Duygusal yalnızlık

Ya bu konuda yazilan cogu seye katildim ozellikle yas ilerledikce eskisi gbi yeni tanidigin insanlara guvenip,kaynasilmiyor .

Ama sukur cay kahve arkadasligi yapabilecegm komsularm var ama bazen dedgnz gbj puruzler ckmiyor mu cikiyor can skci oluyor ...

Benimde 3 yas kizim var gunduzleri kahve icerim o da kahvve yani su bardagiyla su icerek bana eslik eder. Bazi zamanlar bana anne bi kahve icelim bana da sudan kahve yaparmisin der 😍

Bende yanliz duramayanlardanim ama herkesle dostlukta kurulmuyor. Yasim 29 yasim ilerledkce ugrasmak katlanmak zor geliyor insanlari idare etmek .

Yok vallahi daha gencim. 5 gün sonra dolu dolu 31
Şu 31 yaşta illa ki bir yalnızlık bir hüzün oluyor yahu. Bende 31yaşındayım.bazen diyorum kendı kendıme üniversite ne güzeldi. Birsürü arkadas 4-5masa bırlestırıp cafede kahkahalarla guler muhabbet ederdık. Sımdı en yakın arkadasım ızmıre tasındı ben kocaeli de oturuyorum. Ister ıstemez her zaman muhabbet edemıyoruz. Gun asırı falan goruntulu kahve yapıp karsılıklı ıcıyoruz anlatıyoruz ama yanyana gıbı tadı olmuyor. Yan komsum var yaslarımız yakın fakat kızı sözleniyor erken evlenmıs. Bazen o gelıyor ben gıdıyorum. Bazen o bıle olamıyor oglum cok huysuz kadına gıdıyoruz zarzar aglıyor eve gelıyoruz zarzar aglıyor. Bazen kahvemden bır yudum alıp eve gecmek zorunda kalıyorum. Cocuklu olan arkadaslarla bır araya gelınce zaten ne konustugumu anlıyorum ne yıyıp ıctıgımı.. En azından aılen 1.5saatlık mesafedeymıs ya bayramdan bayrama gıden ne yapsın şükret canım bir otobüs mesafendeler :dua: :KK16:

Var oyle dostluklar neden olmasin
Ayrica yas mevzusuna da katilmiyorum , en yakin can ciger oldugum dostlarimi 35'den sonra buldum
İsterseniz bulursunuz boyle bir dost ama sosyallesmek lazim bunun icin , cocuklariniz kac yasinda bilmiyorum ama mesela benim en yakin dostlarimdan ikisi oglumun sinif arkadaslarinin anne babasi , biri kresten arkadasinin babasi digeri ilkokildan arkadasinin annesi

Bulunuyor dost , insanlarla iletisime gecin , aktivitelere katilin

İki çocuk, yemekleri, temizlikleri, evin düzeni, çamaşırı ütüsü?? Hangi arada çay içmeye gideceksiniz zaten. Normal şartlarda size 24 saat bile yetmemesi lazım. Yardımcınız varsa işler değişir tabi.
Oldu olacak bir mezar yeri de seçelim de sisteme ayak uyduralım 😂 Zaman elbette ki yetmiyor mükemmelliğin peşinde koşuyorum yardımcım falan da yok keşke olsa 😆

Var oyle dostluklar neden olmasin
Ayrica yas mevzusuna da katilmiyorum , en yakin can ciger oldugum dostlarimi 35'den sonra buldum
İsterseniz bulursunuz boyle bir dost ama sosyallesmek lazim bunun icin , cocuklariniz kac yasinda bilmiyorum ama mesela benim en yakin dostlarimdan ikisi oglumun sinif arkadaslarinin anne babasi , biri kresten arkadasinin babasi digeri ilkokildan arkadasinin annesi

Bulunuyor dost , insanlarla iletisime gecin , aktivitelere katilin
Kızım 3.5 anaokuluna gidiyor oğlum 8 aylık. Sosyal bir insanım aslında ama dost dediklerinde bile pürüzler çıkıyor😔

Ayni ben..ben 3 sehir degistirdim suan memleketimdeyim yine yalnizim biriki arkadasim var ama ailece gorustugum yok esim de oyle.Bazen cok yalniz hissediyorum.ileriye yonelik seyahat planlariyla motive oluyorum hayata:)

Back
X