aradı yiğenini hastaneye götürmüşler bundan dolayı gelmemiş..ve şarjı bitmiş bi süre açamamış ve haber verememiş bundan dolayıymış bugunki gelmemezlik..
bende ee peki 2.kez cafeye gittiğimde gelseydin dedim ondada 2. kez gittiğim cafenin ismini sormayı unuttuğu için hangi cafeye gideceğini bilemediği için gelmemiş.bende ilk sözleştiğimiz cafeye gittim bunuda akıl edemedin mi dedim oda yiğenime üzüntümden inan hiç onu akıl edemedim dedi.
seninle yzüyüze konuşmam gerek sonrada aynı gün içinde sevgili abin ve sevgili yengenle konuşmam gerek dedim gerekirse eve kadar geklirim dedim..oda noldu telde söle dedi bende yüzüme bakarak doğruyu sölemeni istiorum dedim..eğer doğruysa utandığını görmek istiorum dedim..merak etti ama demedim..
öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiorum arkadaşlar..bu durumu derinlemesine öğrenmemgerek ve yüzüme bakmaya utandıklarınıda görmem gerek ..bunun için ha diyipte herşeyi bianda biitirmicem
bugun eltim ve buyuk kaynımın benim nişanıma 2 gün kala biri aracılığıyla eski erkek arkadasımı aratıp cinsel ilişkiye girip girmediğimi sordurmuşlar..duyunca kendimi tutamadım kendimi okadar sıkmışımki bayılmışım sonradan hareketsiz bi şekilde kalmışım kendime geldiğimde sanki şuurumu kaybetmiştim..beni istemeye gelmeden öncede kaynım ve yengesi nişanlımla tartışmışlar yapma etme die.ama nişanlım ısrarla beni secmiş..nasip olursa temmuzda düğünüm olucak ama bunları duunca yıkıldım, napacağımı bilemiorum.sussammı konuşsammı bilemedim..uzun zamandırda nişanlım bana kötü davranıodu acaba abisinden ve yengesinden gitgide etkilendidemi böle bana kötü davranmaya başladı bunu düşünür oldum...
şimdide napacağımı bilemiorum..bi yandan kırgınlık bi yandanda öfke var,,,
o aile beni ilgilendirmio artık..gerçi küçük çocuktur allah şifa versin..ama onlardan tek bi kişi bile beni ilgilendirmio....
tabiki gidicem konuşmaya canım..sonrada gün içinde nasip olursa kesinlikle o iki rezille konuşmaya gidcem..
eski erkek arkadasımada gel dedim ,oda 3.cü şahsı yani teli arayıpta konuşan şahsıda bul getir dedim.buldum dedi söz getiricem dedi..
hayırlısı rabbimden bakalım...
doğru diosunuz arada saygı ve değer yoksa o evlilik olmaz dimi...
eski erkek arkadasım vicdan yapıpta aradı beni.böle böle şeyler oldu die..yoksa benim hiç bişeden haberim yoktu..
eski erkek arkadasımida tembihlemişler bu konu burda kapandı kimsede bilmesin die.ama çocuk vicdanen rahatsız olduğu için beni arama gereği duymuş..
ayrıca erkek arkadasım beni arıyo die laf diemezler çünki hem suçlu olup hemde üstemi çıkacaklar.çocuk açık açık vicdanen aramış..iyide yaptı yoksa haberim olmucaktı
alah uzak etsin allah korusun...
evet ya tam tersini söleseydi sanırım bu seferde ona inanırlardı..başka bi lafa..
allahlarından bulsunlar.en sevdiklerinden rabbim çıkarsın..bana helallik almak için kapıma kadar getirttirsin rabbim (amin) inşallah...
buarada canım hatırladınmı beni..dua sayfasında dua edin demiştim benim için..düşünüorumda başımdan geçecek daha buyuk felaketler için asıl dua istemeliymişim..
alah uzak etsin allah korusun...
evet ya tam tersini söleseydi sanırım bu seferde ona inanırlardı..başka bi lafa..
allahlarından bulsunlar.en sevdiklerinden rabbim çıkarsın..bana helallik almak için kapıma kadar getirttirsin rabbim (amin) inşallah...
buarada canım hatırladınmı beni..dua sayfasında dua edin demiştim benim için..düşünüorumda başımdan geçecek daha buyuk felaketler için asıl dua istemeliymişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?