nasılda biliyorsunuz demek ki gizli gizli takip ediyorsunuz metres seviciler sizi ama buraya gelince ahlaksız kadın yok şöyle çirkefleşti hadi ordan

Nasılda biliyorsunuz demek ki gizli gizli takip ediyorsunuz metres seviciler sizi ama buraya gelince ahlaksız kadın yok şöyle çirkefleşti hadi ordan
Takibe ne gerek var boy boy haberleri çıkıyor gazetede,bak sosyal medya demşyırum gazete diyorum biliyorsun demi gazete.

Beybisu neden gizli gizli takip edeyim senin gibi duygularımı bastırmiyorum ki ben gayet alenen takip ediyorum halime şükretmek için mesela bugün de senin sayende şükrettim. Ha bu arada konun gerçek değil tepki alayım da cevap vereyim diye açmışsın belli karşılıklı eğleniyoruz bak ne güzel 😅😅

Siz galiba gazete okumuyorsunuz birde haberleride izlemiyorsunuz. Normal senin gibilerde gazete köşe yazısı vs okuyacak zeka mı var? O vakitlerde evli adamlarla meşgulsün boşa vakit kaybı dimi :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X