duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

ne zaman gideceksin konusmaya ?
bu arada yegeninede gecmis olsun...

o aile beni ilgilendirmio artık..gerçi küçük çocuktur allah şifa versin..ama onlardan tek bi kişi bile beni ilgilendirmio....
tabiki gidicem konuşmaya canım..sonrada gün içinde nasip olursa kesinlikle o iki rezille konuşmaya gidcem..
eski erkek arkadasımada gel dedim ,oda 3.cü şahsı yani teli arayıpta konuşan şahsıda bul getir dedim.buldum dedi söz getiricem dedi..
hayırlısı rabbimden bakalım...

okuyunca şok oldum bu ne zihniyet bu ne biçim insanlar bence aklın varsa hepsinden uzak dur seni ileride dahada çok üzerler bence birde merak ettim annen ve babanın bu konudan haberleri varmı

şimdilik yok canım..önce karşımdaki rezillerle konuşucam sonra aileme açıklamasını yapcam konuyu anlatıcam..bugun adliyeye gittim boşanmayla alakalı biligide aldım..allaha tevekkül ettim.

cevapların tamamını okuyamadım, belki konuşulmuştur, adliyeye de gidip bilgi almışınız, evliliğin iptali konusunu bir araştırın, boşanmaya göre daha uzun sürer, 1 yıl olmadıysa resmi nikahınız anlaşmalı boşanamasanız da aynı evde yaşamadığınız için kısa sürede dava sonuçlanacaktır. tazminatta talep edin derim...
bide durumu her ne kadar eski erkek arkadaşınız haber vermiş olsada konuşmaya onu yanınızda almayın derim (bilmiyorum yanlış mı anladım ama)

zor bir durum allah yardımcınız olsun... yaşanan olay zaten vahim ama o olay yaşanmamış bile olsa daha henüz aynı evde yaşamaya başlamadan eşinizin size bu kadar soğuk ve değersiz davranışları ayrılmanız için yeterli... aynı evde hiç çekilmez, ömrünüzden yersiniz..

olsun cocuktur onun ne gunahi var neyse,
canim sana kim soylemisti bu eltilerin hakkinda sorduklarini,
birde eski erkek arkadasinla hala gorustugunu dusunmesinler :26:

doğru diosunuz arada saygı ve değer yoksa o evlilik olmaz dimi...

eski erkek arkadasım vicdan yapıpta aradı beni.böle böle şeyler oldu die..yoksa benim hiç bişeden haberim yoktu..
eski erkek arkadasımida tembihlemişler bu konu burda kapandı kimsede bilmesin die.ama çocuk vicdanen rahatsız olduğu için beni arama gereği duymuş..
ayrıca erkek arkadasım beni arıyo die laf diemezler çünki hem suçlu olup hemde üstemi çıkacaklar.çocuk açık açık vicdanen aramış..iyide yaptı yoksa haberim olmucaktı

iyi yine vicdanli cocukmus,
ya oda kotu biri olsa iftira atsaydi ALLAH KORUSUN...:26:

alah uzak etsin allah korusun...

evet ya tam tersini söleseydi sanırım bu seferde ona inanırlardı..başka bi lafa..
allahlarından bulsunlar.en sevdiklerinden rabbim çıkarsın..bana helallik almak için kapıma kadar getirttirsin rabbim (amin) inşallah...
buarada canım hatırladınmı beni..dua sayfasında dua edin demiştim benim için..düşünüorumda başımdan geçecek daha buyuk felaketler için asıl dua istemeliymişim..

biliyorum canim hatirladim tabi,ALLAH BETERINDEN KORUSUN

eski erkek arkadaşınız haber vermiş Allah razı olsun, ama daha fazla onu karıştırmamaya çalışın derim, sevgilinizden değil eşinizden ayrılıyosunuz, resmiyete dökülünce iş herkes açık aramaya çalışır zaten, fırsat vermemiş olursunuz... buarada eltiniz ve kaynınız tek tek mi konuşmuş, birkaç kere mi konuşulmuş, teli nasıl bulmuşlar? en garibide artık evlenmişiniz ondan sonra aranıp sorulması?

üzgün ve kırgınsınız anlıyorum ama lütfen Rabbim en sevdiklerinden çıkartsın demeyin... herkes kendi yaptığının cezasını kendisi çeksin, allah bildiği gibi yapsın... Allah korusun bu tarzda şeyler ters teper derler....

ayy aslında doğru diosunuz yaa açık aramak için eski erkek arkadasımı bahane edebilirler:26:
eski erkek arkadasımı bi ortak arkadasları vasıtasıyla aratmışlar..
o şahsında yüzüne tükürücem ilk fırsatta..3. şahsında allah karşısına çıkartsın..allah o kişiyide kapıma kadar getirttirsin hellalik almak için inşallah..
Allah dilerse kaynımı, eltimi ve 3. şahsı hellalik almak için pişman edip vicdan yapıp benim hellalliğime kadar getirticek inşallah...ben inanıorum.Allah ol derse olur herşey çok şükür ve çok şükür bu isteğimde allahın izniyle olucak inşallah..

inanın dil söylemesede gönül kırgın olduğu için gönül ah ediyor..
evet allah bildiği gibi yapsın

yuh oha çüşşşş...elimde kırbacım olsa şaklatıcam...

bu nasıl terbiyesizlik iğrenç insanlar...

vereceksin boylelerinin ağzının payını

ne zaman konusacaksin?bir tarih belirleyebildin mi?

konuştum,haberim yok dedi ve o sinirle eve gitti.bende arkasından gittim kaynımla eltimlede konuşmak için..ama nişanlım benden önce kalktığı için kalkarken yakalayamadım benden önce eve gitti.neyse evin kapısına kadar gittim tam kapının zilini çalıyodumki eltimin bağrışlarını duydum kapı arkasından.kaynım boşayacağını sölüyodu eltimi..nişanlımda 'pılını pırtını topla defol git abimin evinden 'diodu..sen nasıl iftira atarsın ve eski erkek arkadasını aratırsın hemde abiminde ismini kullanarak vererek dedi..

yani anlayacağınız eltim herşeyi düzenlemiş.onun başının altından çıkmış..

yaklaşık 2 saat sonra nişanlımı aradım tekrar görüştük boşanacağımıda söledim rezillik dedim böle olmaz dedim..haklsın dedi ama bikez son bikez şans ver söz herşey düzelecek dedi..bu hataları ben düzelticem dedi..bende hayır kararımı verdim dedim..

kaynım hiç mi bişey bilmiodu dedim..

aslında eltimle aratma konusunu oda düşünmüş ama sonradan bu çok gurur düşürücü bi durum olur die kaynım vazgecmiş ama eltim gizli aratmış eski erkek arkadasımı..

sen kapidan mi döndün?

gercekten ben o an akil edemezdim...

peki ailenize dediniz mi bende aileye taktim ama neden bu olanlardan onlarin haberi yok?

şuan kendi aralarında karmaşa çıkmıştır..topu onlara attım kendileri çalkalansın biraz sonrada ailere demeyi düşünüorum.bugun bukadar rahat olacağını hiç düşünmemiştim..korkularım vardı onlarıda yendim bugun

ama eltim konusunda takıldım..çok rezil bi kandınmış bundan sonra onunla karşılaşınca nasıl ona tahammül edicem hiç bilmiorum..:44:
gerci şimdi bu sahattelerde kara kara düşünüodur rezilliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…