Duygusal Yeme Krizleri

Profil resmndeki senmisjn

Sigara benim de derdim.
Nasıl başardınız bırakmayı?
Ben kendimi ikna etmeye çalışıyorum olmuyor. Deniyorım yok.
En son diyorum ki amaaaan seviyorum işte içeyim. Halbuki sevmiyorum.

Kendinizi ikna süreciniz nasıl oldu?

Cansu-S konu sahibi duy sesimi ve önerimi :)
Duydum :) ben bunu özetleyen bir topik açtım ama topluca bulusmak en iyisi olur katılıyorum sana. Yeme bozukluğum için tedavi görmeye başladım. İlerlediğim adımlarla sizlere de yardımcı olmak isterim

Duydum :) ben bunu özetleyen bir topik açtım ama topluca bulusmak en iyisi olur katılıyorum sana. Yeme bozukluğum için tedavi görmeye başladım. İlerlediğim adımlarla sizlere de yardımcı olmak isterim
canim tedavini adim adim paylasirsan hem sen motive olursun hem birbirimizi motive ederiz ne dersin birbirimize destek olalim mi ?

Merhaba, size bir kitap önereyim onu okuyun. İnanın ben çok faydalandım ve kendimi ikna sürecinde sürekli okudum, aklım çelineceği zamanlarda da yine altını çizdiğim yerleri açtım okudum. Bıraktım gitti kendimi çok özgür hissediyorum. Allen carr -sigarayı bırakmanın kolay yolu.

canım bu kitap sigarayi birakmak icin ama duygusal yemeğe de mi iyi geliyor anlayamadım ben?

Okudum
Herkese faydası oldu bir bana olmadı.

Teşekkür ederim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…