Arkadaşlar,
Çok canım yanıyo günlerdir. Büyük bir burnum olsa umut ederdim, kesmek biçmek törpülemek kolaydır diye ama küçük delikli, kavisli burunu düzeltmenin çaresi var mıdır, deneyimi olan paylaşabilir mi? Kıkırdakla genişletmek her zaman çözüm müdür, ya da yağ enjeksiyonuyla büyütme işlemi?
cnm burnun ne kadar küçük ki merak ettim küçük ve kavisli burnu herkes ister foto paylaşsan da görsek merak ettim çünkü açıkçası. ama muhakkak bi çaresi vardır diye düşünüyorum hiç görüştün mü doktorlarla?
canım benim lütfen kendini bu kadar üzme çok güzel bir burnun var senin.. ama sen beğenmiyosun biraz daha zaman geçssin doktorunla konuş herşeyin çözümü vardır
Canım biliyorum sen bana hep destek oldun, burnumu da beğendiğini söylüyorsun, ben de sadece burun diye bakarsam beğeniyorum tabi ama yüzümle uyumuna baktığımda kendime ait hissetmiyorum , ilk ameliyattaki sonucu hayal etmiştim ama olmadı, keşke daha net ifade etseydim kendimi. Hem dediğim gibi başka doktorlar da deliklerin normal burun sırtın da normal demişti, ben de kendimi öyle daha iyi hissediyordum. Etrafımda da beğenen var beğenmeyen kedi gibi olmuşsun diyen de var , inan ben kendim beğensem kimsenin ne dediğini umursamam ama işte sevemiyorum aynada eski beni göremiyorum, siman ne kadar değişmiş dediklerinde ağlamak istiyorum, ilk ameliyatta söylemesem kimse anlamıyordu, sadece bi güzellik var diyolardı, keşke şimdi de öyle olsaydı.
canım ben 3. ameliyatımı oldum, ilk ameliyatta zaten kavis verilmişti ve delikler de normaldi. İstediğim gibi doğal bir burundu. 2. ameliyatı eğiklik ilkinde giderilmediği için oldum yani içerden düzeltilip nefesimin açılmasıydı amaç, şekil olarak memnundum. Ama 2. ameliyatta asistan doktor zorlanmış kemiği kıramamış, sadece kulağımın arkasından aldığı kıkırdakla burnumu doldurmuş, kıkırdakların erimişti dedi. Saçma sapan bir ameliyattı yani, tamamen şekli bozuldu delikler büyüdü kavisi de biraz kayboldu. 3. de ise ben aslında ilk burnumun fotolarını gösterdim doktoruma, kavisi ve delikleri böyle olsun diye ama sonuç bana göre fazla kavisli olmuş, burun sırtı alçalmış ve delikler de daha küçük olmuş. Yüzüme yakıştıramıyorum, ilk ameliyattaki burnumu çok arıyorum şu an ve çok pişmanlık duyuyorum, nefesim açılmasaydı da bu psikolojiyi yaşamasaydım hiç. Şimdi en zoru istiyorum, tekrar büyümesini doğal haline gelmesini ama olur mu bilmiyorum. Fotoğraflarımı sitede paylaşmıyorum ama mail adresini yazarsan gönderirim.
Canım biliyorum sen bana hep destek oldun, burnumu da beğendiğini söylüyorsun, ben de sadece burun diye bakarsam beğeniyorum tabi ama yüzümle uyumuna baktığımda kendime ait hissetmiyorum , ilk ameliyattaki sonucu hayal etmiştim ama olmadı, keşke daha net ifade etseydim kendimi. Hem dediğim gibi başka doktorlar da deliklerin normal burun sırtın da normal demişti, ben de kendimi öyle daha iyi hissediyordum. Etrafımda da beğenen var beğenmeyen kedi gibi olmuşsun diyen de var , inan ben kendim beğensem kimsenin ne dediğini umursamam ama işte sevemiyorum aynada eski beni göremiyorum, siman ne kadar değişmiş dediklerinde ağlamak istiyorum, ilk ameliyatta söylemesem kimse anlamıyordu, sadece bi güzellik var diyolardı, keşke şimdi de öyle olsaydı.
Canım geçmiş olsun. Sen Serdar beye ameliyat oldun hatırlıyorum. Eminim güzel bir burun olmuştur etrafındaki insanların ne dediğini boşver bi kere. Memnuniyetsizliğini de söyleme bilakis alıştım güzel oldu filan de. İnsan kendisi beğenmemişse etraftakiler daha cürretkar olabiliyor en yakınların bile. Trafik kazalarında yüzü parçalanmış insanlara yeniden burun yapıyor doktorlar burun yapılır dert değil fakat büyük ihtimal sen yapılan burnu da beğenmeyeceksin çünkü aynaya eskiden baktığın gibi bakmıyorsun. İnsanı güzelleştiren içindeki güven duygusudur ve sen o güveni kaybetmişsin gibi. Bir süre düşünme bence nefesin iyiyse farz et ki öyle doğdun. Üstelik yeni ameliyat oldun sen bekle acele etme ilk burnunu istiyorsun ama dördüncüden sonra üçüncü de bundan iyiydi deme. Büyük ihtimal sebep psikolojik özelden mailimi yazıcam fotoğraflarını atarsan daha isabetli yorum yapabilirim. Üzme kendini.
Arkadaşlar,
Çok canım yanıyo günlerdir. Büyük bir burnum olsa umut ederdim, kesmek biçmek törpülemek kolaydır diye ama küçük delikli, kavisli burunu düzeltmenin çaresi var mıdır, deneyimi olan paylaşabilir mi? Kıkırdakla genişletmek her zaman çözüm müdür, ya da yağ enjeksiyonuyla büyütme işlemi?[/QUOT
tatlım öncelikle fotolarını gönderdiğin için çok teşekkür ederim ama gördüğüm kadarıyla evet ilk ameliyat sonucu burnun güzelmiş ama 2.ameliyattan sonra o kadar da küçük değil ki burnun çok dert etmişsin kendine, bende minicik kaldı sandım burnunu:)) bence düzeltilir burnun istediğin gibi hiç kafana takma..
Arkadaşlar,
Çok canım yanıyo günlerdir. Büyük bir burnum olsa umut ederdim, kesmek biçmek törpülemek kolaydır diye ama küçük delikli, kavisli burunu düzeltmenin çaresi var mıdır, deneyimi olan paylaşabilir mi? Kıkırdakla genişletmek her zaman çözüm müdür, ya da yağ enjeksiyonuyla büyütme işlemi?[/QUOT
tatlım öncelikle fotolarını gönderdiğin için çok teşekkür ederim ama gördüğüm kadarıyla evet ilk ameliyat sonucu burnun güzelmiş ama 2.ameliyattan sonra o kadar da küçük değil ki burnun çok dert etmişsin kendine, bende minicik kaldı sandım burnunu:)) bence düzeltilir burnun istediğin gibi hiç kafana takma..
canım yanlış anlaşılma oldu, en son yani 3. ameliyat fotolarımı şimdi gönderdim. Evet İkincisinde büyümüştü, şimdi ise oldukça küçüldü.
Arkadaşlar,
Çok canım yanıyo günlerdir. Büyük bir burnum olsa umut ederdim, kesmek biçmek törpülemek kolaydır diye ama küçük delikli, kavisli burunu düzeltmenin çaresi var mıdır, deneyimi olan paylaşabilir mi? Kıkırdakla genişletmek her zaman çözüm müdür, ya da yağ enjeksiyonuyla büyütme işlemi?
canım sen bana e postanı yollucaktın hani hatırladınmı aynı sorunları paylasıoduk sen olmussun 3. amelıyatını sanırım gecmısler olsun.. ben yazıyım sana e postamıda sen at bari.. bende atayım sana love_story_89_@hotmail.com.. konusuruz hem bıraz
Arkadaşlar,
tabiki çözümü var üzmeyin kendinizi. Bi tanıdığım benzer sorunlar yaşadı burnu küçücüktü kavisliydi 2. ameliyatını iyi araştırıp oldu şu an istediği gibi burnu çok memnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?