• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygusal yonden aldatılmakmı,cinsel yonden aldatılmakmı

iste isin kolayına kacanlar aldatılsada adamın baskla kadına gittigini bilsede oturup evde bekliyo:)

Onlar benim hiç bir zaman anlayamayacağım insan modelleri malesef..
Aldatan adama parmağımın ucu ile bile dokunamam ben artık ....
Ha bir de çocuk için katlanıyorum laflarına da inanmıyorum.Çocuklar mutsuz bir ortamda asla mutlu olamazlar..Kadın erkek boşanır ama çocuklardan boşanma olmaz..Adam o çocuklarının nafakasını çıkartmak zorundadır zaten..Kadın ya çalışacak durumu olmadığından ya da yaşadığı hayatı bırakmak istemediğindendir..Boşanınca çocukları atmak diye bir şey olmadığını her aklı başında insan bilir...Bu yüzden çocuk için katlanıyorumu bahane etmek çok dürüstçe gelmiyor bana...

Şöyle bir durum daha var,kendi aile baskısı yüzünden boşanmak istediği halde boşanamayanlar..Allah onların yardımcısı olsun,inşallah kimseye muhtaç olmadan hayatlarını idame ettirecek iş sahibi olurlar ve hayatlarına yeni bir sayfa açarlar..:Saruboceq:

simdi size bir soru? duygusalal altatma nedir...yani bir erkek ya da bir kadin karsi cinsle alakali aklindan bisey gecirirse aldatmis mi oluyor....?CADIARZU...iy de ama biz kadinlar hic mi dusunmuyoruz biseyler...atbi ki kotu anlamda degil bu sozlerim...ama soyle biey var ki...tv de yakisikli bir aktor gorunce,demezmiyiz ay gozleri ne guzel,ay ne yakisikli,ay ne romantik gibi sozler hic soylemezmiyiz...ve bu laflari dusunurken masum ya da degil neler geciririz icimizden..?simdi bunlari dusunmek duygusal altatmak mi oluyor,,,

bence degil....cunku duygusal altatma tam olarak su anlama geliyor benim icin....eger bir erkek duydusal anlamda karsi cinsi dusunuyorsa... o zaman esinden yada sevdiginden kopuk bir hayat yasar,esine karsi goelerini yerne getirmez,agresif davranir,itip kakar..ne bileyim hor gorur begenmez...bir anlamda birinden uzaklasirken ,digeriene ykinlasmayi hedefler...bilmem anlatabildin mi....

peki asil olarak biz kadinlar olaya ne yonden bakiyoruz.......sadece dusunmek bile aldatmak mi sayilior...oyleyle binlerce kadin binlerce defa aldatilmistir diye dusunuyorum....
tam olarak anlatamadim galiba...
ama goruslerinzi bekliyorum..hadi beni aydinlatin...

simdi size bir soru? duygusalal altatma nedir...yani bir erkek ya da bir kadin karsi cinsle alakali aklindan bisey gecirirse aldatmis mi oluyor....?CADIARZU...iy de ama biz kadinlar hic mi dusunmuyoruz biseyler...atbi ki kotu anlamda degil bu sozlerim...ama soyle biey var ki...tv de yakisikli bir aktor gorunce,demezmiyiz ay gozleri ne guzel,ay ne yakisikli,ay ne romantik gibi sozler hic soylemezmiyiz...ve bu laflari dusunurken masum ya da degil neler geciririz icimizden..?simdi bunlari dusunmek duygusal altatmak mi oluyor,,,

bence degil....cunku duygusal altatma tam olarak su anlama geliyor benim icin....eger bir erkek duydusal anlamda karsi cinsi dusunuyorsa... o zaman esinden yada sevdiginden kopuk bir hayat yasar,esine karsi goelerini yerne getirmez,agresif davranir,itip kakar..ne bileyim hor gorur begenmez...bir anlamda birinden uzaklasirken ,digeriene ykinlasmayi hedefler...bilmem anlatabildin mi....

peki asil olarak biz kadinlar olaya ne yonden bakiyoruz.......sadece dusunmek bile aldatmak mi sayilior...oyleyle binlerce kadin binlerce defa aldatilmistir diye dusunuyorum....
tam olarak anlatamadim galiba...
ama goruslerinzi bekliyorum..hadi beni aydinlatin...

Benim aklımın ucundan bile geçmedi.Anlattığın şey değil duygusal aldatmadan kastedilen...Güzele güzel demek yakışıklıya yakışıklı demek aldatmak diye..Nerden böyle bir şey aklına geldi ki ? Kimsenin buna aldatmak diye baktığını düşünmüyorum..Bu bir takdir etme durumudur ancak..Çok güzel çok hoşmuş demek..
Başka birine aşık olmak duygusal aldatmaktır...Bu konuda görüşlerini merak ettim.Madem aklına bu şekilde geldi..Aydınlatırmısın ?

bir kadınla duygusal bir iliski icerisine girmesini duygusal aldatma olarak soyledim ben zaten tvde gordugu bir kadını begenmesini kastetmedim:)

bir kadınla duygusal bir iliski icerisine girmesini duygusal aldatma olarak soyledim ben zaten tvde gordugu bir kadını begenmesini kastetmedim:)

Yani..Ona bakarsan ben de Kıraç hayranıydım uzun süre..Şimdi eşimi duygusal anlamda aldatmış mı oluyorum ? Eşim de Grayce Kelly i çok beğenir..Kadın rahmetli oldu,ve annesi yaşında nerdeyse..kaydirigubbakcemile3

Benim aklımın ucundan bile geçmedi.Anlattığın şey değil duygusal aldatmadan kastedilen...Güzele güzel demek yakışıklıya yakışıklı demek aldatmak diye..Nerden böyle bir şey aklına geldi ki ? Kimsenin buna aldatmak diye baktığını düşünmüyorum..Bu bir takdir etme durumudur ancak..Çok güzel çok hoşmuş demek..
Başka birine aşık olmak duygusal aldatmaktır...Bu konuda görüşlerini merak ettim.Madem aklına bu şekilde geldi..Aydınlatırmısın ?

hayir bu konuda aslinda bir gorusum yok....hep duyar dururum duygusal aldatilmak lafini... o yuzden kafama takildi ki...mesela bazen esim tv deki bir kadina guzel dese ..kizar sinirlenirim aslinda bilirim, kotu bisey oladigini ama elde degildir bazi seyler....zaten yukarida ki yazimda da anlattim....birisini dusunup esinden uzaklasmasinin boyle bisey olabilecegini....

Bir yerde bi sosyal saptamaya denk gelmiştim. Erkekler cinsel aldatmayı kaldıramaz, kadınlar da duygusal aldatmayı diyordu. Çok doğru bir saptama olduğunu düşünüyorum çünkü ben de bu konuyu hem eşime hem kendime sorduğumda, eşim cinsel aldatmayı kaldıramayacagını, rhsal aldatmanın yine bir nebze iyi olduğunu düşündüğünü söylemişti.Erkekler cinsel aldatmayı direkt namus olarak algılıyor, ruhsal aldatmayı o kadar değil sanırım. Şahsen ben de tam tersini düşünüyorum. Eşim sadece fiziksel bir temas için aldatmışsa, tabii ki çok zor olmakla birlikte, kendimi fiziksel ihtiyaç, hormonların etkisi, yaratılış vs. diyerek ikna edebilirim. Ben güzel olabilirim ama başka güzeller de bi anlık heves uyandırablir diye düşünebilirm.Ama duygusal aldatılmaya uğrarsam sanırım kaldıramam. Çünkü duygusal ve manevi olarak ona yetmiyorum demek ki. Hem de duygusal aldatma bir anlık olmaz, uzun sürelidir, aşk vardır içinde, tanışma , görüşme, paylaşma, sırdaşlık, kafadaşlık vardır içinde, demek ki bizim yeterince kuramadığımız.

cinsel aldatmayı kaldırabilirim,belki..ama duygusal aldatmayı kaldıramam..duygusal aldatma yaşıyorsam zaten askı,sevgiyi baskasında buluyor demektir..bunun önüne geçemem..
ikiside hoş değil..ama duygusal aldatmayı kesinlikle kaldıramam,önüne geçemem,savasamam..

İkiside kaldırılamaz affedilmez hep bununla yaşanmaz affedipte, duygusal olarak ta cinsel olarakta beni öptüğü gibi onu öpücek ona dokunucak oda benim sevdiğime dokunmuş olucak sadece bana özel olan bir insana bunu şahsen ben kaldıramam bununla yaşanmaz benim fikrim

Ona 2 sorum olur:

1) Madem birşey hissetmedin değdi mi senle olan anılarımı bir zevk uğruna kirletmeye?

2) Madem başkasına aklın gönlün kayacaktı bundan önce neden bitirmedin de devam ettirdin arkandan tutan mı olacaktı?

Bunları söyler çeker giderdim.
:umursamaz:

Ikisini de kaldiramam.
Hatta cinsel aldatma bana cok daha koyar gibime geliyor.
Duygusal aldatma da adam en azindan dürüst ise,gelir insan gibi "Duygularim böyle,ayrilalim" der olay daha da cirkin bir hal almadan.
Ama isin icine bir de cinsellik girince katil olurum gibime geliyor :delphin:

Ayy ikisi de kötü iste, Allah kimseye vermesin,uzak tutsun bizi öyle yaratiklardan.

normalde bu sorularda orta halli cevaplar verir sıyırmaya çalışırım ama şimdi ciddi ciddi düşünüp ölçüp biçip cevap vericem.

şimdi çok aşık olduğum bir sevgilim var diyelim,
bir başkasına aşık oluyor- kaldırılmaz.ölüm gibi bir şey. geri almak imkansız ağlasan yalvarsan fayda etmez.

bir başkasına dokunuyor ama bana aşık-
inanır mısınız bu daha hafif geldi, çünkü kendini affettirme çabalarına, aşkının büyüklüğünü ispat etme uğraşlarına girecek. benimle birlikte o da yıkılacak, o da üzülecek o da yorulacak. o yüzden eğer aldatılacaksam fiziksel olsun.
not:aldatılmayım tabi.
not 2: aldatılırsam affetmem.

ayy ne sacma sey..varsa öle kadinlar tabiki rencide etmek istemem ama seni aldatan birini hala ne sevmesi ya yapmayin allah askina dünyada erkekmi kalmadi bana yol vermis birinin ben hala asigim deyip pesinden gidiyim..ben ikisinide yapmam...

bence büyük konuşmamak lazım..bende kesinlikle affetmekten taraf değilim ama hayat bu nelerle karşılacağımız belli olmaz...soruya gelince duygusal aldatmayı affedemem sanırım..bu çok ağır olur..zaten başkasına duygusal olarak yakınlaşmışsa bizimde aramıza biçokşey bitmiş demektir....Allah kimsenin başına vermesin her ikisinide (amin )hihoyyyt

ikiside kesinlikle affedilmez..duygularınıda cinselliğinide alsın gitsin..ikisinide başkasına verdikten sonra boş adamı napayım..

duygusal olursa içim çok acır

cinsellik olursa soğurum tiksinirim artık

zor bi karar ama duygusal yön daha önemli gibi

ALLAH korusun ikiside birbirinden beter
duygusal olarak düşünsenize ya sizin yanınızda başkasını düşünüyo çok fena
cinsel olarak seni seviyo ama sana ait olan adam başkasına dokunuyo

duygusal olanı çok daha ağır basar ama ikisinide kaldıramam heralde...

Back
X