benim kızım 2.5 yaşında ve bu lafları okuyabilse emin ol ki oda benim gibi bravo derdi....eski erkek arkadaşını alnından öperim,eşin olacağada akıl dilerim.kendini ezdirme kardeşim hayat zor eş olmak daha zor olur sana..yazdıkların çok ağır ...keşke önce nikah olmasaydı.keşke aile baskısı nişan atılınca olmasaydı.keşke eşin seni anlasaydı .sen ve eşin ama en çok eşin ailesinin karşısında dimdik durabilseydiii....eski erkek arkadasım tekrar aradı azönce beni ve şöle söledi''eğer sana inanmazsa nişanlın, beni ara ve olduğu gibi bendende duysun eğer banada inamazsa beni arayan ve bu rezil soruyu soran 3 kişiyi bulup söz veriorum onunla nişanlının yanına gelicem.sakın korkma çekinme sen yalnız değilsin.allahın izniyle önce allah sonrada ben ve seni sevenler var.ne geliosa bu suskunluğundan ve iiniyetinden başına gelio.bırak bu toyluğu aç artık gözünü ezdirme bu yaştan sonra kendini.'' dedi...
nişanlı olmasam sorun etmem ama söz takıldıktan sonra ve 4 ay sonra nişanıma 2 gün kala böle bişi yapmaları incitti beni..yoksa 10 kuruşa alıp 5 kuruşa satmam..arkamı döner yolumu çizerdim ama gelinleri olmama ramak kala böle yapmaları akıl almaz feci bişi
bugun eltim ve buyuk kaynımın benim nişanıma 2 gün kala biri aracılığıyla eski erkek arkadasımı aratıp cinsel ilişkiye girip girmediğimi sordurmuşlar..duyunca kendimi tutamadım kendimi okadar sıkmışımki bayılmışım sonradan hareketsiz bi şekilde kalmışım kendime geldiğimde sanki şuurumu kaybetmiştim..beni istemeye gelmeden öncede kaynım ve yengesi nişanlımla tartışmışlar yapma etme die.ama nişanlım ısrarla beni secmiş..nasip olursa temmuzda düğünüm olucak ama bunları duunca yıkıldım, napacağımı bilemiorum.sussammı konuşsammı bilemedim..uzun zamandırda nişanlım bana kötü davranıodu acaba abisinden ve yengesinden gitgide etkilendidemi böle bana kötü davranmaya başladı bunu düşünür oldum...
şimdide napacağımı bilemiorum..bi yandan kırgınlık bi yandanda öfke var,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?