Duyunca Çok Üzüldüm..!!

Bilmiyorum ben mesafeli ama en azından güler yüzlü konuşkan oldum hep..
ıhmal etmedim verdiğim değeri hep gösterdim ama nedense o bana yanyana verdiği samimiyeti görüşmediğimizde vermedi..
Erkek arkadaşıma araya mesafe koyacağımı söyledim beni suçladı çok alınganmışım
Ben küçükmüşüm arayackmışım ne alakası varsa ben sonuçta eşinin kardeşinin kız arkadaşıyım diğer kaynının kız arkadaşlarını davet ederken arıyorsa benide araması gerek sonuçta çat kapı gidebileceğim biri değil ki o dedim..Bu seferde hak verdii

Son düzenleme:
Tatlım işte boyle şeyleri söyleme. bırak sen mesafeli davran ama o bilmesin. söylersen kötü olursun. sadece aile içine girmek istemediğini aileler tanışmadan bunları yanlış bulduğunu aileni kandırıyor gibi hissettiğini söyle.
Onun ailesi her zaman onun ailesidir ve emin ol asla kötü olmazlar erkek arkadaşına göre.
ama sen mesafe koycam bile dediğinde al bak işte mesafelisin ondan böyle oluyor diye yağ gibi üste çıkar.
Malesef sevgililer ve aileleri tamamen bir kaos. Hele de laf üreten bir ailesi varsa daha fena.

Eğer sevgilinle evlilik hayalleri kuruyorsan şimdiden ailesi ile ilgili kötü birşey dememeyi kendine kural olarak belirle canım malesef erkek arkadaşın bu konularda ailesine karşı her ne kdr senı savunsa dahi ailesini sana ezdirecek ya da laf söyletecek bir tip değil.

Aynen canım..Söylemiyordum zaten ama bu seferde niye gitmiyorsun oluyor
Aile olarak iyi bir insanlar hele yengesi şeker gibi kadın aslında ama küçük olsam da sürekli arayıp benim hatırlamam ne demek bende hatırlanmak isterim sonuçta..
Ya yeğenleri beni o kadar çok severlerdiki anlatamam ama şimdi msn'de karşılaşsak
buzdolabı gibiler bende aynı şekilde karşılık verdim..Sıcak olunca da birşey değişmiyor

ınceldiği yerden kopsun benim fazla isteğim yokki beni düşünmeyene değer vermeyene
bende ne düşünürüm,nede değer veririm..Herşey karşılıklı sonuçta

sevgilinin bunları gelip sana ispiyonlaması garip ağızdan kaçacak laflarda değil ayrıca ne bileyim garip geldi ilerde bu çocuk seninkileri ailesine ailesindekileride sana anlarır olmaz

O kadar da kafaya takılacak konu değil...
Babası şöyle demiş böyle demiş..Sanki 28-30 yaşındasınız ailenin haberi yokmuşmuş..
Boşver..Babasının işgüzar laflarından başka bişey değil...

sevgilinin bunları gelip sana ispiyonlaması garip ağızdan kaçacak laflarda değil ayrıca ne bileyim garip geldi ilerde bu çocuk seninkileri ailesine ailesindekileride sana anlarır olmaz

Ben sordum canım ailen benim hakkımda hiçbirşey diyor mu diye?
Normalde sadece anne ve babası sinopta yaşıyor oda bu yazı orda geçirmek zorunda kaldı
Konuşuyoruz falan telefonda o sebeple sordum erken yatıyorlar köy ortamını bilrisiniz
O anlamda sordum..O da söyledi
Söylemesine sevindim aslında arkamdan konuşmalarını istemem ama biliyorum en azından ne diyeceklerini artık üzülsem de onlar böyle diyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…