- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi Ferhundegiller
Belli. seversin evli adamlara kanca takmayıYok ferhundeyim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli. seversin evli adamlara kanca takmayıYok ferhundeyim ben
Zengin ve yakışıklı kocan olduğunu söyleama niçin bana cevap vermiyorsun Ferhunde.
Sen çok mu ahlaklısınSen sussana bi ahlaksız kadın. Kocasını aldatan biri kalkıp birde toplumsal yaklaşım analizi mi yapıyor ?
Üzme şevketini ferhunde.Yok ferhundeyim ben
Kocamı aldatıp evli adamlarla düşüp kalkmayacak kadar ahlaklıyım şükür ki.Sen çok mu ahlaklısın
Hmm mesela jet bulamayınca yolcu uçağını kapatacak kadar zengin ve yakışıklı olduğunu muZengin ve yakışıklı kocan olduğunu söyle
TamamÜzme şevketini ferhunde.
Yazık...
Nasılda biliyorsunuz demek ki gizli gizli takip ediyorsunuz metres seviciler sizi ama buraya gelince ahlaksız kadın yok şöyle çirkefleşti hadi ordanHmm mesela jet bulamayınca yolcu uçağını kapatacak kadar zengin ve yakışıklı olduğunu mu![]()
Amacin neNasılda biliyorsunuz demek ki gizli gizli takip ediyorsunuz metres seviciler sizi ama buraya gelince ahlaksız kadın yok şöyle çirkefleşti hadi ordan
Takibe ne gerek var boy boy haberleri çıkıyor gazetede,bak sosyal medya demşyırum gazete diyorum biliyorsun demi gazete.Nasılda biliyorsunuz demek ki gizli gizli takip ediyorsunuz metres seviciler sizi ama buraya gelince ahlaksız kadın yok şöyle çirkefleşti hadi ordan
Abla şu aşırı hümanist tayfa oluyor ya onlar da gelir birazdan
Söylersem yine linc yeri o yüzden yazılanları okumak daha keyifAmacin nelütfen söyler misin?
Metres sevici olan insanlar sana bu yorumları yapar mıydı ferhunde ?Nasılda biliyorsunuz demek ki gizli gizli takip ediyorsunuz metres seviciler sizi ama buraya gelince ahlaksız kadın yok şöyle çirkefleşti hadi ordan
Beybisu neden gizli gizli takip edeyim senin gibi duygularımı bastırmiyorum ki ben gayet alenen takip ediyorum halime şükretmek için mesela bugün de senin sayende şükrettim. Ha bu arada konun gerçek değil tepki alayım da cevap vereyim diye açmışsın belli karşılıklı eğleniyoruz bak ne güzelNasılda biliyorsunuz demek ki gizli gizli takip ediyorsunuz metres seviciler sizi ama buraya gelince ahlaksız kadın yok şöyle çirkefleşti hadi ordan
Siz galiba gazete okumuyorsunuz birde haberleride izlemiyorsunuz. Normal senin gibilerde gazete köşe yazısı vs okuyacak zeka mı var? O vakitlerde evli adamlarla meşgulsün boşa vakit kaybı dimiNasılda biliyorsunuz demek ki gizli gizli takip ediyorsunuz metres seviciler sizi ama buraya gelince ahlaksız kadın yok şöyle çirkefleşti hadi ordan
Evet ama kadının düşmanı yine kadın ve kinamayla ilgili cümleler gelsin sonra humanistler gelsinAbla şu aşırı hümanist tayfa oluyor ya onlar da gelir birazdan![]()
Aman ha yğreğim kaldırmaz bunuAbla şu aşırı hümanist tayfa oluyor ya onlar da gelir birazdan![]()
Kız bırak eğlendiğini sanıyor o şimdi düştüğü komik durumun farkında değilMetres sevici olan insanlar sana bu yorumları yapar mıydı ferhunde ?