merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra buradayım.
Yıllar önce konu açmıştım eşimle aile Apartmanı'nda yaşamanın zorlukları üzerine.
Herkesin de söylediği gibi tek çözüm uzakta evdi ve 3 hafta önce arabayla 1 toplu taşımayla neredeyse 2 saat uzak bir yere taşındık.
Benim işim yeni evimize çok yakın eşimin ise eski evimize.
Bu nedenle haftanın neredeyse yarısını ailesinde yani eski adresimizde geçiriyor.
Ve benim işimle olan sözleşmemin biran önce bitmesini ve geri dönmemizi istiyor.
Ben bir kadın olarak yalnız kalıyorum her hafta bikaç gün o ise ailesiyle kardeşiyle beraber.
Buradayken çok mutlu iyi olan adam orada kaldığı akşam Başlıyor bana kötü davranmaya.
Biliyorum onu doldurduklarını.
Çok Çaresizim.
O evdeyken bi çıksak şurdan diyordum çıktık yine düzelmedi.
Bu tarafta iş de baktı ama zaten oraya geri Dönmeyi istediği için pek istekli değil.
Aynı zamanda ilişkimiz de ailesiyle çok iç içe olmaktan çok yıprandı.
Daha toparlamaya fırsat bulamadan böyle düzensiz bir düzen kurduk.
Eninde sonunda oraya Dönmeyi koymuş kafasına ben anladım artık.
Lütfen fikir verin.
Yoksa ne yapacağımı bilmiyorum
Yıllar önce konu açmıştım eşimle aile Apartmanı'nda yaşamanın zorlukları üzerine.
Herkesin de söylediği gibi tek çözüm uzakta evdi ve 3 hafta önce arabayla 1 toplu taşımayla neredeyse 2 saat uzak bir yere taşındık.
Benim işim yeni evimize çok yakın eşimin ise eski evimize.
Bu nedenle haftanın neredeyse yarısını ailesinde yani eski adresimizde geçiriyor.
Ve benim işimle olan sözleşmemin biran önce bitmesini ve geri dönmemizi istiyor.
Ben bir kadın olarak yalnız kalıyorum her hafta bikaç gün o ise ailesiyle kardeşiyle beraber.
Buradayken çok mutlu iyi olan adam orada kaldığı akşam Başlıyor bana kötü davranmaya.
Biliyorum onu doldurduklarını.
Çok Çaresizim.
O evdeyken bi çıksak şurdan diyordum çıktık yine düzelmedi.
Bu tarafta iş de baktı ama zaten oraya geri Dönmeyi istediği için pek istekli değil.
Aynı zamanda ilişkimiz de ailesiyle çok iç içe olmaktan çok yıprandı.
Daha toparlamaya fırsat bulamadan böyle düzensiz bir düzen kurduk.
Eninde sonunda oraya Dönmeyi koymuş kafasına ben anladım artık.
Lütfen fikir verin.
Yoksa ne yapacağımı bilmiyorum