- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
kendince sevincine ortak edecek amaHaklısın,erkek milletinin ne işi var lohusanın yanında
ben zaten herşeyi sildim attımSize yasatilanlari da hikayenizi de bilmiyorum ama çocuğunuz için ve kendiniz için geçmişte yaşanan tüm sıkıntılara bir set çekin.
Olumlu olmadığınız sürece sürekli o gerginliği yaşayacaksınız. Eşiniz sizo anlamış yanınızda olmaya çalışmış olayları icsellestirdikce huzursuz olursunuz.
Biraz fazla uzamış konu bence.
bende böyle söyledim zaten kendisineSevinç paylaşılır ama,önce yeni annenin rahatı düşünülür.Yeni doğum yaptığım zamanı düşünüyorum da,ablamın koluna yaslanıp tuvalete gitmeye çalışmalar,bebeği emzirme çabaları, üst baş açık,ağrı ,kanama,yok ya olmazdı
Kanama deyince korkma,benim pıhtılaşma zamanım uzun,o yüzden sorun yaşamıştım,herkeste uzun sürmeyebilir yani...
Dayı konu sahibinin erkek kardeşi bebeğin dayısı yani :)Kayinvalideyi anlayabilirim de dayının hükmü nedir :) ne alaka yani ?
Senin yerinde olsam gider babamın evinde doğum yaparım . Lohusalıkta gereksiz kalabalık cinnet sebebi ..
PardonDayı konu sahibinin erkek kardeşi bebeğin dayısı yani :)
hha ahh hiccc sorma ev dolar tasar bide vay kv gelir kb cocugu sevecek getir lan bebek 5gunluk uyuyo neyi sevilecek guyaa kv cocuk bizim haa senin degil mesaji vermeye kalkiyo bana cokk kavgalar cikti esim evi terketti sirf annen bana inek bebegi emzir dedim diye kiymetler koptuuMerhaba kk hanımları
galiba hamilelikten dolayı fazlaca duygusalım
çok hassasım çok kırılıyorum
eşimle güzel giden bir evliliğimiz var çok şükür
bide evladımız olacak Allahın izni ile
kültürlerimiz çok farklı ama iyi anlaşırız ve mutluyuz
eşim kendi kültüründen oldukça uzak yaşayan ve eleştiren birisidir
onun memleketinde hamile bayana, doğum yapana, lohusaya felan bizim buralarda ki gibi özenli ve titiz değillerdir
ben en başından beri doğum yaptığım ilk zamanlarda eşime kalabalık istemiyorum diye belirttim oda kabul etti
rahat edemem özellikle erkek olursa dedim
kendi kültüründe hiç fark etmez kadın, erkek doğum yapan insanın başında olurlar (yalnızca ziyaret değil günlerce belkide aylarca)
ama bir kaç defadır dayısını çağırırız, dayısı gelsin şöyledir böyledir vs. diyor
bende artık dayanamadım dün gece kaç defa sana olmayacağını söyledim ama neden bu konuda ısrarcısın ben lohusayken kardeşimin yanında çekinirim rahat edemem dedim
sen böyle teklif edince sonrasında ben kardeşime açıklama yapmak gelme demek zorunda kalıyorum dedim
(evlendiğimiz ilk yıllar kültür farklılığından dolayı eşimin ailesi sürekli gelip aylarca kalırlardı
en son ben patladım dayanamayıp burada bir düzen kursunlar evlerini tutalım ama aynı ev olmaz (maddi manevi her türlü imkanları var)yoksa ben yokum demiştim oda ailesine demişti)
oda bana bende kaç kez insanlara gidin gelmeyin dedim (ailesine) dedi
ben ilk önce algılamadım daha sonra algılayınca canım çok sıkıldı
ehh o zaman ödeştik sıkıntı kalmadı dedim
bir kaç şey daha söyledim tabi
sonra gerildim uyuyamadım kendisi işte yumşatmaya çalıştı bende arkamı döndüm
ailesi beni sevmez sebebi kendi halimde sakin sade bir insan olmam
ama ben her olumsuz durumda yanlarında olurum maddi manevi
ailesinin bana yaptıkları kötülükleri sıralasam bir koca sayfa yazmak zorunda kalırım
sabahta kalkıp kahvaltı hazırlamıştı geç kaldım diye yapmadım gel ben seni bırakırım dedi yok dedim çıktım evden
üzülmekte haksız mıyım ben kendisine ne söylüyorum kendisi bana ne söylüyor
hamileyim yani zaten doğum yaklaştıkça huzursuz oluyorum
onun böyle yapmış olması daha da huzursuz ediyor beni
böyle işte sadece anlatıp rahatlamak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?