duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

benim kızım 2.5 yaşında ve bu lafları okuyabilse emin ol ki oda benim gibi bravo derdi....eski erkek arkadaşını alnından öperim,eşin olacağada akıl dilerim.kendini ezdirme kardeşim hayat zor eş olmak daha zor olur sana..yazdıkların çok ağır ...keşke önce nikah olmasaydı.keşke aile baskısı nişan atılınca olmasaydı.keşke eşin seni anlasaydı .sen ve eşin ama en çok eşin ailesinin karşısında dimdik durabilseydiii....

nişanlı olmasam sorun etmem ama söz takıldıktan sonra ve 4 ay sonra nişanıma 2 gün kala böle bişi yapmaları incitti beni..yoksa 10 kuruşa alıp 5 kuruşa satmam..arkamı döner yolumu çizerdim ama gelinleri olmama ramak kala böle yapmaları akıl almaz feci bişi

valla bence bir daha düşünün evlenmeyi,
evren size bir uyarı mesajı göndermiş resmen.
çok gurur kırıcı bir durum, aileniz ve sizin için...

pardon ama benim anlayamadığım bazı yorumlarda nişanlın bazı yorumlarda nikahlı kocam demişsin de hangi ara nikah oldu daha nişan olmadan? ben ya orayı okuyamadım yada gözümden kaçtı anlamadım ki

eşin hala istiyorsa seni konuşmuyormuşsunuz konuşursan sor bence yoksa evlenme bence
sonra çocukla o çevre seni kabul etmez yada o aile o çocuğu senden alır hiç göstermez

alk,evlilikte güven temel şarttır.eğer nişanlın(nikahlın) bu durumdar haberdarsa,
çok büyük bir ayıbın içinde,bunu sana o sormalıydı.bu ancak ikinizi ilgilendirir.
3.şahısları değil.bence en kısa zamanda niyetinin ne olduğunu,ne yapmaya çalıştığını
sormalısın...yok haberi yoksa ne ala ,ailesine karşı tavrını koyar..
koymazsa bilki bu adam sana yaramaz.Allah yardımcın olsun...

bi arkadas nikahı hangi ara kıydınız die sormuşş.kpss 2. atamalrında olduda eğer yerleşirsem eş den dolayı erken gelmek için nikahı kıydırmıştık.nikahta nişandan önce oldu.benim anlamadığım hadi sordular neden nikahtan önce sormadılar..okadar çok istemiolardıysa beni..gerci ozamanlar nişanlım sırılsıklam aşıktı ama şimdi değil oda başka bi mesele.nişanlımmı acaba ilkini engelledi..yoksa tam tersi yine hiçbişeden haberi yokmu?..üffff

canım bak bu adam sana bu evrede sahip çıkmıyorsa ilerde hiç sahip çıkmaz daha şimdiden başlamış seni ezdirmeye bunu yapan kayınvaliden mutlu(!!!!) haberide çoktan vermiştir eşine yani &90 biliyodur cahil biri değilsinki belliki okumuş birisin bırak cehennemin dibine kadar gitsinler sana değer vermeyen biri ile bir ömür geçmez zararın neresinden dönersen kardır...

Terbiyesizliğin daniskası Bence kesinlikle susma olan olsun boşver üzme kendini

nişanlının daha doğrusu artık eşinin kafasını karıştıran bir kaç fitne fesat var allah onları bildiği gibi yapsın bir genç kzıın namusunu dillerine dolama cüretini göstermişler.ama gösterene değil buna izin verene bak yani eşin olacak o adama! siz benim karımın namusuna nasıl laf atarsınız deyip ağızlarına yumruğu çakamayan erkek kocana tatlım ağır oldu ama sen hala sussam mı dıyorsun okuyunca çıldırdım.neden boşanmıyorsunda hala evlenmeme ramak kaldı bılmem ne dıyorsun zaten evlenmışsın kocan sana bu muameleyı yaptırıyor ve yapıyor....

herkes hakettiğini yaşar arkadaşım sen bunları mı hakedıyorsun?

Bir kere bu duruma çok üzüldüm gerçekten bunlar insan mı yaa?Senin yapacağın tatlım tüm cesaretini toplayıp iki ailenin de toplanmasını sağlamak ve sonra onların bu yaptıklarını herkesin önünde dile getirmek.Bakalım herkesin önünde açıklamaları ne olacak.Amaaa önce kesin doğru olduğunu teyit etmen gerek.Bu ne böyle yaa saçma sapan şeyler.El ne der,aman dile düşmeyeyim vs vs düşünme şunu asla unutma ki EL 1-2 GÜN KONUŞUR SEN BİR ÖMÜR AĞLARSIN.Ağlamaktansa,çekmektense başında bitsin gençliğine acı.Ya ben anlayamıyorum neden nişanlın için uğraşıyorsun,haklı da olsan alttan alıyorsun ki sen insan değil misin?Sen ana kuzusu değil misin?Bizler el kızı isek elin oğlu için neden kendini yıpratıyorsun ki?Şimdi böyle olursanız aynı eve girince hiç düşünemiyorum.Bu adamı ve ailesini bir ömür çekmeye razı isen devam et.Ama sende ALLAH'ın kulusun yazıktır yaaa.Sevgiyle kal Allah yardımcın olsun.

alk, ne demek istedin nişaanlım bana eskisi gibi aşık değil derken??aranızda sizin başka sorunlar var gibime geldi bence...aşk falan bitti diyosan şimdiden ohoooo ..evlenmeden şüphelerin var senin onun sevgisinden...iyi düşün arkadaşım...iyi düşün

canım sen bu konuyu önce annenle paylaş sana en iyi o yardım eder, birde Allah aşkına bu konuların hesabını sorarken o elti müsveddesine sor bakalım sadece kaynınlanmı arkadaş olmuşta evlenmiş, onun daha önce görüştüğü olmamışmıda sana çamur atmaya çalışıyor terbiyesiz kadın

tatlim bence eski erkek akadasini ve aileni alip,esinin evine git..kayinwaliden,kayinpederin tabi o asagilik insanlar evdeyken..herkesin icinde olayi anlat,isterlerse sahit de var (eski erkek arkadasin)..simdiden bu kadar adi olmaniza dayanamam de sonra yuzugu ver ellerine cek kapiyi cik.. binlerce dansoz var,bosver sen..kendine yeni bir sayfa ac..

aman allahım zihniyet deme ya bunlarda zihin olsa beyin olsa bunu yaparlar mı

terbiyesizler....ya sen nasıl yapacaksınki bunların arasında

çok sinirrr oldummm valla

canım sen kendinden eminsen, kendini biliyosan gerisini salla istemeyen küçük oğluna almasın kokmuş etim yok de aynen işinize gelirse de

eee atandın mı bari ?
güzelim sen çok mu safsın anlamadım. daha nişan bile yapmadan niye nikah kıydın.
evli olman ilk atamada bişeyi değiştirmez.
çünkü ilk yıl mecburi hizmetin var evlide olsan bekarda olsan
ilk atandığın yerde bir yıl kalmak zorundasın.
sonra ne zaman nikah yaparsan yap, bir yılı doldurduktan sonra gelebilirsin ancak eşinin yanına.
neyse durumuna çok üzüldüm.
ama olay sende bitiyor.
bide öğretmen olacaksın
sen çocuklara hayata karşı sağlam durmayı öğretecek insansın.
sen daha bunu yapamazken o çocuklara nasıl erdemi öğreteceksin.
kendine saygın için nişanlını karşına al "gururunu baş tacı yap" ve konuş.

aaa daha neler ya!!!
Cokk sinirlendim ben bu olanlara...

Bence esiniz olacak kisi ve ailesi hakkinda birdaha dusunun derim...

Burnuma hic iyi kokular gelmiyor...
bu ne saygisizlik,bu ne curet...

Anladim terbiye insanlik egitimle asla alakasi yok...
Bir daha dusunun derim...ama susmayin...
Boyle birseye susulmaz...
Cumle alem duyacagini bilsem,gene de sessiz kalmazdim...

Ne demek sussam mı ?
Sizce bu susulacakşey mi ?

Onlar kim ki böyle birşeyi sordurtabiliyorlar?
Nişanlın ne diyor bu duruma merak ettim Normal karsılıyor sanırım.
Ben senin yerinde olsam böyle bir aileye girmem bu konuyuda aileme açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…